Opasno je voljeti ratnika Maya Banks
Izdavač: Mozaik knjiga

3. dio trilogije braća McCabe

Rionna McDonald pod utjecajem očevih spletki mora pristati na udaju sa jednim od braće McCabe. Dobra ratnica kojoj su haljine i nakit strane, najugodnije se osjeća u muškoj odjeći sa mačem oko pojasa. Ne želi se mijenjati za nikoga, pa tako ni za svojeg budućeg supruga. Iza nje su dva propala vjenčanja za braću McCabe , a sada je odluka pala na najmlađeg Caelena. Ovaj brak je u interesu oba klana kako bi ojačali svoje klanove i pobijedili neprijatelja.

Prije mnogo godina Caelen je bio ludo zaljubljen i svojom neopreznošću upropastio svoj klan. Sada nekoliko godina kasnije pristaje na vjenčanje iz osjećaja dužnosti. Iako je Rionna vrlo poželjna mlada dama njen budući suprug joj ne vjeruje, baš kao ni jednoj drugoj ženi.
On je želi promijeniti, a ona se ne mijenja zbog nikoga pa ni zbog svog supruga jer ona je ratnica ,a ne neka krhka žena koja sjedi ispred kamina i radi ručni rad, na haljine se zgražava, a isto tako i na kućanske poslove. Kakav ih tek brak očekuje? Naravno, pun turbulencije. Iako je rat na vidiku, moraju jedno drugom dokazati da si uzajamno vjeruju, jer bez povjerenja sve može propasti. Rionna i Caelen međusobno se jako privlače , ali oboje skrivaju svoje osjećaje kao zmija noge i ne pokazuju koliko im je zapravo stalo do onog drugog. Sve se mijenja kad ih Rionnin otac izda, a ona se kao hrabra ratnica bori protiv njega i dokazuje svoju vjernost i ljubav mužu.


Još jedan odličan roman, pun opasnosti, izdaje i ljubavi. I ovaj put zabave neće nedostajati, kao ni u prošlim pričama. Ovo je malo drugačija priča jer uz moćnog škotskog ratnika ne stoji krhka žena , nego ratnica i borac koja se bori za svoj klan i na kraju za svoju ljubav.
Povjerenje je jako bitno, jer ako nema povjerenja sve odlazi u krivom smjeru., bar što se tiče knjige i priče, ali isto tako je i u stvarnom životu.
Čim su škotski ratnici u pitanju znate da sam jako uživala čitajući ovu knjigu, tko zna možda jednog dana i odem u Škotsku i pogledam njihove dvorce. Za sada im se mogu diviti samo na fotografijama.
U ovoj priči morate još puno toga otkriti, a ovo je samo mali dio. Odlična trilogija koju svakako preporučam.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.