subota, 18.09.2010.

Sve što nisam JOŠ

Ja se u svojih 27 godina nisam udala JOŠ, nisam rodila nijedno dijete JOŠ, nemam automobil sa svojim imenom na vlasničkom listu JOŠ i nisam nikada bila odvedena na luksuzno krstarenje njegovom jahtom samo naslijeđenom od tate JOŠ.

I moja prijateljica također.

Ne spadamo u one grintave, čangrizave ženske, kojima nakon određenom perioda sve nekako teško pada, ne sažalijevamo se, osim kad nas pukne žuta minuta na što svaka žena ima pravo jednom u mjesecu i to joj nitko neće i ne može oduzeti. E tada sve po spisku onako u duetu. Oporavak je brz. Za čas smo one stare koje sve to nisu JOŠ.

Nije da nisam imala priliku, onu za jahtu i to veliku. Nije bila pod navodne znakove njegova, nego stvarno njegova. Samo što je bio lak na ruci i rečenice su mu uvijek zvučale kao prijetnja. I naravno k od krstarenja j od jahtom nisam vidjela. Nekako sam se više vidjela u modricama kako se pokušavam okrenuti na drugu sranu dok se koprcam na palubi jer sam "pala niza stepenice". Kvragu ja sam onaj starinski romantični tip. Ženu se ne tuče osim po stražnjici, ženi se ne daju modrice na lice nego osmijeh, ne dobije batine nego cvijeće.

Imala sam i priliku za udaju i to tri puta. Sasvim nevažna činjenica je ta da je dva puta bilo u virtualnom svijetu sa osobama koje sam znala svega nekoliko dana i što su bile mada smrtno ozbiljne meni jako smiješne. Ta vjenčanja nikada se nisu održala. Treće je bilo u pijanom stanju. Njegovom, jer ja alkohol ne podnosim osim u čokoladama, a njih proslijedim dalje, osim ako to nije milka sa jagodama, nju sebično čuvam za sebe. I da nisam se udala JOŠ.

Nijedan muškarac nije bio dovoljno dobar da bi sa njim imala mini me ili mini him. Imati još jednog nasilnika u obitelji ne hvala, još jednog ljubomornog i nesigurnog koji te omalovažava ne hvala. I da, nisam rodila nijednom ne JOŠ.

Al super sam hvala na pitanju!

- 01:45 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.