Erotiks

četvrtak, 29.01.2009.

Tri tajne i mozak su pravi put do nezaboravnog seksa


Tri tajne i mozak su pravi put do nezaboravnog seksa
Kako se seks ne bi sveo samo na mehaniku, partneri se trebaju svaki put iznova zavoditi i upoznavati. Jer rutina je neprijatelj sjajnog seksa

Kako bi se običan seks pretvorio u čudesan, osim tijela potrebno je aktivirati i um, tvrde seksualne terapeutkinje Georgia Foster i Beverley Anne Foster. A otključati vlastiti strastveni potencijal je jednostavno uz prokušane tri tajne te malo volje i povjerenja. Bit prve tajne je u zavođenju. Mnogi ljubavnici pogrešno vjeruju kako moraju biti zavedeni da bi se osjećali seksi.
- Želja nastaje u našem umu, u našoj svijesti. Naša je odgovornost da shvatimo što nas uzbuđuje, a pogrešno je očekivati od partnera da 'povuče naš seksualni okidač’ - tvrde terapeutkinje. Druga tajna je u aktiviranju svih osjetila. Koliko je važno upiti energiju od partnera, toliko je važno uživati i u mirisu i dodiru, zvuku i okusu. U ovim užurbanim vremenima osjetila su često zanemarena u postelji, što je pogrešno jer bez buđenja svih čula ni veza ni seks neće biti za pamćenje. Treća tajna je povezivanje i potpuna predaja partneru. Osjećaju li se oba partnera dovoljno sigurni te se prepuste strastima, predaja i “uplovljavanje” u dobar seks spontano se stvore. Ako ste se dobro zabavili i svladali prve tri tajne, valja se odlučiti i za pogled unatrag. Razmišljanjem o tri seks tajne možete ispraviti eventualne pogreške. No osnovna svrha takve “analize” je pokrenuti najveći seksualni organ - mozak. Bez obzira na vještinu među plahtama, orgazma neće biti ako u seksu ne sudjeluje i um.



24sata.hr
- 17:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.