subota | 06.01.2007.

mala zahvala

…ma ima toga dosta…kad se počnem zahvaljivat, neću moć stat…samo mi prvo triba da se sitin…Krenimo otpočetka…2_0_0_6!
Dragi moj Isuse! Ka prvo sa zakašnjenjem, sretan ti rođendan! U ovom ludilu mnogi i zaboravljaju da je TEBI rođendanburninmad. Na početku prošle godine san ti poslala puuuno želja, baš mi te bilo žasmijeh. Šta je najgore od svega, sve si mi ispunija. Našla san taj papirić neki dan. Znači zahvalezujo
Zima je bila ok, hvala šta nije bilo sniga. Puno hvala za sve one lipe izlaske kojih je bilo više nego ikadsmokin. Za prijatelje kojih je također više nego ikad, i svakim danom sve više. Za one koji su uvik uza me. Šta su mi još svi članovi familije zdraviyes. Svi to uzimamo zdravo za gotovo. Za to šta mi starci još nisu ispalili na živce zbog bolesne dice. Molin te odgodi taj živčani slom još koju godinubang.
Hvala na dovoljno mozga u glavi da završin dobro školu. Hvala za lipe koncerte nakon kojih san bila ponosnathumbup. Šta san skužila neke stvari. Šta san dobila genijalnu profu iz violine koja mi je i prijateljkiss. Daj joj svu sriću svita. Šta san se pomirila sa sudbinom da Gretu više neću vidit…nikad! Šta san svatila životne vridnosti i na koga se isplati trošit dragocjeno vrime kojega ima malo….premalo. Za ludi provod sa zborom nakon one prve nagrade. To je bilo lipo. Za one suze šta Suze i ja plačemo nakon šta se nalijemoparty…pomažu. Daj još puno Varaždina.
Hvala na ipak dobrom litu. Iako san mislila da je grozno, na samom kraju si mi tek pokaza pravo litocerek…za svaki onaj tulum. NAJVIŠE HVALA za cilu jesen, točnije rujan, listopad, studeni i prosinackiss. Nikad to neću zaboravit. Za dostojno ispraćenu staru godinu (napokon!) i genijalan rođendan. Za svaku pismu Cetinskog i sve ostale uz koje su se ove godine gradile uspomenecerek. Za Suzu i Emu, čuvaj mi ih najviše na svitukiss!
Za kraj hvala šta san preživila svaki prijelaz ceste i sve zamišljene prometne nesriće. I to je nešto u ovom ludom svitu. Hvala šta dišem i postojimyes…puno te volim!
p.s.pozdravi mi gore Gretu, reci joj da je volim i da pazin na njene anđelekiss! Nadan se da i ona od gore pazi na mene…
(thank you for the aquarius…)

najbolja pisma u ciloj prošloj godini...u kojoj se pronalazim...svakodnevno
Rič za nas
(Luky)
Opet vidin Tvoju kosu
Di kraj mene šiba zrak
Opet sanjan Tvoje ruke
Kako nebon svitle mrak

Za nas...

Mi smo tili u visine
Jer u njima nan je spas
Mogle su sve duše dvije...

Nismo znali
Sve je bilo protiv nas
Protiv nas...

Neko ima bile dvore
Ja san za nas Jubav kra
Sve bi bilo mrvu boje
Da je kogo ruku da
Za nas...

Mi smo tili puno više
Nego šta je život da
Mogle su sve duše dvije...

Da je samo jema kogo
Rič za nas...

- 18:12 - Shoot! (28) - Print - # -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.