EROTSKE PRIČE I FANTAZIJE



četvrtak, 11.08.2005.

Ponor neslućenih užitaka

Ponor neslućenih užitaka

| Lezbijske priče | Žestoko sam je lizala želeći da što prije i što snažnije svrši. Grč obuze njeno tijelo, a klitoris pod mojim jezikom poče pulsirati. Zabih joj jezik da osjetim te slatke ugrize njene pičke

Sjedile smo udobno zavaljene na trosjedu, ispijajući još jednu od naših mnogobrojnih popodnevnih kava. Obično bismo uz kavu pretresale normalne “ženske” teme poput mode, tko je koga gdje vidio, kakvi komadi šeću gradom, što danas za ručak… No, danas smo pričale o seksu, ali ne na uobičajen način. Danas smo pričale o kombinacijama u troje. Ona i ja, nas dvije dakle i on. Koji ima većega, s kojim bi nam bilo bolje, kako, gdje, kada… U kombinaciji smo imale dva tipa, njenog dečka i mog muža, ali samo jedan je dolazio u obzir, jer cilj je zajedničkim snagama pojebati jednog tipa. Iako je cijela priča lebdila negdje između želje i imaginarnog, i uglavnom zvučala poput dobre šale, obje smo se palile na tu pomisao.

Raširih joj noge i poljubih mačkicu, a zatim je oblizah cijelu. Uhvatih je za bokove i zabih gotovo cijeli jezik duboko u pičku. Lizala sam slatki klitoris i jebala ju prstima. Što se ona više podavala to sam je strastvenije lizala i gurala prste dublje u njenu sočnu rupicu.
- Ma, ja mislim da bi se ipak u toj igri nas dvije najviše zabavljale - rekla je Maja, oblizujući svoje putene usne. Uvijek je to radila u razgovoru sa mnom. Popravljala bi svoju frizuru Pamele Anderson, prolazila zavodnički rukom kroz dugu plavu kosu, popravljala odjeću, jednom riječju govorom tijela direktno koketirala sa mnom. Koketirala bi na isti način i u razgovoru s muškarcima koji bi joj bili interesantni i na koje je bacala svoje zavodničke čini. Maja je uistinu prava zavodnica, koketa. Izgledom je podsjećala na porno zvijezde, pune usne, duboke plave oči i plava duga kosa podšišana na repove. Znala sam da joj se sviđam, jednom mi je to i otvoreno priznala, nakon što mi je izdjelila stotinjak komplimenata na račun izgleda.
- Misliš? - odgovorih na njenu konstataciju.

Ona se samo zagonetno nasmiješi i krene da će prekrižiti nogu preko noge. Pogledala sam u komadić tkanine koji je izazovno klizio preko preplanule kože i dodirnuh je za nogu.

- Misliš? - postavih joj još jednom isto pitanje gledajući je u oči, a ona na to zanosno zabaci svoju glavu dublje u naslon. Milovala sam njena bedra lagano joj razmičući noge, rukom sve dublje prodirući pod njen pareo. Započevši slatku igru, za koju u tom trenutku i nisam bila sigurna da je želim. Svaki moj pokret pratilo je njeno tiho stenjanje, i to je ono što me je napalilo da se predam. Zavukla sam ruku do njenih gaćica i lagano punim dlanom pritisnula njenu toplu mačkicu. Raširila je noge, izvila karlicu i skliznula u poluležeći položaj oslobodivši mi pristup međunožju. Maknula sam rub gaćica, a njena glatko obrijana mačkica sjajila se od sokova. Mazila sam prstima nabrekli klitoris, razmazivala sokove po usminama, a ona se je puteno predavala sve više i više. Palila me je svojom putenošću, tihim uzdasima i nespretnim dodirima po mojoj kosi. Raširih joj noge i poljubih mačkicu, a zatim je oblizah cijelu. Uhvatih je za bokove i zabih gotovo cijeli jezik duboko u pičku. Lizala sam slatki klitoris i jebala ju prstima. Što se ona više podavala to sam je strastvenije lizala i gurala prste dublje u njenu sočnu rupicu.

Grickala je moje bradavice, sisala snažno jednu pa drugu, ljubila moj torzo i lagano se primicala mojoj mačkici. Gurnula me lagano rukom u naslon trosjeda, klekla pred mene i lagano mi počela skidati gaćice. Pogledala je u moju glatko obrijanu mačkicu i fazonirani čuperak, zadovoljno raširila oči i zubima zagrizla moj mufić, u stilu “sad ću te pojesti”. Milovala je moja bedra i osvajala toplim poljupcima, centimetar po centimetar mog tijela i sve više i više me palila.
Ona se povijala, vrtjela bokovima, mjesila svoje sise i tiho stenjala. Znala sam da se približava vrhuncu po glasnom ahhhhhh koji se prolomio iz nje. Žestoko sam je lizala želeći da što prije i što snažnije svrši. Grč obuze njeno tijelo, a klitoris pod mojim jezikom poče pulsirati. Zabih joj jezik da osjetim te slatke ugrize njene pičke. Opijena od orgazma razvezala je pareo zavezan oko njena vrata i sada je ležala predamnom heroina muških snova, potpuno predana meni. Mazila sam njeno tijelo, nabrekle grudi, grickala joj bradavice, a ona je grčevito otkopčavala šlic moje haljine kako bi me oslobodila odjeće. Predale smo se obostranom milovanju. Nježno su se dodirivale naše savršene kože, hmmm, kako je to dobar osjećaj. Grickala je moje bradavice, sisala snažno jednu pa drugu, ljubila moj torzo i lagano se primicala mojoj mačkici. Gurnula me lagano rukom u naslon trosjeda, klekla pred mene i lagano mi počela skidati gaćice. Pogledala je u moju glatko obrijanu mačkicu i fazonirani čuperak, zadovoljno raširila oči i zubima zagrizla moj mufić, u stilu “sad ću te pojesti”. Milovala je moja bedra i osvajala toplim poljupcima, centimetar po centimetar mog tijela i sve više i više me palila. Širila sam noge, izvijala tijelo, gurala svoju mačkicu bliže njenim ustima, goreći od želje za njenim poljupcem. Ona je lagano milovala moje tijelo, ljubila prepone i protezala ruke do mojih duda, grčevito ih hvatala i štipala bradavice. Tako polako se približavala mojoj pohotnici da je u meni budila životinjsku želju za zadovoljenjem nagona. Jedva sam čekala da osjetim njezin jezik na svojoj maci, da je dotakne vrelim usnama, pa da puknem od orgazma.

Već sam gotovo bila luda od želje, kad me je nabila na svoj jezik. Trnci strasti preplaviše moje tijelo i ja se u potupnosti predadoh njenom jeziku. Sisala je moj klitoris, zabadala jezik u moju rupicu i lizala me, jednostavno savršeno vodeći me nevjerovatnom brzinom prema vrhuncu. Svrših.

Nikada me niti jedan muškarac nije tako brzo i tako snažno oralno zadovoljio. No, naša igra nije prestala. Zakoračila me je na 69 i namjestila svoju mačkicu iznad moje glave. Rukom je širila svoje usmine i polako razmazivala sokove. Uživala sam u tom prizoru, u njenoj igri, pa joj se pridružih svojim prstima. Ona je dirala svoj klitoris, a ja sam joj zabadala prste u pičkicu. Izvijala je tijelo i nabijala se na moje prste, da bi zatim ponesena strašću stala strasno ljubiti moju nabreklu intimu.

Sisala mi je klitoris do one slatke boli, zabijala prste u moj anus, ponovno me vodeći do slatkog orgazma. Privukla sam je bliže ustima i sada smo obostrano izmjenjivale poljubce. Igrale smo se jezikom i prstima, prateći jedna drugu, želeći što prije doći do ponovnog vrhunca. Ponovno je svršila izvijajući prekrasno tijelo i pritišćući u grču svoju mačkicu jače na moja usta. Gurala je žestoko prste u moju rupicu i lizala me mahnito jezikom. Opet je slatki grč strasti prošao mojim tijelom. Zadovoljne, isprepletenih tijela, izmjenjivale smo posljednje poljupce.

- Majo, meni je je ovo prvi put sa ženom - rekla sam opijena dojmom.
Maja me pogledala nježno svojim dubokim plavim očima i upitala. sa zavodničkim smiješkom na usnama:
- Ali, ne posljednji? Je li malena? Smokva.com

Erotske priče i fantazije

Vrhunske erotske price zanimljive osobama sviju erotskih sklonosti.

Klasične erotske priče
Priče klasika erotike
Lezbijske priče
Gay priče
Dominacija i podložnost
Oralni sex priče
Fetish priče
Iskustva vatrenih dama
Osobna iskustva