e-knjige

utorak, 23.07.2013.

David Baldacci

David Baldacci - Brzopotezna partija

Jednu ženu našli su ubijenu u šumi, sa naročitim satom na ruci, a ono što je izgledalo kao jednostavan slučaj uskoro prerasta u noćnu moru. Kriminalne metode nekih od najozloglašenijih ubojica svih vremena ponavlja novi grabljivac, koji lukavo i oštroumno vreba i napada žrtve. Nitko ne može shvatiti koji su motivi ubojice niti tko će biti slijedeća žrtva.

David Baldacci - Neograničena moć

Luther Whitney nije od jučer, on je provalnik-gentleman, kriminalac starog kova, i po načinu rada i po odmakloj životnoj dobi i po zatvorskom stažu. On brižno planira svoje pothvate, nikada u tijeku svojih šezdeset šest godina nije pucao iz pištolja, a tri dosadašnje osude garantiraju mu barem dvadeset godina, ako ga ikada opet uhvate.
Zato i nije čudo što Luther Whitney nije otišao na policiju, iako je za vrijeme svoje zadnje provale vidio sve. Vidio je predsjednika SAD-a i ženu njegova najboljeg prijatelja, vidio je ubojstvo na osamljenom imanju, a pogotovo jasno vidio je predsjednikovu tajnu službu i pročelnicu njegova kabineta kako temeljito uklanjaju tragove zločina. Sve tragove!
Hoće li se čovjek koji ima neograničenu moć odreći svog položaja i predati u ruke pravde, ili će upotrijebiti tu moć kako bi prikrio ubojstvo? Luther Witney nije ni trenutka dvojio. Njegova jedina šansa bila je pobjeći što prije, što brže i što dalje!

David Baldacci - Potpuni nadzor

Sidney Archer vjeruje da je potpuna sreća tu, nadohvat ruke. Njezina je karijera upravo krenula uzlaznom putanjom, njezin suprug Jason završava iznimno odgovoran posao za Triton Global, vodeći svjetski kompjuterski koncern, njezina kćerkica Amy najdivnije je stvorenje na svijetu. Što bi tu uopće moglo poći po zlu?
Uglavnom sve. Jer u jednom danu, njezin cijeli svijet raspast će se na potpuno neobjašnjiv način.
Što je točno Jason radio za Triton Global? Zašto je nestao? Je li uopće živ? Kakve veze s njim ima poginuli (ili možda ubijeni) predsjednik Središnje savezne banke? Zašto njezin poslodavac odjednom nema povjerenja u svoju najbolju djelatnicu? Odgovore na sva ta pitanja volio bi znati i agent FBI-a Lee Sawyer, koji s pravom ima osjećaj da će Sidney uskoro biti u problemima do grla. Jer netko vrlo moćan misli da Sidney zna više nego što odaje, a taj netko očito joj radi o glavi.

David Baldacci - Prava istina

Michael Fiske prekršit će zakon kad s prijemnog odjela Vrhovnoga suda ukrade pismo koje je Sudu iz zatvora poslao zatvorenik osuđen zbog ubojstva djevojčice. No tom će krađom ujedno zapečatiti i svoju sudbinu. Imena navedena u pismu nitko nije smio saznati, a krađa pisma ujedno je značila i smrtnu presudu za Fiskea. Nakon Fiskeova ubojstva njegov će brat, inače policajac koji je nakon jednog spornog slučaja odlučio postati odvjetnik, doći u Washington i pokušati saznati zašto mu je brat ubijen i kakve veze ubojstvo njegova brata ima s pismom ukradenim s prijemnog odjela Vrhovnoga suda. No ubrzo će upravo on postati jedan od osumnjičenih...



download - sve knjige:
David Baldacci - sve knjige

23.07.2013. u 20:51 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Travanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (1)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (6)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (3)
Kolovoz 2013 (8)
Srpanj 2013 (20)
Lipanj 2013 (30)
Svibanj 2013 (22)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


E-knjiga ili elektronička knjiga (eng. e-book) je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi. E-knjiga može sadržavati i online časopise i digitalne knjige napravljene da budu slušane kao audio knjige. E-knjige su tehnologija koja se rapidno razvija i mijenja. Neke e-knjige se proizvode simultano s proizvodnjom tiskanih knjiga, iako se u mnogo slučajeva kasnije stavljaju u prodaju. Često se e-knjige proizvode nakon što su knjige već tiskane, obično skenirajem (Robotic Scanners), a ponekad se tekst unosi tipkovnicom.

Linkovi


PREPORUKA za čitanje

Dvojac bez kormilara