L I N K O V I:

Blog.hr





Preporučam slijedeće cure:

• Sanja(45)
• DanielaLand

• Mistress Ninella
• Malena BDSM

• Joanna Jethr

• Plava Mala
• Mala plava M.P.


i mog velikog i dragog prijatelja

Slaven











Kako pravilno koristiti
sexy toys?


Also daklem, seksi igračke ili pravilnije seksualne igračke, danas se već mogu gotovo nabaviti i u drogerijama. U ovom slučaju mislim na vibrirajući prsten kojega nudi proizvođač prezervativa, po cijeni od pedesetak kuna. Ovaj proizvod je jednokratan (nemože se mijenjati baterija) a ima i vrlo nezgodan prekidač za vibrator, tako da ga osobno ne preporučam! Bolje je u pravom S-shopu nabaviti kvalitetan prsten (cijena je oko 90 kuna) koji će izdržati veće napore i kojemu se baterija mijenja.

JAPANSKE KUGLICE - proizvod koji datira još iz srednjevjekovnog japana (zato se tako i zove), gdje se proizvodio isključivo od plemenitih metala, danas se nudi u raznim izvedbama, a dominiraju plastične kuglice. Vjerujući da znate o čemu govorim, moram upozoriti na jedno. Poput svih drugih pomagala, koja se umeću u vaginu, tako se i ova napravica prije uporabe mora savršeno dezinficirati. Naravno, u slučaju plastičnih ili gumenih kuglica, to nije moguće. Zato preporučam staklene ili metalne kuglice, koje treba prokuhati da bi se dezinficirale. Ako se radi o staklenima, prokuhati se mogu samo one bez umetnute žive ili metalne kuglice, jer u protivnom, doživjeti ćete eksploziju u kuhinji ...

VIBRATOR, DILDO - falusoidni proizvodi koji tek iznimno dolaze u staklenoj ili metalnoj verziji (a ti su i podosta skuplji), danas su vrlo popularni. Koriste ih cure i dečki već u nižim razredima srednje škole. No, i za njih vrijedi isto pravilo: ako se koriste za vaginalni seks, obavezno im navucite prezervativ, kako bi izbjegli mogućnost unošenja patogenih mikroba u vaše (cijenjene i s moje strane toliko voljene) pičkice. Ovo nije šala, jer malo pročitajte o temama poput HPV, CIN, PAPA TEST (na internetu) pa ćete brzo shvatiti koliku težinu i vrijednost ima ovo upozorenje.

Ostala pomagala koja se koriste izvana ili analno, ne podliježu posebnim upozorenjima!

Eh, da sjetih se još nečega. Sramežljivi će se teško odlučiti ući u S-shop (Sex-Shop, za one koji do sada nisu razumjeli), pa će se koristiti priručnim predmetima (svijeće, boce, ... gdje li je samo granica ljudske mašte?!). Pažljivo s time. Ako koristite boce, one obavezno moraju biti pune tekućine, jer fizika je neumoljiva. Lako se može dogoditi da se u boci stvori podtlak, te ako vam se grlić boce u tom stanju susretne s grlićem maternice, nećete biti sretni. U ekstremnim slučajevima na scenu stupa kirurgija!!!!! U svakom slučaju, i na ove alternativne sprave navucite kondom. Kupite XXL veličinu, jer ta gotovo sigurno neće puknuti ako se navuče na manju boćicu!




Par savjeta
za muškarčine


01. Ona nije "DOBRA TREBA" ili "SJAJNA PIčKA" nego
SKLADNA OSOBA ŽENSKOG SPOLA.

02. Ona nije "LAKA KOKA" ili "VOLI SE JEBATI" nego je
KOMUNIKATIVNA I SPOLNO EKSTROVERTIRANA.

03. Ona nije "GLUPAČA" ili "KOZA" nego je
OMETENA U OBRADI PODATAKA.

04. Ona nije "PRAZNOGLAVA" ili "ŠUPLJAČA" nego je
NESKLONA RAZMIŠLJANJU.

05. Ona nije "PIJANA KO' KRAVA" nego je
ZNATNO KEMIJSKI INTOKSINIRANA.

06. Ona se ne bi "ODMAH RADO POJEBALA" nego ona je
TRENUTČNO SEKSUALNO USREDOTOČENA.

07. Ona nema "SILIKONSKE SISE" nego je
MEDICINSKI ESTETIZIRANA I TJELESNO NADOPUNJENA.

08. Ona nije "KURVETINA" nego je
U CIJELOSTI NESPUTANA I PRISTUPAČNA.

09. Ona nema "SJAJNO DUPE" ili "IZVRSNU GUZICU" nego je
POZADINSKI SUPERIORNA I PRIRODNO PODARENA.

10. Ona nema "BRKOVE" i nije "MUŠKARAČA" nego je u
STALNOM KONTAKTU S MUŠKIM DIJELOM SVOJE PRIROĐENE OSOBNOSTI.

11. Ona ne "KUHA KATASTROFALNE SPLAČINE" nego je
GURMANSKI NEOSVJEŠTENA I MIKROVALNO USMJERENA!


Erotico

srijeda, 21.01.2009.

Velika prijevara o globalnom zatopljenju

Svojedobno je planetarnu slavu pokupio gospodin Al Gore (bivši "skoro predsjednik SAD-a"), sa filmom "An Inconvinced Thruth". U tom filmu gospodin Gore govori o globalnom zatopljenju i razlozima za isto, kao i o drugim ekološkim aspektima trenutka u kome živimo. Na žalost svih onih koji su za taj film platili kartu ili kupili DVD, mora se reći kako je film totalna muljaža. Ispravno, film bi se trebao zvati "An Unconvinced Thruth", jer dovodi gledatelje u zabludu skrivajući istinite podatke a iznoseći samo djelomične analize.

Jedan od navoda iz filma je kako porast sadržaja CO2 u atmosferi uzrokuje porast temperature na površini naše planete. To je LAŽ! Istraživanja ledenih kora iz kojih je uspješno izvučena povijesna atmosfera (zarobljena u mjehurićima zraka unutar leda, pokazuje upravo suprotno: oko 800 godina nakon porasta temperature na površini Zemlje, povisio se sadržaj CO2 u atmosferi!

Osim toga, govori se o apokaliptičnom podizanju razine mora u slučaju povišenja prosječne temperature zraka. I to je LAŽ! Naime, u doba Vikinga, oni su se Islandom kao i Greenland-om služili kao svojim rivijerama, na kojima su često boravili tijekom ljeta. O tome postoje konkretni arheološki nalazi, koji povezuju artefakte iz pojedinih vikinških plemena, ostatke leševa iz toga doba, kao i ekskremente, precizno vremenski datirane. Analitikom ovih zadnjih, ustanovljen je točan sastav prehrane iz tog doba, i taj nalaz pokazuje "ljetnu" prehranu (voće, povrće - tipično za toplu sezonu)! U isto doba, na obali Jadranskog mora već su Rimljani stoljećima živjeli u priobalnim gradovima, koji (dakle) uopće nisu nikada bili potopljeni!

Žalosno je da je gospodin Gore za svoje doprinose ekologiji dobio Nobelovu nagradu, kada se zna da je ovaj njegov film obična marketinška patka! Kada netko kaže: Brojni znanstvenici se slažu oko ...." ili "Istraživanja su pokazala ...." a da pritom ne kaže točno koja istraživanja ili koji znanstvenici, onda tomu ne smijete vjerovati!

Na kraju, kada bi u novinama pisalo da će se razina mora podići za 0,1 mm u slijedećih 30 godina, to ne bi bila nikakva vijest, ali ako se napiše da će ista ta razina do slijedećeg utorka narasti za 3 metra, onda je to vijest! Novine se prodaju! Autori broje lovu! Juhuuuuuu! Bull SHIT!

Ma da ne duljim, o svemu možete pogledati na YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=e8yPJGWaXQU (prvi od 8 prevedinh djelova filma!)

ili na originalnoj stranici:

http://www.greatglobalwarmingswindle.co.uk/index.html

Možda će neki od Vas, dragi moji vjerni čitatelji, biti razočaran ovim napisom, koji toliko odudara od mojih standardnih napisa, ali mene istina fascinira i osjetih da ovu istinu trebam podijeliti sa svima Vama!

Ljubi Vas sve

Vaš RENE!

- 11:59 - Komentari (4) - Isprintaj - #


Filmić - SAMO ZA PUNOLJETNE!

Na ovom filmiću se vide neki moji (gotovo bih rekao BRUTALNI) eksperimenti! Možda će vam dati inspiraciju ali u svakom slučaju ne vjerujem da ste često mogli vidjeti ovak nekaj!

Kao što vidite, popularan sam i tamo daleko, na xHamster-u!

http://www.xhamster.com/movies/98517/rene_inserts_a_long_probe.html


NAPOMENA: Film na ovom linku je eksplicitnog sadržaja i nipošto nije za mlađe od 18. godina. Zato molim sve one koji su mlađi, da se ne upućuju u tom smjeru! Ovo nije šala ili "navlakača" već prava i iskrena molba!

- 11:49 - Komentari (2) - Isprintaj - #


srijeda, 07.01.2009.

Najljepši poljubac u 2008.

Procijenite sami:

Naj poljubac 2009!

Ljubi vas sve (naravno, na ovaj način)

Rene

- 09:42 - Komentari (6) - Isprintaj - #


subota, 03.01.2009.

Došla mi je u ured

Kako se sve to dogodilo, ni danas mi nije do kraja jasno. Neko smo se vrijeme "družili" preko bloga, a nakon toga preko "fejsa", ali u stvari osim bezazlenog koketiranja, iako ponekad vrelog erotskog sadržaja, nikada se među nama nije dogodila nikakva konkretna akcija, pa čak niti susret. D. je o meni znala puno, jer puno sam joj i rekao, a i ja sam ponešto znao o toj mladoj ženi strelovitih misli i vatrenoga tijela. Svjestan koliko sam stariji od nje, nikada nisam tražio veću bliskost od one virtualne, čak sam se i pribojavao susreta uživo. Nisam znao, ako se to ikada i dogodi, kako bih se ponašao.

Jedna od zadnjih recipročno napaljujućih epizoda s Facebooka, bila je njezina želja za seksom na javnom mjestu. Uputih ju na poglavlje o Ivoni, jer s tom razgoropađenom ljepoticom imah upravo takvih iskustava. Nikada nisam čuo komentar na taj odlomak svojeg života, a možda i bolje da nisam.

D. je znala i gdje radim kao i približne moje poslovne angažmane. Znala je da u ovom periodu ostajem u uredu znatno dužee od standardnog radnog vremena. Svašta je o meni znala ta mlada ljepotica, koju sam često nosio u san i sanjario o seksu s njom, o vatri koju je nudila, o mojim neispunjenim željama, koje sam s njom komentirao, a za koje mi je govorila da bi mi ih ispunila. Svjestan sam da su te želje graničile s ekstremnim, pa ih je zaista bilo teško s ikime podijeliti a još teže nadati se kako će biti ispunjene.

I tako zanesen u svoj posao, nisam niti primjetio kada su se klizna vrata poslovnog prostora u kojemu su naši uredi, otvorila. U predprostoru je bio mrak i jedino svjetlo koje je postojalo, bilo je ono koje je dopiralo iz prolaza ispred ureda. Na svojem računalu imao sam uključen video nadzor, pa sam tek preko oka vidio da je netko ušao. Nisam sa sigurnošću mogao reći da li se radi o muškarcu ili ženi. Ustah i krenuh u prostor ispred mojeg ureda. Na vratima sam sreo nju! "Sorry" rekla je "ali sam morala vidjeti gdje radiš i kako ti izgleda ured. To me je jako zanimalo." Buljio sam netremice u tu slatkicu, napućenih usnica, odjevenu u jednostavnu sportsku kombinaciju. Situacija je postala malo zategnuta, jer zaista me uhvatila nespremnoga. Snašla se bolje od mene. Prišla mi je, unjela se licem u moje i ukrcala mi nježan poljubac u usta. Samo su nam se usnice dotaknule. Konačno sam se probudio iz tog čudnog stanja hipnoze. Nisam joj dozvolio da se udalji već sam ju zagrlio i ponovno poljubio u usta. Ovaj puta to je bio pravi strasni poljubac. Jezici su nam izvodili divlji ples, gurajući se jedan s drugim, a tijela se trljala jedno o drugo. Pustila je torbicu da padne na pod, dok sam joj rukama krenuo tražiti prelijepe tvrde sise. Razmaknuo sam kaput u kome je bila i brzo se provukao kroz par otkopčanih gumbića njezine bluze. Šlatao sam ju gotovo grubo po sisi do koje sam se uspio provući, i preko grudnjaka osjećao tvrdu nabreklu bradavicu. D. je počela uzbuđeno distai, i samo je tiho rekla :"Konačno!". Spustila je ruku na moje bedro i brzo krenula prema mojoj, sada već okamenjenoj kari. Trljala me preko hlača, ali sve je to bilo jako nezgodno. Zato se odmaknuh i skinuh najprije sako, zatim kravatu i košulju, te naposlijetku hlače, zajedno s cipelama. Ostah u mokrim slipericama i čarapama. Poput idiota. Zato zgulih i čarape, a kada htjedoh isto učiniti sa gaćicama, zaustavila me. Zaželjela je da i ja nju skinem, ali polagano i nježno. Krenuh otkopčavati gumbiće njezine bluze i kada stigoh do remena, jer bluza je bila zadjenuta u trapke, izvukoh preostali dio bluze iz hlača. Odložih bluzu na stol u prostoriji za sastanke, gdje smo u stvari i stajali. U ovoj prostoriji nije bilo direktnog svjetla, već jedino ono koje je dopiralo iz mojeg ureda, pokraj. No, taj polumrak još je više pojačavao želju i naboj. Raskopčah joj remen i kleknuh joj skinuti čizme. Dok sam joj pomagao skinuti čizme i traperice su skliznule niz njezina prelijepa čvrsta bedra. Sada je bila bosa, s grudnjakom i gaćicama na sebi. Iz audio linije mojeg ureda razlijegala se neka erotična glazba, mislim da je bio Barry White, kao da sam to naručio. I tada je D. počela svoj erotski ples. Uvijala se predamnom i dodirivala se upravo onako kako bi ju trebao dodirivati ljubavnik. Dlanovima je prelazila preko svojih sisa, povlačila rub gaćica prema trbuščiću, čime je jako napinjala onaj dio koji je prolazio između nogu, Dirala se po bedrima i guzi, pa opet vraćala na sise i na vrat. Okretala se ispred mene, kako bi mojem pogledu ponudila i svoju čvrstu guzu. Malo se čak i saginjala znajući da će me ti prizori izluditi. Mislio sam da ću eksplodirati koliko me rajcala ovim plesom. Osjećao sam kako mi se sluz gomila pod kožom nerazgolićenog glavića i znao sam da čim ga primim u ruku, ta će sluz kliznuti van. I o tom smo se detalju već bili dopisivali, pa sam znao koliko ju je i ta scena napaljivala. Zato rekoh "Pun sam sluzi".

Njišući se u bokovima, prišla mi je blizu i malo odmaknula gornji rub mojih sliperica, naluknuvši se unutra. "O da, sav se sjaji koliko je sluzav" potvrdila je. Kleknula je ispred mene i izvukla ga oprezno van gaćica. Brižno je pridržavala kožu prevučenu preko glavića, ne dopuštajući da se sluz razlije. Drugom je rukom zgulila moje gaćica do gležnjeva i ja sam se lako izvukao iz njih. Malo raširih noge i naslonih se leđima na zid. Započela je igru koju smo oboje nekoliko puta igrali, ali dopisno i samo u mašti. Krenula mi je uguravati kažiprst izmežu kože i glavića. Prst joj je skliznuo unutra bez ikakvog otpora. Trljala me po glaviću, razvlačivši moju sluz po koži iznutra. Gurnula je i drugi prst. Iako sam bio jako sluzav, ipak je taj drugi prst teže ulazio. S dva rpsta jako mi je razvlačila kožu, a na to moja kožica baš i nije navikla. Ali podnio sam onu početnu bol, znajući da kada zavuče i drugi prst, osjećaj će biti famozan. Tako je i bilo. Uguravši i drugi prst trljanje je postalo još intenzivnije. Jedino je pazila da ne dira rupicu na glaviću, iz koje je uporno izlazila sluz. Primaknula se ustima glaviću i u usta usisala svu sluz koja se stvorila, a vjerujte, te je sluzi bilo za veliku čajnu žlicu. Ne izvlačeći prste ispod moje kožice, podigla se i tada sam ju strastveno poljubio u usta, trljajući svoju sluz u njezinim ustima, jezikom. Jako smo se napalili, ali ja sam htio izdržati i u potpunosti zadovoljiti moju slatku ljubavnicu.

Sada je red bio na meni. Raskopčah joj grudnjak, kjega također pažljivo odložih na stol. Primih ju dlanom za sisu i stegnuh, ali ne prejako. Prignih se i vrškom jezika počeh trljati njezinu tvrdu bradavicu. Dok sam ju lizuljio po bradavici, pojačavah i popuštah u stisku, kao da pumpam neki balon. Osjetio sam da joj to odgovara. Sada se približih njezinom vratu i liznuh ju. Uzdrhtala je, no kada sam stigao do uha, već se sva tresla. Duboko je disala. Liznuh je po uhu pa se vratih na vrat. Nježno ju gricnuh za vrat, na što je prigušeno vrisnula. Tada zapitah "Htjela si na nekom javnom mjestu? Evo prilike." Primih ju za ruku i povedoh u predvorje. U prostoru je bio gotovo mrak ali se ipak dobro vidio hodnik ispred našeg prostora. Kroz taj su hodnik prolazili ljudi i poneko bi pogledao u našem smjeru. Iako nas je dijelilo staklo, sumnjam da su nas baš mogli dobro vidjeti, jer odsjaj svjetla ispred bio je dovoljan da stvori privid većeg mraka u prostoru gdje smo se mi nalazili. Prekidačem zam zaključao klizna vrata da se ipak ne bi netko odvažio ući.

Posjeo sam D. na pult gotovo uz sami stakleni zid i kleknuo ispred nje. Liznuo sam ju po vreloj mokroj pičko a ona je legla na leđa. Jako je raširila noga i potiho govorila "da, da, liži me! I ja sam sva mokra od želje i sluzi! Liži me, liži me! Liži me i otraga!, Da, da …." Nije prestajala govoriti a činilo se da ni sama ne nadzire svoje riječi. Bila je u ekstazi. Narajcana do eksplozije. Kada sam procijenio da sam ju još jače uspio ovlažiti lizanjem, ustao sam i naslonio glavić na sami ulaz njezine pičke. Pridigla se malo i naslonila na laktove. Netremice je gledala u naše međunožje, isčekujući moju penetraciju. Ipak nisam žurio. Uguravah joj vrlo polagano glavić i igrah se njime po samom ulazu u pičku. Tada ga lagano izvukoh pa opet unutra. Ponavljao sam ovu igricu, pokušavajući joj doprijeti samo do G točke, ali ne dublje. Miješala je bokovima, pokušavajući se jače nabiti, no ja sam imao nadzor nad situacijom.

Prošle su minuta-dvije i tada joj sunuh tvrdu, nabreklu, gotovo ljubičastu kurčinu u samo dnu vrele i uske pičke. Vrisnula je tako glasno da sam mislio kako će i stakla popucati. Primjetih u nekoliko navrata ljude koji su prolazili ispred i pogledavali prema nama, ali sam bio siguran kako mi njih vidimo a oni nas ne. Ipak, cijela ova situacija bila je jako, ali jaako javna! Gotovo kao da na nekom trgu vodimo ljubav. I zaista, time su naši naboji bili još jači!

Osjećao sam da mi se bliži famozni PONR (Point Of No Return) pa najavih, a D. je rekla "Daaaa! U mene! Bez brige, na piluli sam već dva metra! Daaaaaaj! Gruni!! Napuni me!!!!!" Počeh svršavati, brizgajući mlaz za mlazom u nutrinu moje slatkice, koja je vriskala u ekstazi. Prstima si je gotovo čupala bradavice a ja sam ju čvrsto stezao za guzu koja je bila u mojim rukama. Bojao sam se da ne pretjeram, no po njezinim sam reakcijama znao da je sve ok! Trzala se nekontrolirano i stenjala, napinjala i propinjala, svršavala je iskonski a i ja sam svršavao štrcajući do u beskraj.

Tada se D. smirila. Zaista je svršila! Nije se bila u stanju pomaknuti, a ja sam i dalje stajao držeći ju za guzu, no u potpunosti opustivši stisak. Noge su joj i dalje bile oslonjene o moje ruke, puls joj je bio jako ubrzan, a disala je isprekidano. Prsa su joj se nadimala, a tamne bradavice i aure su još uvijek pokazivale znakeove velikog uzbuđenja. Svjetlucala se od znoja između sisa i po vratu, a ja sam uživao u tom prizoru. Znao sam da sam mojoj dragoj curici priuštio veliko zadovoljstvo ispunivši joj jednu od želja – seks na javnom mjestu.

Kada se malo pribrala, povukla se malo više i time mi oslobodila ruke. Odmaknuh se malo i ugledah u polumraku neodoljivi prizor. Sperma je lagano izlazila iz njezine pičke i cjedila se prema guzi. Iako svrših nerealnom žestinom samo par trenutaka prije, ovaj prizor je bio dovoljan da mi se kurac, koji još uvijek nije splasnuo, počne ponovno krutiti. Kleknuh i počeh joj lizati pičku. Sada sam svu pozornost pridavao lizanju sperme. Tako sam ju lizao i po pički i po malenom anusu, a D. se opet počela meškoljiti. Svakim njezinim pokretom, iz pičke je sunula nova količina sperme i potekla nadolje. Tak sam sada postajao svjestan silne količine sjemena koju sam izbacio u nju. "Mmmmmmm" dopiralo je iz njezinih usta. Znao sam da su joj oči zatvorene i da uživa, no nisam znao da li će biti raspoložena za još jednu jebačinu. Ipak, ljuljanje kukovima bilo je sve intenzivnije a moj kurac je ponovno pokazivao silnu želju za seksom. Osjećao sam da smo oboje spremni za još jedno jebanje. Podigao sam se na noge i prišao joj sa strane, jednom rukom ju dražeći po klitorisu, drugom prelazivši preko sisa. Prignuo sam se do njezinih usta i poljubio ju, prelijevavši slinu sa spemom u njezina usta. Strasno je prihvatila tu mješavinu, zahvaljujući mi divljim probojima jezika u moja usta. Ne otvarajući oči, pokušavala mi je dohvatiti kurac, no to je u ovom položaju bilo gotovo nemoguće. Zato se odvojih i ponovno krenuh postaviti se ispred njezine mokre pičke na rubu pulta. "Čekja" rekla je i gotovo nespretno se krenula dizati. Kada se pridigla, štrcnula je još moje sperme na pod. Nismo se obazirali na tu sitnicu. Sišla je s pulta, okrenula mi guzu i naslonila se na polt prsima. "Htjela bi ga i otraga" rekla je " ali se bojim da sam malo suha. Shvatio sam poruku. Ponovno se prignuh i počeh joj jako lizati anus. Što sam ga jače lizao, to sam više osjećao kako se opušta. "Ne mogu više čekati" tiho je pozvala "daj mi ga! Hoću ga osjetiti u guzi! Nikada još nisam imala ničiji kurac u guzi, a tvoj želim već mjesecima! Daj mi ga! Nemoj me mučiti!" Kako odoljeti takvim pozivima.

Najprije sam joj malo uvukao prst u guzu i kada sam osjetio da je u potpunosti opuštena, odlučih se za akciju, prema njezinoj želji. Naslonih svoj tvrdi kurac u procjep njezine guze i najprije ga trljah gore dolje, izvana. Onda ga ipak primih u ruku i naciljah, sada već razmekšani šupčić. D. je zavukla svoju ruku u međunožje i počela se trljati po klitorisu. Lagano ugurah glavić u taj vreli otvor. Nisam osjećao otpor, pa sam znao da ga ona ugodno doživljava. Krenuh dublje, ali ne prenaglo. Pomalo sam osvajao njezinu guzu. Kada bih otišao par centimetara dublje, laganao sam ga izvlačio. Tada bih se vraćao i osvajao nove centimetre. U jednom trenutku bio sam cijelom svojom dužinom u njoj. Sada je bila jako otvorena i mogao sam započeti svoj ples u toj slatkoj guzi. Izvlačio sam ga gotovo u potpunosti i zabijao do kraja, izvlačio i zabijao. Osjećao sam da si trlja klitoris, a to me ni malo nije smtalo. Rukama sam joj čvrsto držao guzove, šireći ih i time još više otvarajući njezin anus. Primio sam si kurac rukom i potpuno ga izvukao. Njezin anus je ostao otvoren. Tada sam ga zašišao izvana pa sve do kraja. Opet ga izvukoh u potpunosti i opet je anus ostao otvoren. Nisam više mogao zadržavati svoje naboje. Sunuo sam joj ga do samog korijena i nastavio ju pumpati u guzu. "Gledaj nas, gledaju nas, da, da daaaaaj mi spermu" govorila je D. a ja sam ju jebao u guzu ne slušajući uopće što govori. Jednostavno me nije bilo briga, sve da smo i na trgu Jelačića Bana! Jedina želja koju sam imao, bila je svršiti! Tek što mi te misli poihujahu glavom, iz mene je prokuljalo sjeme, duboko u njezin trbuh, u njezina crijeva. Sukljalo je iz mene opet u velikim količinama, a D. je svršavala. Osjećao sam jake pulsacije njezinog čmara, čime je još jače iz mene cjedila spermu. Noge su joj se tresle od napora, ali nikome nije padalo na pamet žaliti se. Svršavali smo u praskovima i kome bi u tim trenucima išta drugo bilo važno. Naslonih se na njezina leđa, još uvijek ne izvlačivši kurac iz njezine guze, i ljubih ju po leđima. Smirivao sam i nju i sebe tim nježnim poljupcima. Disanje moje male D. se polagano smirivalo a osjećao sam da se i meni puls polagano stabilizira.

Izvukoh kurac, sada već mekan, iz te predivne cure. Zanjim se iscijedilo nešto sperme, ali sada me više taj prizor nije palio kao prije. Bio sam sav znojan i umoran. Umoran ali presretan. Moje pohote bile su zadovoljene u potpunosti i znao sam da ću sada moći neko vrijeme izdržati bez nekih posebnih erotskih atrakcija. Bilo je pitanje koliko dugo, no u ovom trenutku o tome nisam razmišljao.

Pomogao sam joj uspraviti se. Tek tada sam pogledao prema staklenom zidu i vido zaista par ljudi kako zuri u nas. Kad su vidjeli da ih gledam, zbunjeno su se okrenuli i užurbano nestali iz kadra. D. je imala poteškoće s nogama, koje su joj od svog prethodnog napora, utrnule. No uskoro je bila u punoj formi. Ništa nije govorila. Otišla je prema dvorani za sastanke bez riječi. Ja krenuh za njom, ali kada je zatvorila vrata za sobom, ostah vani. Nakon par trenutaka izašla je potpuno odjevena. Prišla mi je, poljubila me u usta i samo rekla "Bilo je nestvarno! Hvala ti!" Onda je otišla. "Tipično" pomislih "toliko tipično za priviđenje! Pojavi se i nestane!" Tek pogled na mlohavi kurac, sav sluzav, iz kojeg se još uvijek cijedilo, pomoglo mi je vjerovati da se ono što sam tu ispričao zaista dogodilo.

- 17:54 - Komentari (7) - Isprintaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



--- T U T O R I A L S ---


40 grešaka koje muškarci
čine u seksu sa ženama


01. Ne ljube odmah - Izbjegavanje njezinih usana i uronjavanje u erogene zone daje joj osjećaj da plaćaš po satu i želiš da ti se isplati svaka minuta izbjegavajući nepotrebne akcije. Pravilan strastveni poljubac je ultimativan oblik dobre predigre.

02. Puhati prejako u njezino uho - Priznaj, neki klinac u školi ti je rekao da cure to vole. Ali postoji razlika između biti erotičan i puhati kao da želiš ugasiti sve svjećice na torti svog 50 rođendana. To boli.

03. Ne brijanje - Često zaboravljaš da imaš šiljke zalijepljene za svoju bradu a njome često stružeš po partneričinom licu ili bedrima. Kad ona okrene glavu to nije strast već izbjegavanje.

04. Stiskanje njezinih grudi - Mnogi muškarci se ponašaju kao kućanica koja provjerava paradajz kad stave šaku na grudi. Miluj i njeguj ih s pažnjom.

05. Grizenje njenih bradavica - Zašto se muškarci pričvrste za ženine bradavice, kao da je pokušavaju ispuhati kroz grudi? Bradavice su jako nježne i osjetljive. Ne podnose žvakanje. Liži ih i sisaj nježno. Prelaziti ih jezikom je dobro, pretvarajući ih u igračku za psa nije.

06. Okrećući njezine bradavice - Prestanite vrtjeti bradavice između kažiprsta i palca kao da pokušavate naći radiostanicu u planinskom kraju. Koncentrirajte se na cijele grudi ne samo na istaknute dijelove. Ako ne vjeruješ daj nekom da to tebi učini.

07. Ignoriranje drugih dijelova njezinog tijela - Žena nije autoput s tri odvojka: Sisaselo Lijevo i Sisaselo Desno i Međugradski tunel. Postoje mnogi drugi dijelovi koje zapostavljaš na putu prema Donjogradskoj Vagini. Obrati pažnju i na okolinu.

08. Zaglavljivanje ruke - Loša spretnost ruku u regiji podsuknje može rezultirati u upletanju prstiju u gaće. Ako ćeš već biti toliko agresivan zamoli ju da skine tu prokletu stvar.

09. Ostavljajući joj mali dar - Odlaganje kondoma je muškarčev posao. Ti si ga nosio, ti ga baci u smeće.

10. Napad na klitoris - Direktan pritisak je jako neugodan, stoga nježno rotiraj svoj prst uzduž i poprijeko.

11. Uzeti odmor - Žene, za razliku od muškarca, ne nastavljaju tamo gdje su stale. Ako staneš, vrate se na početak vrlo brzo. Ako primjećuješ da još nije, nastavi pod svaku cijenu, odrvenjela ti usta ili ne.

12. Svlačeći ju nespretno - Žene mrze izgledati glupo, a tako izgleda gola do pasa s pulover zaglavljenim oko vrata i ramena. Odmotaj ju kao elegantan dar, a ne kao dugo iščekivanu dječju igračku.

13. Dati joj "nategača" u predigri - Milovati je kroz gaćice može biti jako ugodno. Nategnuti ih prema gore ili nazad (obično) nije.

14. Opsjednutost vaginom - Iako većina muškaraca može naći klitoris bez autokarte, Još uvijek misle da je vagina najvažnija. Ruka je dole tako brzo kao da pokušavaš sakriti ukradene novce u dimnjak. U osnovi to i nije toliko loše, no ako nemaš obzira može biti bolno, pa se nemoj zanositi. Bolje posveti više pažnje klitorisu i stidnim usnama, a zatim uvuci prst i shvatit ćeš da li joj se sviđa.

15. Prejaka masaža - Pokušavaš ju masirati na jedan senzualan, opuštajući način. Ruke i prsti - OK, laktovi i koljena - NE MOŽE!!!!!!!!!!!

16. Prenaglo svlačenje - Ne forsiraj sa skidanjem ako ona nije dala na znanje da želi to skinuti, čak i sa nekoliko dugmadi.

17. Prvo skinuti hlače - Muškarac najsmješnije izgleda u gaćama i čarapama. Prvo skini čarape.

18. Prebrzo - Kad si već u penis-u-vagini situaciji, najgora stvar za učiniti je pumpati kao industrijska kompresijska pumpa. Ona bi se mogla početi osjećati kao radnik koji je postao tehnološki višak zbog tvoje tehnologije.

19. Prejako - Ako udaraš svojim trokutastim bočnim kostima po njezinim bedrima ili trbuhu bol je jednaka dva tjedna jahanja sabijeno u nekoliko sekundi.

20. Svršiš prerano - Strah svakog muškarca. S razlogom! Ako pucaš prije nego vidiš donji dio njenih bjeloočnica, pobrini se da imaš dodatni plan kako dovesti i nju do kraja.

21. Svršiš prekasno- Nekome može izgledati da je pumpanje sat vremena bez klimaksa znak dobrog seksa, ali njoj je sigurno znak odrvenjele vagine. Barem nabavi dobre tapete da se ima čime interesirati dok glumiš Maratonca.

22. Pitaš ju je li svršila - Trebao bi to znati, većina žena radi buku i vagina se stegne, ali ako ne znaš ne pitaj.

23. Prenježan oralni seks - Nemoj glumiti divovskog mačka sa malim tanjurom s mlijekom, zaroni čitavim ustima i poigravaj se jezikom.

24. Pritišćeš joj glavu u međunožje - Muškarci insistiraju na tome dok nije oči-u-penis nadajući se kako će to brzo dovesti do penis-u-ustima situaciji. Sve žene to mrze. To je otprilike tri koraka do biti odvučena u pećinu za kosu. Ako želiš da koristi usta, koristi i ti svoja. Zavedi ju riječima i probudi joj želju za tim.

25. Ne upozoriš prije klimaksa - Obično, sperma ima okus morske vode pomiješane s bjelanjkom. Ne vole ju svi. Ako već prakticirate oralno, upozori ju kako bi učinila što treba.

26. Mrdanje za vrijeme felacija - Ne guraj. Ona će učiniti sve potrebne kretnje. I ne hvataj ju za glavu. Samo lezi i prepusti se.

27. Savjeti iz pornića - U pornićima izgleda kao da žene vole da se po njima svrši. U stvarnom životu to samo znači više veša za pranje.

28. Natjerati ju da jaše cijelu vječnost - Pitati je da bude gore je u redu. Ležati i gunđati dok ona radi sav posao nije. Pobuđuj je nježno, kako se ne bi osjećala kao kapetan škune. I pusti je da se odmori ako joj treba.

29. Probaš analno i onda se praviš da je slučajno - To je slučaj gdje muškarci dobiju reputaciju kako ne znaju slijediti upute. Ako ga želiš staviti pitaj. I ne misli da je pijanost isprika.

30. Fotografiranje - Kad muškarac kaže: "Mogu li te slikati?" Ona čuje: "Pokazao bih te svojim prijateljima." Barem ju upoznaj s njima prije.

31. Nemaštovitost - Mašta je sve od crtanja uzoraka prstima po njezinim leđima do sipanja meda po njoj i lizanja. Voće, povrće, led i perje može, vruć vosak i trajna nitroboja ne može.

32. Lupati trbuhom u njen trbuh - Ne postoji manje erotičan zvuk, vrlo slično natjecanju u podrigivanju.

33. Postavljajući je u glupe poze - Ako ona želi naprednu jogu u krevetu, može. Ali osim ako nije rumunjska gimnastičarka, ne nadaj se previše. Želiš li partnericu sa pokidanim tetivama? To je kao marioneta bez konaca.

34. Tražiš njenu prostatu - Pročitaj ovo pažljivo. Anal stimulacija može biti ugodna muškarcima jer imaju prostatu. Žene je nemaju. No, ipak, žene imaju "G" točku i ona se može stimulirati analnim seksom, jer pozicija je jako bliska. Ipak, prije svega dogovori se s njom i uskladi termine prema onima koji njoj odgovaraju!

35. Ljubavni ugrizi (hickie) - Jako je erotično blago grizenje i sisanje na strani vrata, ako si pažljiv. Nijedna žena ne želi tjednima nositi odjeću s visokim ovratnicima.

36. Vičući upute - Nemoj vikati što da radi kao trener s megafonom. To baš ne uspaljuje.

37. Pričati prljavo - I ovo je tanki led, jer te ona (ako te već dobro ne pozna) može svrstati u uličare s niskom razinom pristojnosti. Nije sramota pitati, da li ju to uzbuđuje.

38. Ne brineš o njezinom svršavanju - Moraš završiti posao. Pokušavaj dok ne uspiješ i ona bi mogla učiniti i više za tebe. Izreka starog djeda: "Kratko al' slatko!" baš ne vrijedi.

39. Gnječiš ju - Muškarci su uglavnom veći i teži od žena. Ako samo legneš na nju poplavit će. Radije izvježbaj tricepse.

40. Zahvaliti joj - NIKAD ne zahvali ženi za seks. Tvoja ili njezina spavaća soba nije javna kuhinja gdje se dijeli juha. Pretpostavka je da ste u seksu uživali obostrano, stoga će biti dovoljna solidna doza nježnosti (milovanja, nježnog ljubljenja) nakon felacia.