Pogreška Elle Kennedy

utorak , 20.12.2016.




Pogreška Elle Kennedy

Izdavač: Naklada Neptun

2.knjiga iz serijala OFF- CAMPUS

Logan je jedan od najboljih hokejaša na sveučilištu Briar. Student je treće godine i za njega je život pun tuluma i površnih veza. Svojim osmijehom i šarmom osvaja djevojke, živi u kući sa svojim najboljim prijateljima ( sjećate se Garretta iz prošle priče), ali nitko ne zna da iz tog šarmerskog osmijeha Logana muči njegova bezizlazna situacija u kojoj će se naći nakon diplome. Na jednom tulumu sreće brucošicu Grace, nakon kojeg se ona i Logan počinju družiti. Logan smatra da će mu neobavezni seks sa Grace odvratiti misli od problema, ali umjesto toga napravi veliku pogrešku sa Grace.

Grace je kao što sam rekla brucošica, ali u toj godini se baš nije previše proslavila. Sada je druga godina na sveučilištu Briar, mudrija je i pametnija i nije više onako tiha kao na prvoj godini i preboljela je Logana. Hm možda?
Logan je jedva dočekao početak nove godine na sveučilištu, sada je zadnja godina i pokušava pridobiti natrag Grace i ispravit pogrešku koju je napravio, te dokazati Grace da zaslužuje drugu priliku. Logan jako želi natrag Grace i drugu priliku ,a Grace će ga natjerati da se pošteno potrudi i naravno time ga izludjeti. Što mislite hoće li Logan uspjeti?



Još jedan vrlo zanimljiv, romantičan i duhoviti roman uz koji sam baš uživala i nasmijala sam se. I ovu priču naizmjenično pričaju Logan i Grace, a njihova priča se nadopunjuje. Mane i vrline glavnih junaka su odlično istaknute, pogotovo njihova tvrdoglavost i upornost.
Iako je u ovom serijalu svaka priča za sebe morate ih čitati po redu, jer se pojavljuju isti likovi. Nadam se da ćete uživati u ovoj priči kao što sam ja.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.