El mundo de telenovelas http://blog.dnevnik.hr/elmudodetelenovelas

četvrtak, 20.03.2008.

HRVATSKE SAPUNICE

TV kuća ava koja radi najuspješnije hrvatske sapunice,početkom Rujna 2007 snimila je sapunicu "Ponos Ratkajevih",serija je jako dobra i kvalitetna ima 180 nastavaka,seriju možete pratiti svakog radnog dana od ponedeljka do petka u 18:35 na HTV1.Otvaram anketu u kojoj čemo izabrati najbolju avinu sapunicu!
Možete glasovati od danas!!
1.VILLA MARIA
Ovo je priča o tri obitelji koje su povezane zajedno , ali još više razdvojene novcem , ljubavi, strasti i izdajom. Jedan od glavnih likova je Tomo Jurak, bogati 50-godišnjak, vlasnik restorana i hotela kao što je hotel "Grand" u Zagrebu i "Villa Maria" koji se nalazi u Opatiji. Kako bi obitelji pružio savršenu egzistenciju, potpuno je predan poslu, a obitelj mu zamjera da premalo vremena provodi sa njima. Kći Dora ima 20 godina i odlična je studentica medicine. Tomo je obožava i ne prihvaća činjenicu da je već odavno ušla u godine da ima dečka i svoju intimu. Na početku razmažena tatina kćer, razvit će se u zrelu djevojku koja će pokušati sačuvati obitelj na okupu, nakon što se saznaje prava istina o Tomovoj ljubavnici, Vesni, ženi Tomova suparnika, Maksa Lovreka.

Dora se također zaljubljuje u Luku Pongraca, djelatnika Tomove tvrtke, ujedno i njegova desna ruka u poslu. Ivan, Dorin brat, je ljubomoran na Luku i njegov odnos s Tomom, koji nalikuje odnosu sin-otac koji Ivan želi. Uz to, Lukina majka Dunja ne odobrava vezu između Dore i Luke, a ujedno čuva i tajnu o Lukinom podrijetlu.
ULOGE:
Žarko Radić kao Tomislav Jurak
Tomislav Jurak je bogati pedesetogodišnjak, koji svoje bogatstvo može zahvaliti nasljedstvu svoje tete Mitzy. Vodi obiteljski posao koji uključuje lanac restorana i hotel u centru Zagreba. Kako bi obitelji pružio savršenu egzistenciju potpuno je predan poslu, a obitelj mu zamjera da  premalo vremena provodi s njima.

Ksenija Pajić kao Ana Jurak
Njegova žena Ana Jurak, u ranim četrdesetima, rodila  je dvoje djece - Ivana i Doru. Ana je napustila studij prava kad ga je upoznala i posvetila se brizi o  obitelji, i  uz pomoć kućne pomoćnice, brizi o samoj sebi - kupovina, plivanje i ogovaranje, omiljene su joj obveze. Pomalo površna u donošenju važnih životnih odluka, ali svakako predana supruga i majka.

Jelena Veljača kao Dora Jurak
Kći Dora  ima 20 godina i odlična je studentica medicine. Otac je obožava i ne prihvaća činjenicu da je već odavno došla u godine da ima dečka i svoju intimu.U svojoj ljubavnoj vezi je odana i vjerna. Na početku  razmažena  tatina razvit će se u zrelu djevojku koja se trudi održati na okupu svoju obitelj . Najpozitivniji lik u seriji.

Mislav Čavajda kao Ivan Jurak
Ivan, dvadesetpetogodišnjak, radi s ocem u firmi. Zgodan zagrebački dečko, pripadnik hrvatske zlatne mladeži, ali neodgovoran i  sklon porocima, ukratko, loš karakter lijepog lica. Ambiciozan mladić koji kuje urote protiv svog oca, a u tim namjerama mu pomaže najveći protivnik njegova oca, Max Lovrek.  

Mia Begović kao Helena Jurak
Helena Jurak je izgubljena sestra Tomislava Juraka kojoj on nakon smrti njihove tete Mitzy prepušta polovicu svojeg bogatstva. Nakon početnih neslaganja Helena postaje prihvaćeni član Jurakovih. Najbolje se osjeća kad upravlja tuđim životima i u svemu želi imati kontrolu, što joj najviše zamjera Tomislav Jurak.

Ante Čedo Martinić kao Max Lovrek
Bankar Max Lovrek, koji Jurakovoj firmi daje veliki kredit za preuzimanje malotrgovinskog lanca. On i Tomislav Jurak (ne)prijatelji su još od falultetskih dana. Uz posao, Jurakovi i Lovrekovi povezani su i privatno, a razdoblje prividnog prijateljstva s početka priče ubrzo prerasta u suparništvo.

Barbara Vicković kao Vesna Lovrek
Druga žena Maxa Lovreka sumnjivog je karaktera, koja je pritom Maxu nevjerna s njegovim najvećim protivnikom, Tomislavom Jurakom. Iako bi željela  donositi ispravne životne odluke, njezin život će se razvijati u potpuno suprotnom pravcu. Nije u  stanju razmišljati razborito, zbog čega će povrijediti  mnoge bliske osobe.

Sven Madžarević kao Sven Lovrek
Sven je 22 godišnjak, također pripadnik zlatne mladeži, koji nakon završenog studija novinarstva nagovara oca da preuzme vlasništvo dnevnog lista u kojem bi on želio  ulogu glavnog urednika.U životu mu nedostaje ljubavi  koju mu prezaposleni otac nije pružio, a majka mu je umrla dok je bio dijete.Njegova posesivnost i kukavičluk proizlaze iz ukorijenjene nesigurnosti.

Nada Gačešić Livaković kao Dunja Pongrac
Dunja je u kasnim četrdesetim, siromašna i boležljiva samohrana majka. Skromna i požrtvovna, spremna je učiniti sve kako bi zaštitila svog sina jedinca. Cijeli njen život je obavijen velom tajne, ne zna se tko je otac njenog djeteta, gdje je radila itd.

Damir Markovina kao Luka Pongrac
Pametan i obrazovan mladić koji neumorno radi kod Jurakovih, ali ne razumije da ga oni iskorištavaju. Svoju ljubav s  Dorom Jurak mora skrivati pred njenim ocem koji njihovu vezu ne odobrava. Ponekad će njegova ljubav i poštenje biti na kušnji.

2.LJUBAV U ZALEĐU

Dramska serija svojevrsna je obiteljska saga a odvija se u prepoznatljivoj urbanoj sredini grada Zagreba. U središtu price tri su obitelji ( dvije generacije u svakoj), a sve ih povezuje nogomet. Prica je to o četvorici mladića iz predgrađa koji su odrasli uz nogomet; dvojica od njih napravili su profesionalne karijere, jedan je završio kao uspješan trener, a četvrti u menadžerskim vodama. U mladosti, na vrhuncu karijere, dogodila se tragedija u kojoj je jedan od mladića izgubio život, a ostale je potom život odnio na različite strane.

Serija zapravo započinje 25 godina kasnije kada su svi ponovo u Zagrebu. Glavna se priča odvija između dvoje mladih, nogometaša Marka Marušića i slikarice Nine Radić, čiji je prvi susret rezultirao svađom. Nina Radić dolazi iz imućnije obitelji, kćer je poduzetnika Franje Fishera i glavne urednice tračerskog časopisa Stars, Ksenije. Distancirana od svoje obitelji, živi u malom stanu zajedno sa svojim dečkom, DJ-em, Teom. Marko Marušić je pak poznati nogometaš zagrebačkog nogometnog kluba, čija je djevojka manekenka i jettsetterica, umišljena Maja Župan. Marko je u djetinjstvu ostao bez oca, koji je poginuo u prometnoj nesreći, što je ostavilo Markovu majku, Mariju, udovicom. Uskoro, u klub dolazi novi trener, Petar Malek, koji je uvelike povezan s Markom, i nesrećom njegova oca, kao i Franjo Fisher i Vlado Cukić, otac Markova najvećeg suparnika, nogometaša Ognjena. Uskoro, Marko počne osjećati nešto prema Nini... no, hoće li promijeniti mišljenje kad sazna kako je Ninin otac jedan od osumnjičenih za smrt njegova oca?
ULOGE:
1.Iva Visković
2.Marko Marušić
3.Jelena Veljača
4.Nenad Stojmenović
5.Darko Janeš
6.Maja Noveljić-Romčević
7.Ksenija Pajić
8.Zijad Gračić
9.Robert Bošković
10.Bojana Gregorić
11.Helena Minić
12.Robert Kurbaša
13.Nada Gačešić-Livaković
14.Zlatko Ožbolt
15.Tamara Garbajs-Šintić
i drugi.....

Uvoda Špica

3.OBIČNI LJUDI

Dramska serija „Obični ljudi“ temeljena je na suvremenom scenariju čija urbana priča prati život tri sestre i njihovih roditelja glumaca, od kojih svaka ima posve različit životni put.
Na različit način, u njihovim životima i životima ljudi koji ih okružuju, prelamaju se i njihove frustracije iz djetinjstva: odlaskom njihove majke Karoline kad je Vanji (najstarijoj) bilo 11, Matiji (srednjoj) 7, a Saši (najmlađoj) su tada bile 3 godine. Priča prati njihove živote u trenutku kad svaka ima svoj život i/ili obitelj. Nakon odlaska Karoline, najstarija sestra odigrala je „majčinsku figuru“ u obitelji. Najemotivnija sestra Matija, u braku je s Lukom Draganom, sinom Ante Dragana, jednog od najuspješnijih auto-zastupnika u Hrvatskoj. Luka, kao i njegov brat Pavle rade za oca u Autokući Dragan.

Paralelno pratimo i život te hercegovačke obitelji. Najmlađa sestra je diplomirala na Medicinskom fakultetu te počela raditi na zagrebačkoj Peščenici. U trenutku početka priče, Karolina dobiva veliku glumačku šansu: ulogu žene svog bivšeg supruga i oca tri sestre Ivice u obnovljenoj seriji koja je njemu donijela slavu...
ULOGE:
Aljoša Vučković,Lela Margitić,Vanessa Radman,Ana Majhenić,Helena Minić,Zijad Gračić,Vlasta Ramljak,Petar Ćiritović,Janko Popović-Volarić,Marijana Mikulić,Ksenija Pajić,Tamara Garbajs - Šintić,Zrinka Kušević,Ozren Opačić,Robert Kurbaša

Video Obični Ljudi

4.PONOS RATKAJEVIH


Ponos Ratkajevih” povijesna je telenovela u 180 epizoda. Radnja se zbiva u najturbulentnijem razdoblju hrvatske i jugoslavenske povijesti, od 1938. do 1948. godine, a prati život plemićke hrvatske obitelji od njezinog prijeratnog uspona do poslije II. svjetskog rata, uslijed kojega je došlo do promjene državnog uređenja, propadanja plemstva i korjenite promjene svih dotada ustaljenih društvenih vrijednosti.

U središtu je zbivanja grofovska obitelj Ratkaj i njezin život u obiteljskoj kuriji. Grof Karlo Ratkaj, uspješni hrvatski industrijalac, a poslije i političar, vlasnik je vodeće tvornice slatkiša u Kraljevini Jugoslaviji, i samo je prividno glava obitelji. Prava je gospodarica njegova majka, grofica Antonija, jedina preživjela predstavnica pravog hrvatskog plemstva. Njezini se unuci, Bela i Krsto, prelako nose s ubrzanim promjenama koje im donose politički vjetrovi Europe, dok se njihova majka, mlada grofica Veronika, u svemu tome uopće ne snalazi. Priča počinje njihovim preseljenjem iz Zagreba na obiteljsko imanje u okolici Bizjaka, i ponovnim susretom s Josipom Jurićem, poznatim proizvođačem alkoholnih pića, s kojim je Veronika u mladosti bila zaručena, ali je njihovo vjenčanje zauvijek odgodio I. svjetski rat u kojem je Josip bio proglašen mrtvim. Vječni sukob obitelji Ratkaj i Jurić, koji je i potka ove priče, temelji se na ljubomori, zavisti, razičitom imovinskom stanju, društvenom položaju, te nedopuštenoj ljubavi između mladog nasljednika Krste Ratkaja i lijepe Jurićeve kćeri Helene, u koju se osim roditelja plete i sudbina.


Mnogobrojni likovi uvlače se u živote članova ovih dviju obitelji i mijenjaju ih temeljito i nepovratno, osnažuju ih ili uništavaju. Lažni prijatelji, poslovni partneri, oficiri, špijuni, svećenici, ljubavnici, politički protivnici i lihvari samo su neki od njih. Kontakti među likovima ostvaruju se na relaciji selo - grad (Bizjak - Zagreb), čime su jasno prikazane kulturološke i ideološke razlike između građanstva i seljaka, bogatih i siromašnih, plemstva i radnika, vojske i civila, ustaša i komunista, vjernika i ateista, sve do dekretom uvedene potpune jednakosti uspostavom komunističkog režima. Naši se brojni likovi kroz zbivanja u seriji pokušavaju nositi sa svim ovim radikalnim promjenama koje im donosi jedno teško i nepredvidljivo vrijeme političkih i ratnih previranja.

LIKOVI:

KARLO pl. RATKAJ (BOŽIDAR ALIĆ) - plemenitaš, lud za svojom ženom i svjestan da je on nju uvijek volio više no ona njega. Upravo iz tih razloga ne podnosi Josipa. Njihova stara zavada napravit će mnogo štete i njihovoj djeci koja se vole. Na početku serije bogat i moćan, za vrijeme rata država će mu oduzeti sve, i tako će njegova obitelj postati metom onih koji su im do tada zavidjeli.

VERONIKA pl. RATKAJ (SANJA VEJNOVIĆ) - nekada najljepša djevojka u mjestu. Stara ljubav Josipa Jurića. Nježna, emotivna, moralni stup obitelji. Njezina jedina mana je što nikada nije prestala voljeti Josipa. Kad se on vratio (nenadano) iz rata, ostala je uz Karla iz osjećaja dužnosti. Njihova će se stara ljubav rasplamsati.

KRSTO pl. RATKAJ (JANKO POPOVIĆ-VOLARIĆ) - stariji sin, medicinar, moralan, pošten, lijep, lud za Helenom Jurić s kojom ne smije biti.

IZABELA pl. RATKAJ, zvana BELA (MARIJANA MIKULIĆ) - lijepa kći Ratkaja, lakomislena ljepotica koja je zbog svojih manira, tatinog novca i položaja stalno na meti raznih udvarača te je sklona onima čije namjere nisu pretjerano poštene.

LISA COHEN (VANESSA RADMAN) - lijepa mlada Židovka, udovica koja živi od naslijeđenog novca i zelenaštva. Zaljubi se u Nemanju, s kojim neko vrijeme ima i ljubavnu vezu, pa njemu i Beli stvara neprilike. Sprijatelji se s Helenom, svojom podstanarkom, što joj iz korijena promijeni život i svjetonazor.

GROFICA ANTONIJA RATKAJ (LJUBICA JOVIĆ) - jedina preživjela predstavnica starog hrvatskog plemstva. Vrlo konzervativna osoba, ne razumije društvene promjene i ne snalazi se u njima. Postaje zagovornica ustaškog režima i pokušava upravljati Karlovim političkim postupcima. Upleće se u ljubavne živote svih ukućana.

JOSIP JURIĆ (ZIJAD GRAČIĆ) - Helenin otac, karizmatičan čovjek srednje generacije koji je imao težak život. Rano je ostao bez svoje velike i neprežaljene ljubavi Veronike. Život mu je obilježen tim događajem, i živi samo za svoju kćer. Vlasnik je obrta za proizvodnju alkoholnih pića, iznimno pošten i omiljen u mjestu.

HELENA JURIĆ (IVANA BOLANČA) - najljepša i najbolja djevojka u selu. Serija prati njezin razvoj iz male djevojke iz malog mjesta u vrsnu samostalnu ženu i novinarku, koja preživi kalvariju rata i nesretne ljubavi prema Krsti pl. Ratkaju.

NEMANJA LAZAREVIĆ (ALEKSANDAR SREČKOVIĆ) - srpski oficir, u lovu na novac i Belu. Upoznaje Helenu i pada na njezinu fizičku ljepotu. Iznimno beskrupulozan.

IVAN BIJELIĆ (VJEKOSLAV JANKOVIĆ) - hrvatski oficir, nesuđeni Belin zaručnik, zaljubljen u nju, u vječnoj svađi s Nemanjom, pozitivac.

LOTTA WALKOVSKI (ANA VILENICA) - bečka koketa u lovu na Krstu. Ne toliko praznoglava poput Bele, ali, baš kao i ona, spremna napraviti sve da se uda za čovjeka kojeg je izabrala. Njezina majka je jedna od Veronikinih najboljih prijateljica.

SOFIA WALKOVSKI (MIA BEGOVIĆ) - Veronikina prijateljica, rođena Sofija, koja, kao i Veronika, iako odana svom stilu života, još uvijek misli svojom glavom.

SLUŠKINJA MARA (VLASTA RAMLJAK) - osoba od najbližeg Veronikinog povjerenja, njezina najoblja prijateljica još iz Veronikinih “neplemićkih dana”.

FRA LUJO GRABOVAC (DANIJEL LJUBOJA) - brat pokojne Katarine Jurić, rođ. Grabovac, Helenine majke. Ujedno i veza između dviju zavađenih obitelji.

VJENCESLAV RADIĆ (IVICA PUCAR) - idealist, pjesnik, književnik, urednik poznatog dnevnog lista. Najbolji Krstin prijatelj, ujedno i osoba koja će Helenu uvesti u svijet ženske samostalnosti i novinarstva i od nje napraviti ime.

VILKO OREŠKOVIĆ (AMAR BUKVIĆ) - sin konjušara Mije, koji je u Zagreb otišao “izučiti zanat”, a vratio se izuzetno ustaški nastrojen, na visokoj poziciji u stranci, u nadi da će oženiti prijateljicu i ljubav iz djetinjstva Helenu. Ona se malo premišlja, no na kraju ga odbije, zbog svoje ljubavi prema Krsti. Njega to učini još beskrupuloznijim.

MIJO OREŠKOVIĆ (DUŠAN VALENTIĆ) - stari konjušar obitelji Ratkaj. Lojalan i dobar. Kasnije će ga dotući prijetvornost i okrutnost njegova sina.

ALOJZ (KRISTIJAN POTOČKI) - sluga u kući Ratkaj, brbljavi mladić. Kasnije jedan od onih članova partije koje ideali ne zanimaju već samo dobit.

IVKA (MARIJA BORIĆ) - sluškinja u kući Ratkaj, ljubuje i trača s Alojzom.

MILIVOJ VIDMAR (ŽELJKO ŠESTIĆ) - glavni urednik u časopisu.

OTTO WIESER (BOŽIDAR OREŠKOVIĆ) - jurist, najbolji prijatelj Karla Ratkaja, predstavnik visokog židovskog sloja.

TEREZA (MAJA KATIĆ) - najbolja prijateljica Helene Jurić, radi u tvornici Ratkaj, vrlo aktivna u partiji.

MIŠO (OZREN OPAČIĆ) - aktivist Komunističke partije, Terezin dečko.

RANKO HEBB (RANKO ZIDARIĆ) - doktor, negativac.

Scenarij: Jelena Veljača, Jelena Svilar, Morana Foretić
Producent: Roman Majetić
Redatelj: : Branko Ivanda i Nikola Ivanda
Urednik Dramskog programa: Jasmina Božinovska ŽivaljUvodna Šipca20.03.2008. u 13:24 • 4 KomentaraPrint#^

četvrtak, 14.02.2008.

Sretno Valentinovo!!

Sve najbolje povodom dana zaljubljenih želi vam autor bloga!

14.02.2008. u 22:05 • 0 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 11.02.2008.

Osveta Ljubavi(Pasión de gavilanes)

Prešavši granicu i ostavivši za sobom domovinu koja im je pružila malo lijepih trenutaka i mnogo nevolja, braća Reyes doselila su se u mali, živahni gradić u kojem su otvorili pekaru kojom će uzdržavati obitelj. Najstariji brat, vrijedan i odgovoran Juan (Mario Cimarro) vodi cijeli posao. Prilično je strog i pomalo primitivan. Srednji brat Oscar (Juan Alfonso Baptista) je ambiciozan i proračunat, a novac uvijek nalazi na neočekivanim mjestima. Franco (Michel Brown) je najmlađi, a od svoje braće se razlikuje po tome što nema smisla za posao - strahovito je romantičan i boem u duši.
Najmlađa u obitelji je njihova sestra Libia (Ana Lucia Dominguez), koja ima samo sedamnaest godina. Svojoj braći ona je i radost i briga te oni često pretjeraju u svojim izljevima ljubomore. Problemi počinju kada se djevojka upusti u vezu sa starijim, oženjenim muškarcem, Bernardom Elizondom, ignorirajući savjete svoje braće. Kad Libia zatrudni, braća zatraže od Bernarda da je oženi, ne znajući da on već ima obitelj. Bernardo ipak pristane, ali uskoro pogiba u nesreći. Libia to ne može podnijeti i baci se u smrt s mosta. Braća se zaklinju da će je osvetiti.

Nekoliko dana kasnije odlaze na ranč Elizondovih gdje ih greškom prime kao radnike koji su trebali dograditi vrtnu kućicu na stražnji dio zdanja. Shvativši da im zamjena može omogućiti bolji pristup stanarima i lakši put ostvarenju plana, oni prihvate igru i smišljaju plan: zavesti će Bernardove kćeri na isti način kao što je on zaveo njihovu sestru.

Bernardova udovica Gabriela (Kristina Lilley) je arogantna i netolerantna žena puna predrasuda koja svojim kćerima nameće vlastite, ne obazirući se na njihove želje. Najstarija Norma (Danna Garcia) je tužna koliko i lijepa, jer je u mladosti bila silovana, a majka ju je natjerala udati se za čovjeka kojeg ne voli. Obje njene sestre, Jimenu (Paola Rey) i Saritu (Natasha Klauss), majka strogo kontrolira, ne dopuštajući im uživati u svojoj ljepoti i mladosti. Jedini koji se Gabrieli može suprotstaviti njen je otac Martin Acevedo (Jorge Cao), stari vojnik u invalidskim kolicima. Zabavan, nježan i zanimljiv, nikad se ne libi reći ono što misli.


Redatelj: Rodrigo Triana
Uloge: Danna Garcia, Mario Cimarro, Paola Rey, Gloria Gomez, Kristina Lilley, Juan Alfonso Baptista, Michel Brown, Natasha Klauss, Ana Lucia Dominguez, Zharick Leon, Juan Sebastian Aragon, Juan Pablo Shuk, Jorge Cao

Image Hosted by ImageShack.us

11.02.2008. u 23:05 • 5 KomentaraPrint#^

nedjelja, 10.02.2008.

Spotovi

Kao što znate da su neki glumci iz naših omiljenih sapunica i pjevači evo ovdje možete vidjeti njihove spotove


Antonija Šola-Volim te (Tina Fijan u Zabranjenoj Ljubavi)


Gabriela Španić


Aracely Arambula-Las vias del amor


Tomalo Suave -Pilar Montenegro


Neka bude zauvijek - Antonija Sola [ Dora 2007 SF ]

10.02.2008. u 22:45 • 0 KomentaraPrint#^

četvrtak, 03.01.2008.

Snaga Želje (Forca de um desejo)

Snimljena prema još jednom besteleru uspješnog spisatelja Gibelrta Brage,povijesna Brazilska Snaga Želje izazvala je pravo oduševljenje pubilke prije nekoliko godina.Ljubitelji kostimiranih serija došli su na svoje,a izvrsne kritike na račun iznimno zanimljivog scenarija i vrhunske produkcije privukle su i vjerne ljubitelje brazilskih sapunica u Hrvastkoj.U središtu radnje je ugledna kurtizana Ester,vlasnica najpoznatijeg bordela u Rio de Janero koja se beznadano zaljubljuje u bogatog zemljoposjednika.Nakon što sudbina rastavi mlade ljubavnike,Ester postane ljubavnica poznatog baruna Enriquea Sobrala ne sumnjajući da je on otac Ignacija.
Uoge:
Malu Mader(Ester)
Fabio Assuncao(Ignacio)
Reginaldo Farias(Sobral)
Sonia Braga(Helena)
Claudia Aberu(Olivia)
Paulo Betti(Higinio)

03.01.2008. u 15:45 • 11 KomentaraPrint#^

utorak, 01.01.2008.

SRETNA NOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor Bloga želi vam Sretnu Novu Godinu!

01.01.2008. u 15:55 • 2 KomentaraPrint#^

srijeda, 26.12.2007.

RUBI

Image Hosted by ImageShack.us

Rubi je rođena u relativno siromašnoj obitelji, ali je umjesto bogatstvom obdarena nevjerojatnom ljepotom. Odrasta sanjajući o bogatstvu i odluči da će iskoristiti svoju ljepotu kako bi se udala za bogatog muškarca koji će joj omogućiti luksuz i život o kakvom je sanjala.

Uz pomoć sestre Cristine Rubi dobiva stipendiju i školuje se na privatnom fakultetu. Dok Cristina naporno radi svaki dan kako bi pomogla majci otplaćivati kuću u kojoj žive, Rubi uživa u studentskom životu. Upoznaje Maribel, bogatu, dragu i nepretencioznu djevojku koja je nakon jedne nesreće ostala hendikepirana. Maribel prihvaća Rubino prijateljstvo ne shvaćajući da joj je Rubi zavidna. Zbog svog hendikepa Maribel je povućena i sramežljiva, pa puno vremena provodi na internetu. Na jednom chatu upoznaje ljubaznog mladića Hectora. Dopisujući se oni postaju prijatelji i svakodnevno se nalaze na chatu. Kada Hector i Maribel konačno odluče susresti se, Hector je šokiran njenim izgledom, ali se brzo sabere shvativši da je to osoba koju voli i zaprosi je. Maribel sretno prihvati ponudu.

Hector predstavi Rubi svom najboljem prijatelju, mladom ortopedu Alejandru. Istog trenutka među njima rodi se strast i ljubav. Maribel je radosna jer se Rubi konačno zaljubila u bogatog, zgodnog doktora koji će ispuniti njene snove. No, Alejandrova obitelj nije bogata i Rubi mora odlučiti hoće li se udati za svoju ljubav ili nastaviti potragu za bogatstvom...
glumci:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
RUBI (Barbara Mori)
Rubi je obdarena nevjerojatnom ljepotom. Razmjerno siromašna, sanja o bogatstvu i odluči iskoristiti ljepotu kako bi se udala za bogatog muškarca koji će joj omogućiti život o kakvom je sanjala.
Zahvaljujući ljepoti manipulira svim muškarcima osim Alejandra, u kojeg se zaljubljuje i protiv svoje volje. Odnos s njim je buran – naizmjence pun ljubavi i mržnje, pa Rubi odlučuje ostaviti ga i provesti život bez ljubavi, ali u bogatstvu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ALEJANDRO (Eduardo Santamarina)
Mladi ortoped potječe iz srednje klase. Zgodan je, samouvjeren, odlučan i inteligentan.
Za njega, ljubav je najvažnija od svega, ali je realan i objektivan u planiranju budućnosti. Samo je Rubi u njemu probudila emocije koje su ga "izbacile iz ravnoteže". Premda ga ona ostavlja radi drugog, on je i dalje voli.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
MARIBEL (Jacqeline Bracamontes)
Maribel je djevojka koja živi bez majke. U djetinjstvu je u prometnoj nesreći ozlijedila nogu i ostala je invalid. Lijepa je, obrazovana, plemenita, iskrena i otvorena srca. Njena je invalidnost više psihička nego fizička. Zbog ozlijede otac i dadilja Pancha previše brinu o njoj, a njena je jedina želja da se osamostali. Ludo je zaljubljena u Hectora i teško prihvaća da su je izdale dvije osobe koje je toliko voljela.
Image Hosted by ImageShack.us

HECTOR (Sebastian Rulli)
Hector je talentirani arhitekt, zgodan, otvoren i strastveno predan poslu. Živi s rođacima otkad je kao desetogodišnjak ostao bez roditelja. Odrastao je u obilju i naviknut je na lagodan život. On je Maribelin zaručnik. Iskreno ju voli sve dok ne upozna fatalnu Rubi
Rubin Kraj
kao što svi znamo Rubin kraj nije bio najbolji...Rubi padne dok se svađa sa Alejandrom sa vrha visokog stubišta,ne umre no ostaju joj na licu posjekotine te ostaje unakažena,ne samo to nego joj je i amputirana desna noga od koljena prema dolje!no ni unakažena,Rubi se ne predaje te odlazi na Alejandrovo i Maribelino vjenčanje odlučna im uništiti sreću,iako to ne uspije ona razgovara sa malom nečakinjom Fernandomte joj kaže da če se oni uvijek viđati ali da niko to ne smije saznati...Fernanda odrasta posječujući siromašnu i unakaženu tetu Rubi,18 godina kasnije Fernanda postaje slika i prilika nekad lijepe Rubi a teta joj zadaje važnu zadaću:otiči u bolnicu i zavesti Alejandra i njegova sina Carlosa kako bi Maribelina obitelj bila uništena...Fernanda ulazi u Alejandrovu ordinaciju i strastveno ga poljubi...KRAJ

26.12.2007. u 13:02 • 1 KomentaraPrint#^

FINALE!!!!

Selection Votes
Zora 22% 2
Rubi 78% 7

9 votes total


DAKLE POBJEDNICA JE RUBI!!

2.PLASIRANA ZORA

26.12.2007. u 12:44 • 0 KomentaraPrint#^

utorak, 25.12.2007.

Sretan Božić!

Sretan & Blagoslovljen Božić želi vam autor bloga!!

25.12.2007. u 12:08 • 0 KomentaraPrint#^

nedjelja, 23.12.2007.

Završeno Polufinale!!

Selection Votes
Zora 27% 3
Anin Dvostruki Zivot 9% 1
Rubi 64% 7

11 votes total
Tako ste glasovali!!
Sada ide Finale u finale neće ući Anin Dvostruki Život!!

U finalu se bore Zora & Rubi!!
Krug je otvoren do 26.12,2007

23.12.2007. u 11:30 • 2 KomentaraPrint#^

< ožujak, 2008  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (9)
Studeni 2007 (7)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (1)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (7)
Travanj 2007 (4)
Ožujak 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Bok ovo je blog posvećen sapuincama i glumcima i glumicama!!!!!!Videa i pjesme tj.sve što vas zanima!!

Free Website Counter
Free Website Counter
brojač posjeta

Odakle dolazite

users online
trenutno online


Glasaj za moj blog na Blogeri.hrPobjednica Ankete za Najbolju Sapunicu!
Image and video hosting by TinyPicLinkovi

Forum.hr
Monitor.hr
www.esmas.com/telenovelas/
svijet telenovela
Sapunice i Španjolski jezik
AVA-TV Kuća u Hrvatskoj koja snima sapunice

ADRESAR

PIŠITE ZVIJEZDAMA SAPUNICA:
Sebastian Rulli
e-mail:sebastianrulli@hotmail.com
Barbara Mori
e-mail:gabrielblanco@gabrielblanco.cc
Michael Borwn
e-mail:gabrielblanco@gabrielblanco.cc
Christian Meier
Christian_meier001@hotmail.com
Eduardo Santamaria
e-mail:managment@eduardosantamaria.net
Pablo Azar
e-mail:pabloazar@hotmail.com

Slike:
Image Hosted by ImageShack.us
Antonija Šola u zabranjenoj ljubav

Image Hosted by ImageShack.us<br />
Mundo de Fieras(Ljubav i Mržnja)<br />
<br />
<br />
<br />
<a href=Image Hosted by ImageShack.us
Mariana dela noche (Ukleta Mariana)

Image Hosted by ImageShack.us
Marisol

Image Hosted by ImageShack.us
Asi so ellas (one su takve)

Image Hosted by ImageShack.us
Las Vias del amor(Putovi Ljubavi)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Esposa Virgen(Nevina Žena)

Image Hosted by ImageShack.us

Otimačica(La Usupadora)

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se