električni Neno

01.09.2007., subota

Ja i neven

evo kao sto smo i najavili sprema se veliki party povodom nikolinog, sarinog i heleninog rodendana ali kaj ce nam helena?
Mislim ona je castila Nikolu a nije zvala nas, pa bez nas se nista nemoze pa cak ni pizza jesti!!! Mislim tu smo glavni! Malo se cura razbahatila a zaboravila je da joj treba dat biljeznice posto sad ide u domagojevu skolu, ali po prilagodenom programu! E da ak niste culi za njezinog decka nista cudno, ja sam ga cak upoznal i nist neznam o njemu, decko suti ko da bu svaki cas proljev dobil! E da kaj se tice tuluma, bit ce DJ Rush pozvali smo i Umeka al nam je rekel da ima problema sa svercom droge pa nije siguran da ce proc granicu! Ali kao rezervu smo pozvali Davida Moralesa! I nemojte mi rec da neznate ko je to! pozvani su samo VIP gosti a to su Nikola, domagoj, sara, luka, petra, ivana, i helena ali za nju smo napravili poseban program jer je ona ipak djete sa posebnim potrebama! Ako se ko pojavi na tulumu a da nije na popisu gostiju placa upad koji iznosi 250kn! Za te novce dobijete, pola cevapa (hladnih), kruh-stariji 2 do 3 dana, a za tu cijenu ako necete moc zaspat dobijete i kanticu farbe i kist za farbanje ograde!
Za VIP goste
Treba ponijeti: dekica po mogucnosti iz mladih dana, cetkica za zube ili za kaj vec to koristite, brijaci aparat za cure, vosak za depilaciju za decke, i naravno 250kn!
p.s. Helena dobiva popust (zbog Pranja suda) popust iznosi 10kn!!!
Pozdrav ljudi od Nevena i Domagoja
Great Success!!!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.