Georgia Cates Trilogija Beauty

petak , 27.05.2016.




Georgia Gates trilogija Beauty ( Slatka bol,Slatka patnja,Slatka ljubav)


Izdavač : Znanje

Već par dana razmišljam kako napisati osvrt na sve tri knjige ,a da ne odam baš sve, tako da sam se na kraju odlučila za ovakav osvrt. Odlično napisana trilogija uz koju sam se baš dobro zabavila. Svaki dio trilogije je pisan na način da jedno poglavlje priča Laurelyn ,a drugo Jack i priče im se nadovezuju, što mi je bilo odlično jer nije bilo ponavljanja kao u nekim knjigama koje sam čitala. Od svih likova najviše mi se sviđala Margaret McLaclan, jesu i drugi likovi odlični ,ali ona mi je bila zakon. Uz nju sam se baš pošteno nasmijala. U svakom slučaju ako niste čitali ,a volite ovaj tip romana , preporučam.


SLATKA BOL , SLATKA PATNJA,SLATKA LJUBAV


Laurelyn Prescott je mlada američka glazbenica u usponu koja sa najboljom prijateljicom Addison odlazi na odmor u Australiju na tri mjeseca. Laurelyn mora izliječiti svoje slomljeno srce. U kratkom vremenu svojeg boravka u Australiji upoznaje Jacka McLaclana koji je vinar, seksi bogataš i najpoželjniji neženja u Australiji. Njegov uspijeh i bogatstvo , po njegovom mišljenju , samo mu stvara komplikacije u vezama, tako da izbjegava svako zbližavanje i predstavlja se krivim imenima , da ne otkrije tko je. U svim svojim romantičnim vezama ima jedno pravilo bez pravih imena i veza traje nekoliko tjedana. Međutim ,u ovom slučaju dogovori sa Laurelyn vezu bez obaveza u trajanju od tri mjeseca. Ali u ta tri mjeseca život mu se promjeni i ima osjećaje prema Laurelyn koje ne želi priznati sebi ,a ni njoj.

Normalno kao i u svakoj priči ona se u nekoliko dana njihovog druženja zaljubi u Jacka preko ušiju. Super su se zabavljali tri mjeseca ,ali došlo je vrijeme da se Laurelyn vrati iz Australije. Naime do zadnjeg trena je mislila kako će ju Jack pozvati da ostane još malo ,ali to se nije dogodilo.

Laurelyn odlazi iz Australije, Jack je u očaju i u tom svom kaosu naziva svoju majku i kaže kako je Laurelyn otišla. Mama mu održi bukvicu o moralnom ponašanju ,a on ne smije ni pisnuti o tome da nema pojma o njenom imenu i prezimenu. Lauren se nakon povratka u Neshvill i dalje bavi svojom glazbom i pokušava zaboraviti ljubav svog života. Nakon sukoba sa svojim producentom ostaje i bez karijere, ali pojavljuje se nova prilika koja joj pruža put na sam vrh.
Jackova potraga za Laurelyn je trajala puna tri mjeseca dok je nije pronašao. Kako Laurelyn više nije nesigurna cura, već glazbenica sa karijerom Jack se boji da za njega više neće biti mjesta u njenom životu. Jack se bespotrebno bojao jer Laurelyn mu uzvraća ljubav. U ljubavnu idilu se počela miješati Jackova prošlost koja bi mogla sve ugroziti.

Ostalo je još dosta pitanja što, kako i zašto , ali to ostavljam vama da otkrijete.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.