L I N K O V I:

Blog.hr





Preporučam slijedeće cure:

• Sanja(45)
• DanielaLand

• Mistress Ninella
• Malena BDSM

• Joanna Jethr

• Plava Mala
• Mala plava M.P.


i mog velikog i dragog prijatelja

Slaven











Kako pravilno koristiti
sexy toys?


Also daklem, seksi igračke ili pravilnije seksualne igračke, danas se već mogu gotovo nabaviti i u drogerijama. U ovom slučaju mislim na vibrirajući prsten kojega nudi proizvođač prezervativa, po cijeni od pedesetak kuna. Ovaj proizvod je jednokratan (nemože se mijenjati baterija) a ima i vrlo nezgodan prekidač za vibrator, tako da ga osobno ne preporučam! Bolje je u pravom S-shopu nabaviti kvalitetan prsten (cijena je oko 90 kuna) koji će izdržati veće napore i kojemu se baterija mijenja.

JAPANSKE KUGLICE - proizvod koji datira još iz srednjevjekovnog japana (zato se tako i zove), gdje se proizvodio isključivo od plemenitih metala, danas se nudi u raznim izvedbama, a dominiraju plastične kuglice. Vjerujući da znate o čemu govorim, moram upozoriti na jedno. Poput svih drugih pomagala, koja se umeću u vaginu, tako se i ova napravica prije uporabe mora savršeno dezinficirati. Naravno, u slučaju plastičnih ili gumenih kuglica, to nije moguće. Zato preporučam staklene ili metalne kuglice, koje treba prokuhati da bi se dezinficirale. Ako se radi o staklenima, prokuhati se mogu samo one bez umetnute žive ili metalne kuglice, jer u protivnom, doživjeti ćete eksploziju u kuhinji ...

VIBRATOR, DILDO - falusoidni proizvodi koji tek iznimno dolaze u staklenoj ili metalnoj verziji (a ti su i podosta skuplji), danas su vrlo popularni. Koriste ih cure i dečki već u nižim razredima srednje škole. No, i za njih vrijedi isto pravilo: ako se koriste za vaginalni seks, obavezno im navucite prezervativ, kako bi izbjegli mogućnost unošenja patogenih mikroba u vaše (cijenjene i s moje strane toliko voljene) pičkice. Ovo nije šala, jer malo pročitajte o temama poput HPV, CIN, PAPA TEST (na internetu) pa ćete brzo shvatiti koliku težinu i vrijednost ima ovo upozorenje.

Ostala pomagala koja se koriste izvana ili analno, ne podliježu posebnim upozorenjima!

Eh, da sjetih se još nečega. Sramežljivi će se teško odlučiti ući u S-shop (Sex-Shop, za one koji do sada nisu razumjeli), pa će se koristiti priručnim predmetima (svijeće, boce, ... gdje li je samo granica ljudske mašte?!). Pažljivo s time. Ako koristite boce, one obavezno moraju biti pune tekućine, jer fizika je neumoljiva. Lako se može dogoditi da se u boci stvori podtlak, te ako vam se grlić boce u tom stanju susretne s grlićem maternice, nećete biti sretni. U ekstremnim slučajevima na scenu stupa kirurgija!!!!! U svakom slučaju, i na ove alternativne sprave navucite kondom. Kupite XXL veličinu, jer ta gotovo sigurno neće puknuti ako se navuče na manju boćicu!




Par savjeta
za muškarčine


01. Ona nije "DOBRA TREBA" ili "SJAJNA PIčKA" nego
SKLADNA OSOBA ŽENSKOG SPOLA.

02. Ona nije "LAKA KOKA" ili "VOLI SE JEBATI" nego je
KOMUNIKATIVNA I SPOLNO EKSTROVERTIRANA.

03. Ona nije "GLUPAČA" ili "KOZA" nego je
OMETENA U OBRADI PODATAKA.

04. Ona nije "PRAZNOGLAVA" ili "ŠUPLJAČA" nego je
NESKLONA RAZMIŠLJANJU.

05. Ona nije "PIJANA KO' KRAVA" nego je
ZNATNO KEMIJSKI INTOKSINIRANA.

06. Ona se ne bi "ODMAH RADO POJEBALA" nego ona je
TRENUTČNO SEKSUALNO USREDOTOČENA.

07. Ona nema "SILIKONSKE SISE" nego je
MEDICINSKI ESTETIZIRANA I TJELESNO NADOPUNJENA.

08. Ona nije "KURVETINA" nego je
U CIJELOSTI NESPUTANA I PRISTUPAČNA.

09. Ona nema "SJAJNO DUPE" ili "IZVRSNU GUZICU" nego je
POZADINSKI SUPERIORNA I PRIRODNO PODARENA.

10. Ona nema "BRKOVE" i nije "MUŠKARAČA" nego je u
STALNOM KONTAKTU S MUŠKIM DIJELOM SVOJE PRIROĐENE OSOBNOSTI.

11. Ona ne "KUHA KATASTROFALNE SPLAČINE" nego je
GURMANSKI NEOSVJEŠTENA I MIKROVALNO USMJERENA!


Erotico

ponedjeljak, 26.10.2009.

Moja susjeda

Neposredno nakon nove godine, na treći kat moje zgrade doselila je jedna žena, od oko četrdeset godina. U stvari u početku sam milsio da se radi o obitelji, a tek kasnije sam od susjeda saznao da je udovica. Prije par godina suprug joj je poginuo u podmorju i od tada je sama s kćerkom.

U ovih proteklih par mjeseci, nekoliko puta sam ju susreo na stepeništu, u glavnom kada bih s psom išao u šetnju. Sreo sam i njezinu kćer, zgođušnu dvadestgodišnjakinju, ali ispočetka nisam znao da su si u rodu. Ta, ljudi doseljavaju i odseljavaju, a ja sam toliko rijetko doma (a još rjeđe na štengama) da niti ne znam kada se promijeni stanarska struktura u zgradi. Anyway, mjeseci su prolazili i tada se dogodio prvi susret i kratak razgovor. Susreo sam susjedu pred kućom, dok je po torbici bezuspješno tražila ključeve našeg haustora. Ponudih joj da ja otvorim vrata. Moj ljubimac, škotski ovčar, Don, koji je u punom smislu riječi veteran (14 ipo godina), bez greške se progurao između nas dvoje i otišao prvi po stepenicama gore. Tom prigodom se osmucao o susjedu i na njezinim štofastim hlaćama ostavio par dugih dlaka. Bilo mi je malo neugodno, pa sam se krenuo ispričavati gospođi. Tom prilikom smo se i upoznali. Zvala se Vlatka i stigla je iz Dubrovnika. Saznao sam i da se njezina kćer zove Martina, te da su njih dvije same ovdje. Rekla mi je i da je udovica te da joj je žao što se nije došla javiti i tako nas upoznala. Odvratih joj da to i nije tako važno, te da ako joj ustreba pomoć, slobodno može navratiti.

Nije prošlo dugo, kad je jedne nedjelje oko 5 sati kratko pozvonila na moja vrata. Ja sam nešto radio na lap topu, tako da sam joj brzo otvorio vrata. Bilo mi je nekako drago da ju vidim, pa ju pozvah unutra. Samo je, gotovo sramežljivo, rekla da joj ako imam, posudim jednu žarulju od sto svijeća. Nije htjela ući niti nakon drugog poziva. Otiđoh do ostave i vratih se sa žaruljom u ruci. Ljubazno mi je zahvalila te rekla da ju ispričam mojoj gospođi što nije ušla ali stvarno mora nešto hitno obaviti a krepala joj je žarulja. Kad sam rekao da sam sam doma jer su moji kod šogorice, pozvala me na kavu. Strašno mi se sviđao njezin naglasak a i pjegice na njezinom licu bile su očaravajuće. Na tom se licu vidjelo da je proživjela kalvariju, no ispod maske tuge i umora, razaznavalo se zgodno lice. Imala je sportsko tijelo, uskih bokova i skladnih linija. U tom trenutku, ipak, nisam razmišljao na seks, već samo na želju da ju malo bolje upoznam.

Ušli smo u njihov stan i ponudila me da sjednem, dok ona skuha kavu. Pitah ju, koju žarulju treba promijeniti, jer bih joj to ja mogao učiniti. Tako sam saznao da joj je otišla žarulja u kupaonici a drugog svjetla tamo još nema, pa je totalni mrak. Taman je htjela oprati neke stvari kada joj je izgorjela žarulja. Kad sam promijenio žarulju, došetao sam do kuhinjskih vrata i čekao da me ponudi sjesti. Naravno, brzo je to i učinila. Na stolcu uz kuhinjski stol, sjedila je neka dosta velika lutka, tipa Barbie. Pitah ju čija je to lutka, a ona odvrati da je to Martinina, ali da ju Martina više ne voli tako kao prije, jer ju previše podsjeća na pokojnog oca koji ju je i poklonio Martini. Uzeo sam lutku u ruke. Bila je nevjerojatno vjerno napravljena, od posebnog materijala koji je podsjećao na pravu kožu. Prsti na rukama su joj se mogli postaviti u različite položaje a i zglobovi su funkcionirali kao da je nova novcata. Spontano sam složio jednu ruku tako da je pokazivala srednji prst. Za to vrijeme Vlatka je završavala kuhanje kave. Povremeno se okretala prema meni i naravno, vidjela je da sam tako složio ruku lutki. Nije ništa komentirala. Poslužila je kavu i u taj trenutak u stan je ulazila njezina kćer. Bila je zaista preslatka ta mlada djevojka, ali niti majka nije puno zaostajala. Unatoč Vlatkinom ozbiljnom i malo utučenom licu, ispod se naziralo nešto prezgodno. Odlučih vremenu prepustiti da skine taj teški veo sa susjedinog lica.

Nekoliko puta nakon toga upoznavanja, dolazile su mi pred oči slike njih dvije. Atraktivne dvadesetgodišnje Martine i zanosne, sportski građene njezine majke, Vlatke. Uskoro sam o obje počeo maštati, gotovo sanjariti, a nakon kratkog vremena više mi nisu izlazile iz glave.

Slučajni susret prije desetak dana pokazao mi je da su i njih dvije o meni podosta razgovarale, kada je Vlatka u prolazu kraj mene, nakon pozdrava rekla da Martina pita za mene i da ju zanima da li ću uskoro ponovno doći na kavu. Mmmmm, baš me se dojmio taj komentar. Zato sam prije par dana, nepozvan otišao gore i pokucao. Iznutra se čulo neko šuškanje i uskoro su se otvorila vrata. Na vratima je bila Martina u komotnoj trenirci i prevelikoj majici kratkih rukava. Plava duga ravna i nježna kosa padala joj je niz ramena. Ozarila se kad me vidjela i brzo izrekla: "Mama će za ćas biti tu. Skočila je samo do dućana. Uđite. Jeste li za nešto popiti?" Gotovo se žurila riječima ta zgodna djevojka. Mirno sam ušao i sjeo na pokazano mjesto u kuhinji. Spontano sam pogledao prema lutki koja je još uvijek tamo sjedila i nisam mogao ne primijetiti da joj prst još uvijek onako kočoperno stoji kako sam ga ja zadnji puta namjestio. I zaista nakon par trenutaka stigla je i Vlatka. Osmjeh joj je zaplesao licem kada me vidjela s vrata. U rukama je teglila dvije prevelike vrećice, tako da sam odmah skočio do vrata da joj pomognem. I njoj se na licu vidjelo koliko joj je drago da sam tu. Zamolila je Martinu da me ponudi nečim dok se ona presvuče i otušira. Martina mi je ponudila neku finu rakiju od rogača i ispričala se da mora do faksa jer uskoro ima predavanja. Zamolila me, dok je njezina majka bila pod tušem, da drugi put dođem malo ranije, jer bi me i ona htjela malo bolje upoznati. Nekako se činilo da me zavodi kretnjama. Ruke je gurnula u hlače trenirke i zanosno njihala bokovima. Hlače su joj se dosta spustile niz ravan trbuščić, tako da se činilo da će joj uskoro otkriti busenčić dlaka na Venerinom brežuljku. Bilo mi je malo nezgodno gledati prema dolje u tom smjeru. Sise su joj poskakivale ispod šarene velike majice i bilo je više nego jasno da su to prave zavodničke kretnje. Iako je bila prezgodna ta mala, ipak je bila jako premlada za mene, tako da sam sve grešne misli po tom pitanju hitro otjerivao u stranu. Ipak, obećah da ću slijedeći puta ranije doći. Napomenula je da utorkom i četvrtkom ima faks poslijepodne, tako da bi to bilo super. Također je rekla da od drugog tjedna mama počinje raditi u privatnoj ustanovi za njegu starijih i nemoćnih, jer je ona u stvari medicinska sestra. Tada se ispričala i otišla u svoju sobu, presvući se.

Vlatka je izašla iz kupaonice, zamotana u veliki kućni ogrtač. Na nogama je imala debele čupave šlape. Na malo zastvorenom dekolteu vidjelo se da se nije do kraja obrisala nakon tuširanja, jer je bila još mokra. Dok je sjedala na stolac nasuprot mome, pitala je da li mi se sviđa rakija. Upravo u tom trenutku sam otpijao jedan gutljaj, tako da potvrdno kimnuh glavom. Iz ormarića je spustila još jednu čašicu i rekla da već dugo nije liznula niti kap alkohola, ali da je možda danas dobar trenutak za kucnuti se. Natočio sam joj prst rakije a tada se na vratima pojavila Martina. Imala je na sebi drsko kratku minicu i njezine prelijepe duge noge kao da su me zagrlile. Strašno me se dojmila ta scena. Vlatka je u čudu pitala: "Zar takva ideš na faks? Nisam te vidjela u minici već par godina. Znate ona inače nosi samo hlaće." Martina je samo vrckasto odvratila: "Pa recite susjede, da li mi dobro stoji? Ili da ipak obućem hlače?" Ozaren potvrdih da izgleda kao vrhunski foto model i da se zaista nema čega stidjeti. Nastavih tako govoriti, pogledavajući Vlatku: "A osim toga vidi se da je u pitanju genetika. Naime, ako dozvolite Vlatka, htjedoh reći da i vi izgledate apsolutno čarobno." Na oba lica mojih zgodnih susjeda sjeo je zadovoljan smješak. Martina se tada okrenula i napadno miješajući otišla van iz stana. Vlatka ju je ispričavala tvrdeći da ne razumije što joj je i da ju nikada nije vidjela takvu, gotovo prostu. No, nehajno odvratih, ta pustite curu neka uživa u ljepoti mladosti i putenosti, kojom je priroda očito nimalo nije zakinula. Eh, rekoh, da mi je dvadeset ljeta manje... Primih čašicu i otpih gutljaj, te nastavih, ali budući nije, ako dozvolite, rado bih vama oduzeo još par minuta vremena, jer ste mi u kratko vrijeme postali jako dragi. Niti sam ne znam kada sam o nekom susjedu ili susjedi razmišljao toliko koliko sam u ovih zadnjih dva tjedna razmišljao o vama. To, o vama, se moglo svakojako protumačiti, ali me nije bilo briga. Odgovorila je da je i njoj jako drago da me upoznala i da ostanem koliko god mogu.

Nas smo dvoje nakon nekih pola sata popili još par rundi te fine rakije i moram reći da nas je drmnula. Možda je alkohol dobar način za skratiti vrijeme. Vlatka se potpuno opustila i dok se vrtila i namještala na stolcu, u nekoliko navrata joj se rastvorio dekolte. U tim sam trenucima imao slobodan pogled na njezine tvrde, srednje velike sise s dosta širokim aurama. Ona ih je brzo ponovno zakrivala kućnim ogrtačem, ali ja sam pogledom bio brži. Saznao sam tako da je po specijalnosti urolog, jer je godinama u Dubrovniku radila na urološkom odjelu. Iskoristih priliku, pa iako smo bili lagano nacvrcani, pitah ju o mojoj igrački za kurac (onoj simpa zmijici koja se obavije oko glavića a repić joj se zavuće duboko u rupicu na glaviću, Karlinom poklonu). Naravno, u početku nisam s Vatkom razgovarao tim riječima, već gotovo stručnim terminima, naširoko opisujući o čemu se radi. Zanimalo me da li se od te igračkice može dobiti neka infekcija. Tada me kao gromom ošinula kada me pitala da li me stvarno pali kada si u penis uguravam neki predmet? Skoro sam pao sa stolca nakon što sam čuo tako direktno pitanje. Nakon kratkog oklijevanja odgovorih potvrdno. Vlatka je ustala i rekla da se odmah vraća. Otišla je u zahod. Od tamo se čulo dosta glasno pišanje, jer u stanu nije bilo nikakvih zvukova. Nakon što je isprala školjku, otišla je u sobu i tamo se zadržala par minuta. Vratila se s nekim zamotuljkom. U međuvremenu, ja sam ponovno u ruke uzeo onu lutku koja je sjedila pokraj mene, na drugom stolcu pa sam joj drugu ruku složio kao da obgrljuje neki mali pimpek. "Baš vas ta lutka privlači, zar ne?" "Jako liči na Martinu" odvratih ne razmišljajući "odnosno, htio sam reći da je zgodna i jako fino napravljena." Vlatka je na stol ispred mene spustila zamotuljak od nekog platna. Ličio je na slikarski zamotuljak za kistove. Odvezao sam uzice i raširio zamotuljak. Predamnom se pojavilo desetak šipkica s odebljanjima različitih veličina na vrhu. "To su sonde za uretru" rekla je Vlatka. Bile su tu i dvije sonde koje su na vrhu imale zadebljenje debelo gotovo jedan centimetar. "Znate (još uvijek smo si bili na VI), to služi za dilataciju uretre kod poremećaja, ali ako želite, mogu vam ih posuditi, pa malo probajte." Gledao sam u šipkice i kurac mi je počeo bubriti. One tanje su djelovale zaista upotrebljivo dok su one najdeblje izazivale strah od boli. "E, da" reče Vlatka "imam još nešto što bi vam moglo trebati. Lubrikant na prirodnoj osnovi, jer bez toga se možete povrijediti" Gladao sam u čudu i Vlatka je ponovno otišla do sobe pa natrah s malom medicinskom boćicom. "Ako niste sigurni kako ih koristiti, mogu vam pokazati." nastavila je Vlatka. Svako malo u svim tim silnim izlascima iz sobe i ponovnim povratcima, ogrtač joj je otkrivao tvrde sise i zajedno sa prostrtim šipkicama ispred sebe, sve me to fakat palilo, i to sve jače i jače. No, kada je hladno rekla da mi može pokazati, malo sam se stresao. Zamišljao sam sve ovo više kao erotsku igru nego kao medicinski pregled. Ipak, prihvatih ponudu. Pitala me da li želim odmah, na što odvratih da je možda najbolje, dok nema Martine. "Dobro, skinite hlaće i gaće" reče Vlatka. Ustao sam sa stolca kao po naredbi, a Vlatka je sjela na stolac kojega je primakla skroz do mene. Bila je taman u visini da mi je mogla uzeti kurac u usta. Kada sam skinuo gaće, te kada se moj kurac odapeo i tresnuo me u trbuh, malo se odmaknula. Pogledala ga je malo drugačijim pogledom. Sada je djelovala potpuno drugačije od medicinske sestre koja radi sondiranje uretre. Na rupici glavića svjetlucala je kap Kauperove tekućine a glavić je cijeli već bio obliven. Primila mi je kurac u ruku i spontano mu nekoliko puta navukla kožu do korijena. Promrmljala je da bi ga ona ipak prije možda malo isplahnula nekom blagom otopinom kojoj uporno ne mogu zapamtiti naziv. Ovaj puta je bez mog odgovora odjurila u sobu i bila natrag za sekundu. Donijela je dvije boćice. U jednoj je očito bio alkohol, jer je u nju uronila jednu sondu, naravno onu najmanjeg promjera, a to je bilo oko pet milimetara. Ponovno je sjela i uhvatila mi kurac rukom. Čvrsto ga je stegnula a onda je po njemu prolila tu bjelićastu tekućinu. Osjetio se dosta intenzivan miris, ali ništa me nije smetalo. Tekućina je bila hladna, no ubrzo je postala jako topla. Činilo se kao efekt Deep Heat-a. Naoko sam vidio kako mi glavić tamni i odebljava. Sada je Vlatka sa stola dohvatila lubrikant i polila mi rupicu na glaviću jednom gustom kapljicom. Uzela je deblju sondu iz zamotuljka, spustila ju u alkohol a sondu koja se do tada kupala u alkoholu, prislonila vrhom na rupicu mojeg glavića. Tada me pogledala u oči. Zaista je bila prelijepa ta moja susjeda. Njezine duboke oči i iskren pogled, njezine pjegice na licu, njezina razbarušena kosa i na kraju, njezine sise koje se više nije ni trudila sakriti ogrtačem, sve me to jako, ali jako palilo i mračilo mi razum. Potpuno sam se prepustio njezinim rukama. Osjetih kako mi u glavić ulazi strano tijelo. Budući mi je kurac bio u apsolutnoj erekciji, rupica je bila malo stisnutija nego što je slučaj u opuštenom stanju. Ipak, unatoč osjetu dilatacije kanalića, nije bilo boli. Pogledah prema kurcu i gotovo se zaprepastih kad sam vidio da mi je desetak centimetara sonde ugurala u kurac. Počela je izvlačiti sondu. Sonda je glatko izašla. Sada je ponovila igru sa sondama. Uzela je slijedeću iz zamotuljka, spustila ju u alkohol a okupanu izvukla i ponovno ju gurala u mene. Kurac mi je poskakivao iako ga je čvrsto stezala rukom. Imao sam osjećaj da ću joj ispaliti sondu spermom. No uspjevao sam se svladati. Mislio sam na druge stvari, pa i na to da bi Martina mogla ući svakog trenutka. To mi je sputavalo svršavanje, iako sam u nekoliko navrata bio jako blizu. Sada se već četvrta sonda nalazila u mom kurcu. Kod svakog izvlačenja, rupica na galviću bi ostajala sve otvorenija. Vlatka me u jednom trenutku primila rukom za jaja i nategnula mi vrećicu. Time je još jače napela moj ionako prenapeti kurac. Fakat je bila vješta ta ženica. Nisam više mogao odoljeti. Primio sam ju za nadlaktice i počeo povlačiti prema svom licu. Ustala je i prepustila svoje usne mojima, a svoj vragolasti jezik mojemu. Sonda mi je još bila duboko u meni, ali na to više nisam mislio. Razgrnuo sam joj ogrtač i ovaj je pao na pod. Kada smo odvojili usta, pitala me da li me Martina pali i uzbuđuje, no to sam energično opovrgnuo. Bila je to slatka mala, ali jako premlada za mene, tako da prema njoj nisam imao erotskih misli niti želja. No, Vlatka je bila prava muza erotike i seksa. Svakojake su mi stvari padale na pamet. Ipak, sondama je nadmašila sve moje fantazije. Kad je Vlatka u ruku primila lutku, nije mi bilo jasno što radi. No ona joj je srednji prst ruke, koji je bio gotovo dva centimetra dug, presavinula prema dolje, dok je druge prste izravnala. Tada joj je ruku polila onom lubrikantnom tekućinom. Približila ju je meni te kada je izvukla sondu iz mojeg kurca, zagurala je lutkin prst u rupicu na mojem glaviću. "Gle" rekla je " to ti je kao da ti Martina gura prstić u karu." Nikada mi to ne bi palo na pamet, ali me ovaj puta silno izluđivalo. Rekoh "sonda je malo tanja, ali ovo je ludo" Vlatka je izvukla lutkin prst i ponovno u mene krenula uguravati slijedeću sondu. Svaku novu sondu sam sve jače osjećao, ali nije bilo nikakve boli, samo rasturajuća naslada i strasno ludilo. Vlatka me u rupicu glavića jebala svojim sondama. Koja paranoja!

Sada me gurnula u stolac, na brzinu svukla svoje gaćice i kada sam mislio da će se nabiti na moj kurac, prenerazila me svojim postupkom. U sada već jako raširenu rupicu glavića počela ju uguravati svoj tvrdi stršeći klitoris. Vlatka me jebala svojim klitorisom u vrh glavića. Fascinantno. Ipak ni ona nije izdržala. Nasjela je na moj kurac i već nakon par sekundi svršavao sam u dubinu uske i vrele pičke moje susjede. Ona je vrištala prigušeno ali snažno. Osjećao sam naboje sperme kako joj pune pičku, no njezina reakcija mi je rekla da se i ona u međuvremenu jako narajcala. Ludesali smo na tom stolcu par sekundi, a onda se sve smirilo. Stisnula se uz mene kao neko dijete i ja sam ju snažno zagrlio. Tada osjetih da plače. Odmakoh joj glavu, a slapovi suza su se slijevali niz njezino lice. "Nisam se seksala već godinama. Već sam i zaboravila kako to izgleda. Oprosti, ali ne mogu se svladati. Bilo je predivno. Hvala ti, hvala ti..... " Pogladih ju po kosi i rekoh "Ne, Vlatkice, hvala tebi, jer ovakvu strast već dugo nisam osjetio." Kako bih prekinuo njezinu sjetu i suze, zamolih ju za barem još jedan dodir sondom. Dignula se s mene i obrisala suze. U alkoholu se nalazila sedma od deset sondi, pa kad ju je izvukla iz bićice, pogledala me u oči. Kimnuh glavom. Kapnula mi je ponovno lubrikant na glavić i u tamno crveni glavić ali već stisnute rupice, počela nježno uguravati sondu. Budući mi je kurac bi malo opušten, sonda je gotovo glatko ulazila. Ovaj put je uvlačila dio sonde pa ju izvlačila gotovo do kraja. Tada ju je uguravala malo dublje i opet izvlačila. Kurac mi se napinjao neviđenom brzinom, dok nije dosegao punu erekciju, ako prije. Osjećao sam i spermu da se skuplja i bilo je pitanje trenutka kada ću ponovno svršiti. Jebala me ovom dosta debelom sondom a rajc je bujao u mojim jajima. Sada sam stvarno već bio na krajnjim rubovima kako razuma tako i samosvladavanja. Jedva izgovorih "svršiti ću ti sada, izvuci ju... " U trenucima dok je izvlačila sondu, započeo sam ejakulirati po Vlatkinom bedru i po podu. Vlatka se žurno spustila na stolac i zadnje kapi moje sperme ipak ulovila ustima. Isisavala je i kada je ejakulacija prestala, ali u mojim jajima više nije bilo ni kapi sperme. Sve je izletjelo van. Tada je Vlatka ponovno ustala i poljubila me. Usta su joj još bila oblivena mojom spermom i to me podsjetilo na neke velike užitke iz ranijeg dijela života, na užitke koji su bili jako sladostrasni. Muljali smo jezicima te preostale kapi sperme i utrljavali ih jedno drugome. Šlatao sam ju po sisama, koje su bile izuzetno osjetljive, a posebno je strasno reagirala na stezanje bradavica. Kada sam to otkrio, novi plamen je krenuo u moje međunožje a kurac se ponovno počeo nadimati. "Moramo se upristojiti sada" rekla je Vlatka, "jer Martina svakog trenutka može doći. Ponovit ćemo ovo, ne brini, ubrzo. Moramo jer već ludim od želje. Ali ne danas." Kad je to rekla, splasnulo mi je uzbuđenje, no razumio sam njezine molbe. Krenuo sam se oblačiti kada sam shvatio da sam si svršio i po gaćama. Tada svukoh i hlaće i gaće i navukoh samo hlaće na sebe. Vlatka mi je naprosto otela gaćice i rekla da će mi ih ona oprati. No kada je liznula tih par kapi sperme s mojih gaćica, poludio sam od ushita. Želio sam još s njom dijeliti putene užitke. Želio sam u nju gurati svašta, jezik, prste, igračke, kurac. U svaku njezinu poželjnu rupicu, htio sam gurati dio sebe i strašću nas častiti. Iz sanjarenja me prene ključ u bravi. Martina je stigla. Fakat smo se zadnji tren upristojili. Nismo niti primjetili (barem, ja nisam primjetio) da su prošla gotovo dva i pol sata od kada je Martina otišla na faks. Kako vrijeme leti kada ti je lijepo!

Martina je znatiželjno gledala u mene, pa u mamu, koja je u zadnjem trenutku one šipkice i posuđe sa stola spremila u kuhinjski ormarić. Uočio sam zagonetni smješak na Martininom licu, no uspijevajući zadržati smirenost, jednostavno sam rekao: "Moje dame, ja vas sada ostavljam, jer čeka me još gomila posla. Vlatka, hvala na kavi. Vidimo se!" S tim riječima sam, ne čekajući da me isprate, izašao iz njihovog stana. Sada, kada mi se kurac potpuno spustio, osjećao sam dilatiranu uretru, kao neko strano tijelo. U stvari, imao sam osjećaj da mi je još uvijek nešto zataknuto u kari. Nadao sam se da će taj osjećaj brzo proći, jer nije bio najugodniji. Sve je bilo super dok se Vlatka igrala s tim spravicama, ali sada, kada se sve ohladilo, bilo je malo neugodno.

Slijedeći tjedan, otišao sam oko deset sati ujutro, naravno u utorak, do stana mojih novih susjeda. Pozvonih kratko. Razmišljao sam o tome da me možda iz stana na suprotnoj strani, promatra stara znatiželjna susjeda, ali sam te misli brzo istisnuo iz glave. Ta, nikoga nije bilo briga za tu staru vješticu, jer je ona stalno nekome nešto govorila o drugim susjedima, tako da ju nitko više nije doživljavao. U tim mislima, začuh otključavanje vrata. Na vratima se ukazalo pospano Martinino lice. Kosa joj je bila rasčupana a oči gotovo slijepljene od sna. Probudio sam ju! Kada je postala svjesna tko je na vratima, hitro je zatvorila vrata. Najednom se razbudila! S druge strane vrata začuh: "Samo minutu vas molim. Odmah ću vam otvoriti." Čulo se i brzo kretanje po stanu, gotovo panično. Čula se i voda u kupaonici, ali ja sam još uvijek stajao na stepeništu. Već sam htio otići, kada su se vrata otvorila. Martina je sada bila u znatno boljem izdanju. Imala je istu onu trenirku na sebi, samo je majica bila druga. Pozvala me da uđem. Gotovo oklijevajući sam ušao, govoreći pritom kako sam danas ostao doma jer bi mi trebali dostaviti novi frižider. Kako nisam točno znao kada će stići, uzeo sam slobodan dan. Na kraju ja ionako puno posla odradim od kuće.

Krenuo sam tako prema kuhinji, ali me Martina zamolila da uđem u njezinu sobu, jer je kuhinja u velikom neredu. Naime, njih su dvije cijeli vikend bojale kuhinju, tako da je sve još upside-down! Tako sam ušao u Martininu sobu. Bila je to klasična djevojačka soba, s još uvijek nekoliko kartonskih kutija na podu. Namještaj je bio dosta konzervativnog izgleda, ali je nekako sve osim kreveta bilo jako redno. Tek na stolcu uz radni stol, bila je prebačena Martinina roba. Lijepo su se vidjele gaćice i grudnjak, prebačeni na naslon stolca. Tada, u meni skriveni stari pokvarenjak pomisli, tko zna da li na sebi ima išta od navedenog ili je možda samo na golo tijelo navukla trenirku i majicu. Tim mislima su pomogle i specifične kretnje žene bez grudnjaka, kojoj sise poskakuju dosta živahno pri svakom koraku. Upitah ju za mamu, ali Martina odgovori da iako je trebala danas biti doma, ipak je nekud izjurila već dosta rano. Samo joj se s vrata javila i onda otišla. Predložih da ju proba nazvati na mobitel i tako provjeri. Nekako je to Martina bez puno volje napravila. Dugo je zvonio Vlatkin mobitel i tada se javila. Zvučala je dosta uzrujano, pa iako nisam razumio što govori s druge strane, po glasnoći i broju riječi koje su stizale zaključih da joj nešto ne valja. Kada je završila razgovor, upitah ju o čemu se radi. Rekla je samo kratko da su mamu hitno pozvali u sanatorij jer je nekom čovjeku pozlilo, pa trebaju hitnu intervenciju. Tako da ni sama ne zna kada će doći doma. Njoj je naime isto četvrtkom i utorkom bila smjena poslije podne, a dans će možda potegnuti cijeli dan! I maloj je bilo krivo. Očito su njih dvije bile jako povezane. To mi se sviđalo kod mojih susjeda. Osjećao sam se malo suvišno, pa rekoh: "Možda je najbolje da ja sad odem. Tko zna da li su majstori možda već stigli." No, Martina me svim silama pokušavala zadržati. Molila je da ne idem, jer bi mi ona skuhala kavu a imaju i kolača koje je mama ispekla sinoć. Malo nevoljko, ali ne želeći razočarati djevojku, prihvatih poziv. Martina me, nakon što je pospremila krevet i robu sa stolca, ponudila da sjednem gdje mi više odgovara. Otišla je u kuhinju i ja sam gledao za njom. Baš je bila skladna ta djevojka. Vrckava guza je poskakivala u trenirci, kojoj nije stegnula uzicu. Tako joj je trenirka visila na bokovima razotkrivajući gotovo pola guze. Tada sam shvatio da nema niti gaćice na sebi. Kroz glavu su mi počele strujiti zločeste misli. Iz podsvjesti su stizale slike iz sanjarenja o njih dvije. Do duše, ta su sanjarenja uvijek bila s njih dvije zajedno, ali ipak su bila napaljiva. Gledajući za martinom vidio sam da je kuhinja stvarno još pokrivena s najlonima i papirima, pa sam se okrenuo prema muzičkoj liniji i na radiju pronašao dobru glazbu. Bili su to neki hitovi iz šezdesetih i učinilo mi se da bi to mogla biti dobra stanica. Sjeo sam na stolac uz radni stol i okrenuo se prema sredini sobe. Osjećao sam karu kako se do pola nabreknula, ali je ostala na tom stupnju. Misli su mi se rojile bez nekog velikog reda, jer nisam ni sam znao što želim i što mogu očekivati. Martina je ušla noseći kolače na tanjuru i spustila mi ih je na pisaći stol pred mene. Vrata balkona bila su otvorena i iz vana je dopirao miris zrelog proljeća. Sve je nekako bilo opušteno i lijepo, a ja sam bio nemiran. Martina se ponovno vratila noseći nescaffe u dvije šalice. Kada je i njih spustila na stol, zavukla je ruku u džep, htjedući izvući vrećice šećera. Pritom je malo prejako zavukla ruku i hlače su kliznule preko njezinih bokova, otkrivajući mom licu gotovo potpuno izbrijani venerin brežuljak. Pocrvenjevši u licu, Martina je hitro povukla hlače nagore, ali slika je već bila u mojem procesoru! Huuuuuuuh! Naravno da je moj iskreni soldat, koji nikada nije mgao sakriti uzbuđenost, odmah krenuo rasti. Da nekako odagna neugodu, Martina je okrenuvši se u drugu stranu, pitala o čemu smo razgovarali mama i ja zadnji put kad sam bio kod njih. Kako da joj kažem o čemu smo razgovarali i što smo radili?! "Ma, rekoh, o ničem važnom. Mama je pričala o svom poslu ali sam u glavnom ja njoj pričao o svom. A ti, kako je tebi na faksu, pokušah promijeniti temu i time ublažiti novonastalu napetost." "Ma, meni je super", odvrati Martina. "Sigurno ste pričali i o maminim vještinama, jer ona kao da je doktor. Toliko su ju svi u Dubrovniku hvalili i htjeli u svojim timovima, da je sigurno jako iskusna." "O da", rekoh, "mama ti je vrlo iskusna." Shvativši da sam se malo zaletio, nastavih: to se vidi po riječniku kao i po opuštenosti kojom priča o svom poslu." "Znate, mama i ja baš i nemamo puno tajni, tako da mi je ona dosta toga ispričala o vašem zadnjem susretu. Rekla mi je i da ste jako maštoviti. Ne razumijem, na što je točno mislila kada je to rekla?" Pogledala me direktno u oči, svojim krupnim plavim očima, ta mala vještica! Kako da ju muljam? A kako tek da joj kažem istinu? Koja jebena situacija! Krenuh traljasati neke bedastoće o svom poslu gdje se od mene traži velika kreativnost i tako pokušah zadovoljiti njezinu znatiželju. Nije djelovala sretno s tim odgovorom. Tada je ustala i otišle u maminu sobu. Donijela je lutku! Tada je predamnom omirisala lutkinu ruku. Prsti su joj još uvijek bili onako kako ih je Vlatka složila kada joj je srednji prstić uguravala u moj kurac. Rekla je da lutkina ruka miriši na seks i da je ona sigurna da me mama vidjela golog. Osim toga, vidjela je u maminom noćnom ormariću muške gaće, a zna da ih mama već duže vrijeme nema u kući, dakle, mogle bi biti samo moje. I dalje me gledala u oči a ja sam počeo skretati pogled u stranu, kao interesira me što ima na stalaži i što se sve vidi s prozora uz balkonska vrata. Sve je ovo bilo jako plitko, tako da sam odlučio naglim rezom presjeći ovu uzaludnu priču. Na kraju nisam ni znao što mala u stvari zna. Zato rekoh: "Nadam se da se ne ljutiš što smo se mama i ja malo bolje upoznali?!" Tada me totalno zaprepastila. Spustila je hlače od trenirke okrenuta prema meni i rekla: "A što meni fali?" Spontano pogledah ustranu, ali tada vratih pogled u Martinino međunožje. "Ništa ti ne fali, da paće, predivna si u svakom pogledu. Samo si jako mlada a ja sam ti već stari konj. Kao što ti i zadnji put rekoh, izgledaš astralno dobro. A kaj ti nemaš dečka? Bio je to neuspjeli pokušaj preacivanja loptice. Martina nije ništa rekla, samo se pomalo nespretno, jer hlače su joj bile na gležnjevima, došetala tik ispred mene. Tada mi je uzela ruku i položila ju na svoj trbuščić. Počeo sam ju dragati pazeći da ne zavučem ruku preduboko. Tek tu i tamo u svojem milovanju, dotaknuo bih dio kože u neposrednoj blizini velikih usana ove predivne cure. Martina se primila za sise i počela ih gnječiti preko majice. Kukove je isprčila prema meni, šireći malo noge pritom. Njezine male usne lagano su provirile između velikih. Stavila me na sam rub razuma i samo je vlas falila da se prepustim gotovo besramnom zavođenju ove cure. Popustiti? Ma, what the hell! Pa nikoga neće boljeti. Tada prstom pređoh preko Martininog klitorisa a ona zadrhta od uzbuđenja. "O daaaaaa" mazno izgovori, malo zabacivši glavu. I dalje si je gnječila sise, posebno stežući bradavice koje su se sada već dobro vidjele ispod majice. Prignuh se i počeh ljubiti Martinu po trbuhu, spuštajući se poljupcima sve niže. Tada se Martina malo odmaknula i svukla do kraja hlače od trenirke i bacila ih na pod. Ponovno mi je prišla. Sada je jednu viku nogu oslonila o moje koljeno, u potpunosti se otvarajući prema meni. Nastavio sam gdje sam stao, koristeći obje ruke. Prstima sam joj malo razmaknuo velike usne i jezikom klizio po malima, te ga gurkao u otvor kojega sam jedva dosezao. Vraćao sam se tada na klitoris, malen ali tvrd. Trljao sam ga jezikom a onda ga opet ostavljao kako bih pažnju posvetio usnama i otvoru. Martina je jednu ruku zavukla ispod majice i dalje se njom dirala po sisama. Onda me iznenadila jer se odmakla od mene i krenula mi raskopčavati remen. Bila je malo nespretna, tako da ustadoh i bez problema se razgolitih. Kada sam pred njom ostao potpuno gol, ozarenog lica primila me s obje ruke za kurac i krenula ga navlačiti. Dosta je grubo potezala kožu mojeg kurca, zaustavljajući se uz sam korijen. Glavić mi je počeo naglo tamniti a kurac se sve jače debljao, puneći se krvlju do krajnjih granica. Drkajući mi tada, bez riječi, nekako me povlačila prema svojem krevetu. Krenuo sam za njom. Čim smo stigli do kreveta svukla je majicu i legla na krevet, hvatajući me rukama. I ja sam se spustio do nje ali sada sam ja želio preuzeti kontrolu nad situacijom. Zato sam joj ruke maknuo sa sebe i okrenuo ju da legne na leđa. Spontano je malo podigla noge u koljenima i malo ih raširila. Kleknuo sam kraj nje i počeo joj jezikom draškati tvrde bradavice. Jezikom sam ju doticao po uhu, po vratu, po bradavicama, po pupku i po klitorisu. Jedino ju nisam dodirivao po ustima. Tada mi zavuče prste u kosu i gotovo me čupavši, privuče do svojih ustiju. Počeli smo se strasno ljubiti kao da nam je oboma osamnaest godina, ne štedeći slinu pritom. Martina se dirala po pički slobodnom rukom a tamo sam i ja naišao svojom rukom. Tada mi je Martina na moju ruku stavila svoju i vodila me divlje po svojoj pički. Uživala je u grubom trljanju. Cijelo to vrijeme nismo se prestajali ljubiti, no ja sam ju želio stvarno vrhunski zadovoljiti. Zato se odmaknuh malo i nastavih jezikom dražiti njezine tvrde bradavice. Rukom je krenula prema mom kurcu, onako napamet, ne gledajući kuda ide. U ovom položaju, ruka joj je bila malo preduga, tako da me primila za jaja a prsti su joj zatitrali na mojem anusu. Zadrhtao sam u istom trenutku. Shvativši koliko mi je anus erogeno važan, nije se micala dalje. Prstom je potražila moj čmar i kada ga je našla, lagano ga je počela uguravati unutra. Raširio sam noge opuštajući šupak i sve sam bolje osjećao Martinin prst. U stvari više nisam bio siguran koliko je prstiju njenih u meni ali znam da sam uživao do krajnjih granica. "I mene jako pali otraga" rekla je Martina ostavljajući me bez teksta. Sada sam znao sve. Krenuh jezikom prelaziti po njezinoj pički ali se ne zaustavih tu već nastavih dalje dok nisam pod jezikom osjetio njezin šupčić. Sada sam joj jezik pokušavao ugurati u anus. Martina je zadignula noge u zrak, puštajući mi svoj ružićasti šupak na milost i nemilost mojega jezika. Prstima obje ruke malo sam joj pokušao raširiti šupak ali bio je još jako tvrd i stegnut. Zato ga nastavih jezikom opuštati. Nakon kratkog vremena u Martinonoj guzi su vrckala moja dva prsta. Uguravao sam ih pa izvlačio zakrečući pritom ruku a Martina se štipala za bradavice na sisama. Jecala je gotovo u kontinuitetu i svakim novim ubodom mojih prstiju, šupak joj se sve više opuštao i otvarao. Jednu ruku je položila na pičku i počela se snažno trljati po klitorisu. Zatvorenih očiju, lagano je vrtjela glavom na jastuku i uživala pod mojim nježnostima. Kada se činilo da sam stigao do jedne točke s koje ne mogu dalje, Martina je počela sve jače stenjati i u jednom trenutku mi je nogama tako čvrsto stegnula glavu da sam mislio da će mi ju otkinuti. Jezik sam joj zagurao između prstiju duboko u guzu i u tom trenutku Martina je uz glasno stenjanje svršavala. Nije se više mogla kontrolirati. Istegnula se naglo i počela previjati po krevetu jecajući. Tek jedan prst mi je ostao u njenoj guzi a taj sam i dalje uguravao i izvlačio. Svakim novim ubodom Martinino izvijanje postajalo je sve jače. Sada mi je stezala ruku bedrima ali to je bio pravi siloviti stisak, čvrst poput grča. I tada se najednom opustila. Kroz Martinu je protutnjalo krdo orgazama poput divljih Mustanga i sada je morala predahnuti. Odmaknuh se malo ali ju ipak nastavih nježno ljubiti po cijelo tijelu. S kurca mi je otegnula kap Kauperove sluzi, koja je pala na Martinin krevet a tanka nit još je uvijek visila s mojeg glavića. Strašno sam bi narajcan. Iako se nisam nadao nastavku koji će i meni malo olakšati napetost u jajima, ipak morao sam si malo olakšati. Zato ga primih čvrsto u šaku i počeh navlačiti tu kožu polaganim ali dugim pokretima. Stajao sam iznad Martine i uživao gledajući ju ovako opuštenu, raširenih nogu, jako prokrvljenih velikih usana i gotovo do kraja izvučenih malih, i polagano ali čvrsto nadrkavao svoj kurac. Tada je Martina otvorila oči i vidno zadovoljna prizorom počela se opet meškoljiti. Rekla je jednostavno "pa morali bi i njemu dati priliku." Krenula je ustajati i ja sam prestao drkati. Kao da sam znao što želi, legao sam na leđa i rukom ga navukao na najdalju moguću mjeru. Činilo se da će mi glavić otpasti s kurca koliko je bio taman i napet. Martina se popela na krevet opkoračivši me i tada je kleknula iznad mene. Očekivao sam da će se nabiti na kurac i ona je to i učinila. No drugačije nego sam očekivao. Naslonila je šupka, još uvijek vlažan i mekan, na vrh mojeg glavića i nakon kratkog meškoljenja po njemu, nasjela na moj kurac. Nije nasjela do kraja, ali je gotovo polovicu progutao taj divlji šupak ove mlade cure. Tada se polako počela odizati i onda se opet naglo spustila. Ovaj puta još malo više ga je uvukla u sebe. Iz trećeg pokušaja, nabila se do kraja, zajecavši pritom. Umirila se tako nasađena na moj kurac i tada je počela prste uguravati u svoju pičku. U jednom trenutku sam na kurcu počeo osjećati njezine prste. Sve jače me trljala po kurcu kroz vlastitu pičku. Kako je to palilo. Kako je to punilo moja ionako prepunjena jaja. Sada je počela kretnje naprijed natrag i dalje me dirajući po kurcu kroz pičku. Sada je i mene počela loviti neka vrsta hipnoze. Počeo sam gubiti razum jer sam osjećao strašnu količinu sjemena u sebi, a ta je lavina samo čekala trenutak za erupciju. Martina se počela okretati nasađena na mene i sada mi je okrenula leđa. I dalje se pomicala naprijed nazad, i dalje me dirala prstima kroz pičku ali sada sam ju još bolje osjećao. Podigla se, nasadila, ponovno podigla i još jednom nasadila, strašno me intenzivno trljajući prstima kroz pičku i tada je krenulo. Nisam niti najavljivao, ali ejakulacija je bila prestrašna. Kurac mi je u Martininu guzu počeo izbljuvavati gomilu ejakulata, vrelog i ljepljivog a Martina je vriskala od užitka. Osjećala je u guzi vrelinu moje sperme a na prstima trzaje kurca u ejakulaciji. I Martina je svršavala, drugi puta u samo par minuta. Oteo joj se vrisak sladostrašća, koji je iz mene istjerao zadnji mlaz sperme.

Baš me ugodno iznenadila ta mala kojoj nije bio problem svršiti i dva puta za redom. Kad se samo sjetim nekih mojih jebaćica koje su se i te kako morale boriti za svaki orgazam. Ova mala je bila talentirana i prirodno nadarena. Osim toga bila je i podatna. Znala je dati i primiti. Kako smo svršili, to je bio mrak!

- 11:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< listopad, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



--- T U T O R I A L S ---


40 grešaka koje muškarci
čine u seksu sa ženama


01. Ne ljube odmah - Izbjegavanje njezinih usana i uronjavanje u erogene zone daje joj osjećaj da plaćaš po satu i želiš da ti se isplati svaka minuta izbjegavajući nepotrebne akcije. Pravilan strastveni poljubac je ultimativan oblik dobre predigre.

02. Puhati prejako u njezino uho - Priznaj, neki klinac u školi ti je rekao da cure to vole. Ali postoji razlika između biti erotičan i puhati kao da želiš ugasiti sve svjećice na torti svog 50 rođendana. To boli.

03. Ne brijanje - Često zaboravljaš da imaš šiljke zalijepljene za svoju bradu a njome često stružeš po partneričinom licu ili bedrima. Kad ona okrene glavu to nije strast već izbjegavanje.

04. Stiskanje njezinih grudi - Mnogi muškarci se ponašaju kao kućanica koja provjerava paradajz kad stave šaku na grudi. Miluj i njeguj ih s pažnjom.

05. Grizenje njenih bradavica - Zašto se muškarci pričvrste za ženine bradavice, kao da je pokušavaju ispuhati kroz grudi? Bradavice su jako nježne i osjetljive. Ne podnose žvakanje. Liži ih i sisaj nježno. Prelaziti ih jezikom je dobro, pretvarajući ih u igračku za psa nije.

06. Okrećući njezine bradavice - Prestanite vrtjeti bradavice između kažiprsta i palca kao da pokušavate naći radiostanicu u planinskom kraju. Koncentrirajte se na cijele grudi ne samo na istaknute dijelove. Ako ne vjeruješ daj nekom da to tebi učini.

07. Ignoriranje drugih dijelova njezinog tijela - Žena nije autoput s tri odvojka: Sisaselo Lijevo i Sisaselo Desno i Međugradski tunel. Postoje mnogi drugi dijelovi koje zapostavljaš na putu prema Donjogradskoj Vagini. Obrati pažnju i na okolinu.

08. Zaglavljivanje ruke - Loša spretnost ruku u regiji podsuknje može rezultirati u upletanju prstiju u gaće. Ako ćeš već biti toliko agresivan zamoli ju da skine tu prokletu stvar.

09. Ostavljajući joj mali dar - Odlaganje kondoma je muškarčev posao. Ti si ga nosio, ti ga baci u smeće.

10. Napad na klitoris - Direktan pritisak je jako neugodan, stoga nježno rotiraj svoj prst uzduž i poprijeko.

11. Uzeti odmor - Žene, za razliku od muškarca, ne nastavljaju tamo gdje su stale. Ako staneš, vrate se na početak vrlo brzo. Ako primjećuješ da još nije, nastavi pod svaku cijenu, odrvenjela ti usta ili ne.

12. Svlačeći ju nespretno - Žene mrze izgledati glupo, a tako izgleda gola do pasa s pulover zaglavljenim oko vrata i ramena. Odmotaj ju kao elegantan dar, a ne kao dugo iščekivanu dječju igračku.

13. Dati joj "nategača" u predigri - Milovati je kroz gaćice može biti jako ugodno. Nategnuti ih prema gore ili nazad (obično) nije.

14. Opsjednutost vaginom - Iako većina muškaraca može naći klitoris bez autokarte, Još uvijek misle da je vagina najvažnija. Ruka je dole tako brzo kao da pokušavaš sakriti ukradene novce u dimnjak. U osnovi to i nije toliko loše, no ako nemaš obzira može biti bolno, pa se nemoj zanositi. Bolje posveti više pažnje klitorisu i stidnim usnama, a zatim uvuci prst i shvatit ćeš da li joj se sviđa.

15. Prejaka masaža - Pokušavaš ju masirati na jedan senzualan, opuštajući način. Ruke i prsti - OK, laktovi i koljena - NE MOŽE!!!!!!!!!!!

16. Prenaglo svlačenje - Ne forsiraj sa skidanjem ako ona nije dala na znanje da želi to skinuti, čak i sa nekoliko dugmadi.

17. Prvo skinuti hlače - Muškarac najsmješnije izgleda u gaćama i čarapama. Prvo skini čarape.

18. Prebrzo - Kad si već u penis-u-vagini situaciji, najgora stvar za učiniti je pumpati kao industrijska kompresijska pumpa. Ona bi se mogla početi osjećati kao radnik koji je postao tehnološki višak zbog tvoje tehnologije.

19. Prejako - Ako udaraš svojim trokutastim bočnim kostima po njezinim bedrima ili trbuhu bol je jednaka dva tjedna jahanja sabijeno u nekoliko sekundi.

20. Svršiš prerano - Strah svakog muškarca. S razlogom! Ako pucaš prije nego vidiš donji dio njenih bjeloočnica, pobrini se da imaš dodatni plan kako dovesti i nju do kraja.

21. Svršiš prekasno- Nekome može izgledati da je pumpanje sat vremena bez klimaksa znak dobrog seksa, ali njoj je sigurno znak odrvenjele vagine. Barem nabavi dobre tapete da se ima čime interesirati dok glumiš Maratonca.

22. Pitaš ju je li svršila - Trebao bi to znati, većina žena radi buku i vagina se stegne, ali ako ne znaš ne pitaj.

23. Prenježan oralni seks - Nemoj glumiti divovskog mačka sa malim tanjurom s mlijekom, zaroni čitavim ustima i poigravaj se jezikom.

24. Pritišćeš joj glavu u međunožje - Muškarci insistiraju na tome dok nije oči-u-penis nadajući se kako će to brzo dovesti do penis-u-ustima situaciji. Sve žene to mrze. To je otprilike tri koraka do biti odvučena u pećinu za kosu. Ako želiš da koristi usta, koristi i ti svoja. Zavedi ju riječima i probudi joj želju za tim.

25. Ne upozoriš prije klimaksa - Obično, sperma ima okus morske vode pomiješane s bjelanjkom. Ne vole ju svi. Ako već prakticirate oralno, upozori ju kako bi učinila što treba.

26. Mrdanje za vrijeme felacija - Ne guraj. Ona će učiniti sve potrebne kretnje. I ne hvataj ju za glavu. Samo lezi i prepusti se.

27. Savjeti iz pornića - U pornićima izgleda kao da žene vole da se po njima svrši. U stvarnom životu to samo znači više veša za pranje.

28. Natjerati ju da jaše cijelu vječnost - Pitati je da bude gore je u redu. Ležati i gunđati dok ona radi sav posao nije. Pobuđuj je nježno, kako se ne bi osjećala kao kapetan škune. I pusti je da se odmori ako joj treba.

29. Probaš analno i onda se praviš da je slučajno - To je slučaj gdje muškarci dobiju reputaciju kako ne znaju slijediti upute. Ako ga želiš staviti pitaj. I ne misli da je pijanost isprika.

30. Fotografiranje - Kad muškarac kaže: "Mogu li te slikati?" Ona čuje: "Pokazao bih te svojim prijateljima." Barem ju upoznaj s njima prije.

31. Nemaštovitost - Mašta je sve od crtanja uzoraka prstima po njezinim leđima do sipanja meda po njoj i lizanja. Voće, povrće, led i perje može, vruć vosak i trajna nitroboja ne može.

32. Lupati trbuhom u njen trbuh - Ne postoji manje erotičan zvuk, vrlo slično natjecanju u podrigivanju.

33. Postavljajući je u glupe poze - Ako ona želi naprednu jogu u krevetu, može. Ali osim ako nije rumunjska gimnastičarka, ne nadaj se previše. Želiš li partnericu sa pokidanim tetivama? To je kao marioneta bez konaca.

34. Tražiš njenu prostatu - Pročitaj ovo pažljivo. Anal stimulacija može biti ugodna muškarcima jer imaju prostatu. Žene je nemaju. No, ipak, žene imaju "G" točku i ona se može stimulirati analnim seksom, jer pozicija je jako bliska. Ipak, prije svega dogovori se s njom i uskladi termine prema onima koji njoj odgovaraju!

35. Ljubavni ugrizi (hickie) - Jako je erotično blago grizenje i sisanje na strani vrata, ako si pažljiv. Nijedna žena ne želi tjednima nositi odjeću s visokim ovratnicima.

36. Vičući upute - Nemoj vikati što da radi kao trener s megafonom. To baš ne uspaljuje.

37. Pričati prljavo - I ovo je tanki led, jer te ona (ako te već dobro ne pozna) može svrstati u uličare s niskom razinom pristojnosti. Nije sramota pitati, da li ju to uzbuđuje.

38. Ne brineš o njezinom svršavanju - Moraš završiti posao. Pokušavaj dok ne uspiješ i ona bi mogla učiniti i više za tebe. Izreka starog djeda: "Kratko al' slatko!" baš ne vrijedi.

39. Gnječiš ju - Muškarci su uglavnom veći i teži od žena. Ako samo legneš na nju poplavit će. Radije izvježbaj tricepse.

40. Zahvaliti joj - NIKAD ne zahvali ženi za seks. Tvoja ili njezina spavaća soba nije javna kuhinja gdje se dijeli juha. Pretpostavka je da ste u seksu uživali obostrano, stoga će biti dovoljna solidna doza nježnosti (milovanja, nježnog ljubljenja) nakon felacia.