e-knjige

nedjelja, 05.01.2014.

Amelie Nothomb - Živa

Amelie Nothomb - Živa

Na udaljenom otoku, jedan starac i jedna djevojka žive u kući u kojoj ne postoje ogledala. Pridružuje im se bolničarka čiji je zadatak da se brine o djevojčinom zdravlju. Između njih dvije razvija se sve jače povjerenje, te bolničarka postepeno otkriva kakva se misterija krije na tom usamljenom mjestu i zašto se život na otoku odvija prema neobičnim pravilima koja je postavio stari Kapetan.



download:
Amelie Nothomb - Živa

05.01.2014. u 20:28 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 02.01.2014.

Cynthia Hand

Cynthia Hand - Krila anđela

Clara Gardner saznala je da ima anđeoske krvi, zbog čega je pametnija, brža i jača od ljudi. Njezino božansko poslanje i vizije koje ima odvode je na drugi kraj države, u novu školu i novu okolinu. Nakon što upozna Christiana, dečka iz svoje vizije, čini se da joj je sve jasno i da će ostvariti svoju zadaću. No, istovremeno susreće i Tuckera koji privlači njezinu ljudsku stranu. Cijeli Clarin svijet se otvara i donosi opasnosti koje ju tjeraju da bira između dobra i zla, iskrenosti i prijevare, ljubavi i dužnosti. Kada napokon bukne vatra koju je predvidjela, hoće li se Clara moći suočiti sa svojom sudbinom? Hoće li slijediti pravila ili vlastito srce? Dirljiva priča o ljubavi i sudbini koja će vam oduzeti dah i ukrasti srce...

Cynthia Hand - Sjena anđela

Mjesecima se Clara pripremala suočiti s vatrom iz svojih vizija. Međutim, nije bila spremna na odluku koju je tog dana morala donijeti. Shvatila ja da biti anđeo nije tako jednostavno kao što je mislila… Rastrgana između ljubavi prema Tuckeru i uloge koju je Christianu i njoj namijenila sudbina Clara se bori sa šokantnim otkrićem; onaj koga voli umrijet će za nekoliko mjeseci. Clarina sudbina je neizvjesna, a jedino što pouzdano zna jest da je vatra bila tek početak. Uzbudljivi nastavak romana Krila anđela.

Cynthia Hand - Ljubav anđela

Nakon gubitka njezine voljene majke i događaja koji su je potpuno iscrpili, Clara Gardner nalazi se na prekretnici svog života i mora odlučiti na koji način će ispuniti svoju sudbinu. Odlazi na sveučilište Stanford, gdje zajedno s Angelom i Christianom pokušava živjeti uobičajenim studentskim životom i zaboraviti Tuckera. Međutim, opet se pojavljuju strašne vizije i Clara je svjesna da im ni ovoga puta neće moći pobjeći…



download - sve knjige:
Cynthia Hand - sve knjige

02.01.2014. u 21:40 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 01.01.2014.

Eleanor de Jong - Dalila

Eleanor de Jong - Dalila

U drevnoj Svetoj Zemlji, Izraelce i Filistejce razdvaja ponor sukoba. Samson je postao simbol izraelskog prkosa, a vladajući Filistejci očajnički žele otkriti tajnu njegove snage.
Poželjnoj, tvrdoglavoj i bezobzirnoj Dalili dojadio je dosadni život čedne djevojke. Želi nešto više te, privučena ponudom kojoj nije mogla reći ne, pristane na pogodbu — otkrit će Samsonovu tajnu i dobiti svoje srebrnjake.
Ipak, to nije igra u kojoj je lako odrediti tko pobjeđuje, a tko gubi.
Dalila otkriva duboku vezu sa svojim podrijetlom i prošlošću te pronalazi nadu u bolju budućnost. No, pokrenula je lavinu događaja koju više nitko neće moći zaustaviti...



download:
Eleanor de Jong - Dalila

01.01.2014. u 23:13 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Travanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (1)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (6)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (3)
Kolovoz 2013 (8)
Srpanj 2013 (20)
Lipanj 2013 (30)
Svibanj 2013 (22)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


E-knjiga ili elektronička knjiga (eng. e-book) je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi. E-knjiga može sadržavati i online časopise i digitalne knjige napravljene da budu slušane kao audio knjige. E-knjige su tehnologija koja se rapidno razvija i mijenja. Neke e-knjige se proizvode simultano s proizvodnjom tiskanih knjiga, iako se u mnogo slučajeva kasnije stavljaju u prodaju. Često se e-knjige proizvode nakon što su knjige već tiskane, obično skenirajem (Robotic Scanners), a ponekad se tekst unosi tipkovnicom.

Linkovi


PREPORUKA za čitanje

Dvojac bez kormilara