...kontakt...

Ovdje nam pišite...

elconstidoband@gmail.com

... a ovdje možete stisnuti ''lajk''

el ConStiDo Facebook

...gaže, hepeninzi, manifestacije, iventi...

3. veljače (petak), Caffe bar ''Kuća'', Kutina

28. siječnja (subota), Caffe bar ''Ruža'', Pakrac

27. siječnja (petak), ''AlfaClub'', Slavonski Brod

7. siječnja (subota), ''AlfaClub'', Slavonski Brod

6. siječnja (petak), Krčma ''Davor'', Davor

31. prosinca (subota), Gradski doček Nove godine u Kutini

23. prosinca (petak), ''AlfaClub'' Slavonski Brod

16. prosinca (petak), ''AlfaClub'' Slavonski Brod

26. studenog (subota), Caffe bar ''Ruža'', Pakrac

19. studenog (subota), Pivnica ''Roadhouse 69'', Garešnica

18. studenog (petak), ''AlfaClub'', Slavonski Brod

12. studenog (subota), Caffe bar ''Ruža'' Pakrac










el ConStiDo

22.11.2011., utorak

Insomnia domesticus vulgaris…

…ili nesanica domaća obična.

I onda ne mogu zaspati. Nikako. Dođe to s vremena na vrijeme, pa ne ide san na oči. Malo bioritam uđe u neku neparnu mjeru, odredi si nekakav svoj breakbeat, pa onda tražiš način kako se uspavati. I što mi preostaje? Piskaranje po blogu. Kao lijek. Ili pomoć. Crna slova na bijeloj podlozi ne bi smjela biti stimulans, upravo suprotno. Ne znam, pišem dok ne zaspim, nadam se kako će to biti uskoro.

Dobro, dosta o meni, pričajmo malo o mom autu, pardon, bendu.

Koji je opet prošao određenu tranziciju u smislu svog kadra, nadam se kako neće tako brzo doći do nekih novih turbulencija. No, tješim se kako je i puno svjetskih bendova prošlo kroz svoje isto takve tranzicije. Netko više, netko manje ali rijetki su oni koji nisu. Znači, nije to nekakva bolest koja je napala samo nas, a daleko od toga i da je nekakvo trendi pomodarstvo. Evo, slobodno čitatelji, ako znaju, mogu napisati koji bendovi svjetskog ili domaćeg kalibra nisu prošli neke promjene za svog životnog vijeka. Ja ih znam svega nekoliko. U svakom slučaju, o kadrovskim promjenama ću više pisati u nekom sljedećem postu.

Vraćam se na ono što je naš pokretač i katalizator, a to su naše svirke i gaže. Mirne duše mogu reći kako je iza nas jedan odličan vikend.

U petak smo se uputili u najveći brod na svijetu, naš Slavonski Brod. U nekoliko navrata smo, relativno davnih dana, imali priliku svirati u Brodu. Ovaj petak je bio prvi put nakon više od tri godine, u jednom novom prostoru. Koji je odličan, baš po mjeri našeg malog ansambla. Ljudi, ako se nađete nekom prilikom u Brodu, tražite ''AlfaClub''. Nećete požaliti, jer nismo ni mi. Imate našu preporuku.

U subotu smo bili nešto bliže našoj matičnoj sredini, točnije u Garešnici. Niti tamo nismo imali nešto previše iskustava iz prošlosti. Pivnica ''RoadHouse 69'' je isto tako prostor koji se isplati posjetiti. I ovdje nam je bilo prvi put, ispada kako je ovaj vikend bio rezerviran za sve po prvi put. A prvi put je, kažu, najteže. Znači, svaki sljedeći bi trebao biti sve bolji. Iako su i ovi prvi bili stvarno dobri, ne bismo mogli povući paralelu s onom starom o prvim mačićima i vodi.

Posebno je bilo zanimljivo putovati na ove dvije svirke, pogotovo zbog one strašne magluštine koje je okupirala naše podneblje i pretvorila ga u odličan filmski set ogromnih proporcija za neki hororac. Iako nisu iskusili prisustvo onostranog ništavila ili prolazak u paralelnu dimenziju, neki od naših članova imali su problema prilikom izlaska iz maglom obavijenog Broda. Ili s neposluhom motora s unutarnjim sagorijevanjem prilikom povratka iz Garešnice. U redu, na kraju je završilo bez kataklizmičkih posljedica ili potrebe za istraživačima paranormalnih pojava. Sve u svemu, još nekoliko zgodnih crtica iz putešestvija našeg malog ansambla koje su nam drage u kolektivnoj svijesti.

Bliža budućnost nam donosi još jednu gažu u nama jako dragoj ''Ruži'' u Pakracu. Točnije, u subotu 26. studenog možete nas pronaći tamo. Ujedno je ovo i poziv svima koji su u prilici neka dođu, jer u ''Ruži'' je uvijek odlično, a i mi se osjećamo kao doma. Skoro bi mogli reći kako smo ''Ružin'' kućni bend.

I to bi bilo to što se tiče naših aktivnosti u ovom mjesecu. Za sljedeći će se pravovremeno pojaviti obavijesti, što ovdje, što na našoj Facebook stranici.

Do sljedećeg čitanja ili slušanja, budite veseli, čili i razdragani i pripremite tople šalove, kape i rukavice. Možda čak ne bi bilo loše i uputit se u planine, kažu kako tamo nema zime.

A ja idem lagano put kreveta, ova blogerska seansa je pozitivno utjecala na moj bioritam jer se vraća u neku normalnu, parnu mjeru.

Zijeeeeeeeeev zijev

- 03:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #

06.11.2011., nedjelja

Idemo sad za ozbiljno!


Hvala Zorrou (ili Zorrici) na komentaru i slažem se: od hvale nit' se živi, nit' se netko udebljao. Najmanje što se može učiniti je postaviti link za ''Šunju'', a Vi ga, dragi čitatelji, slučajni prolaznici i putnici namjernici možete pronaći u boxu s desne strane koji je rezerviran za linkovlje i preusmjeravanja znatiželjnika kao takvih.

Još kada se ne bi ubacivale ove reklame sa strane...

E, sad... Možda bi bilo korisno manje pisati radi samog pisanja, a više radi održavanja kontakta i redovitog informiranja zainteresiranih o radu našeg malog ansambla, pa ću ovu priliku onda i iskoristiti upravo za marketing, promociju, promidžbu i PR našeg malog ansambla.

Zadnjih nekoliko tjedana smo proveli u hibernaciji, skupljali smo plodove jeseni kako bismo lakše spremni dočekali zimske dane, pa sad krećemo putem novih avantura.

A one za nas znače gaže, angažmane i svirke, a za vas, dragi čitatelji, prilike za dobre provode.

Pa kad smo već kod potencijalno dobrih provoda, možemo Vas razveseliti s tri termina na koje Vas rado pozivamo.

Prvi od njih je 12. studenog (subota) u Pakracu, u Caffe baru ''Ruža''. Ima već nekoliko mjeseci kako nismo tamo svirali, pa pozivamo sve koji su se zaželjeli milozvuka našeg malog ansambla neka dođu. Bit će i nekih noviteta!

Slijedeći je 18. studenog (petak) u Klubu ''Alfa'' u najvećem brodu na svijetu, Slavonskom Brodu. Tamo još nismo imali prilke svirati, pa sve koji su u mogućnosti pozivamo neka dođu na druženje.

Treći je termin 19. studenog (subota) u Pivnici ''Roadhouse 69'' u Garešnici. I tamo nam je prvi put, svi koji su tu subotu slobodni i voljni i više su nego dobrodošli.

Što još za kraj? Pozdrav svima koji čitaju ove retke i nadam se kako se i vidimo na nekoj od ove tri gaže koje nam slijede.

Živi bili i ostali!


- 22:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< studeni, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

...mp3 i Youtube...

Eto vidiš
Jedna stara autorska (12/05)

Bye, bye (tonska proba) Jajo nas snim'o mobitelom (02/09)

Spot sa svadbe
Naš skromni glumački doprinos u odličnom promo spotu (07/11)
...korisno linkovlje...

Bandovi i izvođači frendovi


Second Hand Band

www.eldorado.biz.hr

Dalibor Prochazka

Jajo



Svakako posjetiti

AMBIENT PLACE by Dank
Ambijentalna glazba


Ekipe za snimanja i fotkanja


STUDIO CINEMA DARUVAR

FOTO ŠUNJO POŽEGA

GAMMA VIDEO STUDIO NOVA GRADIŠKA

FOTO VIDEO MARIJA NOVSKA