e-knjige

ponedjeljak, 02.02.2015.

Karin Slaughter

Karin Slaughter - Zaslijepljena

Prva scena udarit će gdje je najbolnije. Doktorica Sara Linton upravo je u toaletu restorana pronašla žrtvu – slijepu sveučilišnu profesoricu, silovanu i isječenu nožem. Dok joj Sibyl Adams umire na rukama, Sara Linton još ne zna da će je to brutalno umorstvo uvući u spiralu nasilja kojem se ne nazire kraj, nasilja u kojemu žene padaju kao žrtve, a muškarci – počev od Sarina bivšeg muža, načelnika policije s kojim je prisiljena sklopiti krhko savezništvo – ne pružaju zaštitu čak ni kad u sebi ne kriju prijetnju…

Karin Slaughter - Triptih

Kada Michaela Ormewooda, policajca iz Atlante, pozovu na mjesto zločina u ozloglašenome naselju Grady Homes, suočava se s jednim od najbrutalnijih ubojstava u karijeri: Aleesha Monroe pronađena je na stubištu u lokvi vlastite krvi, strahovito unakažena tijela.
Šokantno je to već i kao izdvojeno ubojstvo, no kada postane jasno da je to tek posljednji u seriji sličnih napada, atlantska policija u pomoć poziva GBI, a Michael je prisiljen surađivati sa specijalnim agentom Willom Trentom iz Jedinice za privođenje zločinaca, čovjekom kojega nagonski ne voli.
Dvadeset četiri sata poslije, nasilje koje Michael svakodnevno viđa oko sebe eksplodira u njegovu dvorištu. Čini se da je tajanstvenost koja obavija smrt Aleeshe Monroe neraskidivo povezana s prošlošću koja ne želi ostati zakopana…

Karin Slaughter - Krhotine

U jednoj od vila Ansley Parka, elitnog naselja Atlante, brutalno je ubijena mlada djevojka. U krhotinama stakla u predvorju kuće policija zatiče prestravljenu majku koja je golim rukama usmrtila mladića kojega je tamo zatekla.
Iako je za slučaj nadležna atlantska policija, na mjesto zločina stiže i detektiv državnog istražnog ureda Will Trent. Odmah zamjećuje da je policiji nešto promaknulo – nešto je neobično u forenzičkim dokazima i u očima majke otupjele od šoka.
Naoružan samo slabim tragovima i stavljen u tim s lokalnom policajkom koja ga mrzi iz osobnih razloga, Trent ipak preuzima slučaj. Siguran je da je ovdje riječ o nečemu mnogo većem od ubojstva te da je pravi počinitelj još uvijek na slobodi…

Karin Slaughter - Postanak

Na odjelu traume u najvećoj atlantskoj bolnici, doktorica Sara Linton liječi siromašne, ozlijeđene i nesretne stanovnike toga grada, te ondje pronalazi utjehu od smrti voljenog supruga koja joj je potresla život. A onda se u trenu zatekla usred mahnite policijske istrage, našavši se licem u lice s visokim, odlučnim istražiteljem Trentom i njegovom tihom partnericom Mitchell… U Postanku se troje nezaboravnih likova iz svjetskih uspješnica Karin Slaughter, romana Faithless i Krhotine, prvi put susreću i ulaze u uzbudljivu utrku s vremenom i sukob s neizrecivim ljudskim zlom…

Karin Slaughter - Slomljena

Kada specijalni agent Will Trent dođe u okrug Grant, ondje nailazi na policijski odjel u kojem policajci odlučno štite svoje kolege, i čeka ga mnogo neodgovorenih pitanja u vezi sa smrću jednoga zatvorenika. Will ne razumije zašto policajka Lena Adams od njega skriva tajne. Ne razumije njezinu ulogu u smrti popularnoga policijskog zapovjednika okruga Grant. Ne razumije zašto je udovici toga čovjeka, doktorici Sari Linton, potrebniji nego ikada prije, da joj pomogne riješiti ovaj slučaj.
Dok policija istražuje ubojstvo mlade žene čije je beživotno tijelo izvučeno iz ledenoga jezera, Will Trent istražuje upravo tu policiju, pritišćući Lenu Adams, koja je ionako na rubu da pukne. Zarobljen između dviju složenih i odlučnih žena, pokušavajući shvatiti strastveno nepovjerenje doktorice Linton prema Leni Adams, činjenica koje okružuju smrt zapovjednika Tollivera, i složenosti ovoga provincijskog gradića, Will Trent pokrenut će slučaj pun žestokih tajni – i susresti se s tankom plavom linijom koja bi, ako je prijeđe, mogla biti smrtonosna.



download - sve knjige:
Karin Slaughter - sve knjige

02.02.2015. u 20:15 • 3 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Travanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (1)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (6)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (3)
Kolovoz 2013 (8)
Srpanj 2013 (20)
Lipanj 2013 (30)
Svibanj 2013 (22)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


E-knjiga ili elektronička knjiga (eng. e-book) je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi. E-knjiga može sadržavati i online časopise i digitalne knjige napravljene da budu slušane kao audio knjige. E-knjige su tehnologija koja se rapidno razvija i mijenja. Neke e-knjige se proizvode simultano s proizvodnjom tiskanih knjiga, iako se u mnogo slučajeva kasnije stavljaju u prodaju. Često se e-knjige proizvode nakon što su knjige već tiskane, obično skenirajem (Robotic Scanners), a ponekad se tekst unosi tipkovnicom.

Linkovi


PREPORUKA za čitanje

Dvojac bez kormilara