Rendžer Monika McCarty

petak , 14.10.2016.




Rendžer Monika McCarty

3. roman iz serijala Čuvari visočja

Izdavač: Mozaik knjiga

Rat između Škotske i Engleske još traje, a trenutno je pri kraju primirje koje su potpisale zaraćene strane. Kralj Bruce sa svojim tajnim ratnicima razvija strategiju kako pokoriti klan Ross i MacDougall,koji su pristaše kralja Edwarda. Rendžer (Artur Campbell) ubacuje se u redove neprijatelja kako bi prikupio sve informacije i dojavio ih kralju Bruceu. Artur ima izoštrena osjetila i sposobnost stapanja sa okolinom. Ne bi vjerovali kako jedan kršan ratnik,koji kao da je od stijene odvaljen,može biti iznimno tih i prišuljati se neprijatelju da ga ne čuje. Obzirom da je Artur špijun mora biti vrlo oprezan da se ne oda i da ne ugrozi tajnu misiju. Međutim u dvorcu u kojem je boravio sa svojom braćom (pristašama kralja Edwarda) ugleda ljepoticu Annu MacDougall,ali i on bude zapažen s njezine strane. Oba dvoje osjete kemiju i privlačnost jedno prema drugom, ali problem nastaje jer je Anna kći ubojice njegova oca. Anna dobije zadatak od svojeg oca da prati Artura,Što njoj uopće nije bio problem.Veselila se da bude u blizini Artura jer joj je srce svaki put veselo poskočilo kad ga je ugledala. Anna je bila vrlo sposobna u razotkrivanju laži i prijevara, ali i vješti glasnik. U jednom trenu Arturova misija bude ugrožena, rat samo što nije počeo ,a ljubav između Anne i Artura biti će stavljena na veliku kušnju, u tom trenutku mora izabrati osvetu ili ljubav.

Kakav bi to bio povijesno-ljubavni roman u kojem se ne bi dogodila ljubav, osveta, laži. Kao i prethodna dva romana i ovaj je bio napet do samoga kraja i ni u jednom trenutku ne možete znati kako će završiti, hoće li prevladati ljubav ili osveta. Ljubav je lijepa ,ali čudna stvar koja ne bira ni mjesto ni vrijeme , a isto tako ni osobu u koju će se netko zaljubiti. Još jedan odličan roman u koji sam se zabavila i upoznala još jedan mali dio Škotske i Engleske.

Kendall Ryan Uzmi ili ostavi

četvrtak , 13.10.2016.




Kendall Ryan Uzmi ili ostavi

Izdavač: 24 sata

Ova priča prati Braydona i Ellie. Braydon je maneken isto kao i Ben,a Ellie je Emmyna prijateljica. Kada su se Bray i Ellie upoznali stalno su se podbadali, doslovce su bili kao pas i mačka. Na Emmynoj i Benovoj svadbi su se prvi puta spetljali. Ellie ne želi samo usputnu vezu, a Bray joj predlaže da budu “prijatelji sa povlasticama”. Iako je kemija između njih jaka,Ellie popušta pod Braydonovim šarmom, iako bi voljela da budu i nešto više. Braydon joj trenutno ne može ponuditi ništa više osim “sporazuma” koji imaju zbog svoje prošlosti…..


Ovaj dio trilogije mi se više sviđa. Priča je razrađena, do samoga kraja se ne zna što je bilo u Braydonovoj prošlosti. Kraj priče je malo pred vidljiv (uostalom kao i kod većine knjiga ovakvog žanra). Da je prvi dio ovako napisala i da ga nije rastegnula na previše stranica bilo bi puno bolje.

Kendall Rayan Probaj me i Zgrabi me

subota , 08.10.2016.





Kendall Rayan Probaj me i Zgrabi me

Izdavač: 24 sata


Probaj me

Emmy Clark je južnjakinja koja dolazi u New York kako bi radila u svijetu mode. Dobivši posao asistentice u modnoj agenciji bila je vrlo zadovoljna jer je dobila posao koji je oduvijek željela. Njena šefica Fiona Stone je prava vještica i raditi za nju je prava noćna mora. emmy u agenciji upoznaje Bena Shawa -manekena u usponu. ben se zagrije za Emmy, a ona ne želi biti njegova igračka požude. U Parizu na tjednu mode Ben i Emmy se upuštaju u zabranjenu aferu. Benova prošlost počinje izlaziti na površinu,Fiona doznaje da su u vezi što dovodi do raznih komplikacija i prekida.


Zgrabi me

Nakon što su prekinuli, Emmy ostaje bez posla, sažalijeva se u svojem stanu. Nakon mjesec dana Benovog navaljivanja ponovno se pomire. Emmy postaje Benova asistentica , a Fiona koja je također bila zaljubljena u Bena smišljala je svojevrsne laži kako bi ih razdvojila. Kada Ben zatraži Fionu da prekine s njom ugovor prije roka , ona pristaje.
Odmah drugi dan se na internetu pojavila vijest koja je Bena i Emmy posvađala i prekidaju po drugi put…


Lako i brzo čitljivo. S obzirom da je erotski roman nisam nešto previše ni očekivala. Priča je nekako mlaka, sladunjava i nema ono nešto što bi te privlačilo na čitanje. Nedostaje tu još dramatike i napetosti. Cijela priča mogla je biti u jednoj knjizi,a ne razvučena na više dijelova.
Na svakoj drugoj stranici ima “akcije”. Ok, je erotski roman ali ovo je bilo previše ni Moj muškarac nema tako puno “akcije” kao ova knjiga. Imam dojam kao da je autorica od svih erotskih romana uzela po nešto i sklapala roman. Mene se nije pretjerano dojmila i na Goodreadsu je od mene dobila 2 zvjezdice.

Prva dva djela sam pročitala,a sada je na vama hoćete li čitati ili ne. ostaje mi još 3. dio za pročitati, ne nadam se nekom poboljšanju, ali kad sam započela budem i dovršila.




<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.