e-knjige

nedjelja, 30.06.2013.

Raine Miller

Raine Miller - Zavedena

Foto-model Brynne Bennet ostavila je skandale u svojoj prošlosti i sad živi mirnim životom restauratorice umjetnina. Kada uspješan i karizmatičan londonski biznismen Ethan Blackstone kupi njezin goli portret, on poželi posjedovati mnogo više od njezine fotografije - želi Brynne u svome krevetu kako bi zadovoljila sve njegove skrivene želje. Brynne je opčinjena njegovom dominantnom prirodom, ali ne zna hoće li snaga njegove silne žudnje naposljetku probuditi ili otjerati demone koje nosi u sebi. Može li Ethan izbrisati ožiljke Brynneine prošlosti? Ili će sjene Ethanova tajanstvenog bivšeg života uništiti njihovu priliku za sreću?

Raine Miller - Sve ili ništa

Ethan Blackstone iznevjerio je povjerenje Brynne Benett i ona ga je ostavila. No Ethan ne želi živjeti bez nje i neće odustati – odlučan je vratiti svoju prekrasnu Amerikanku. Njihova je strast bila eksplozivna, ali tajne koje su skrivali jedno od drugog mračne su i zastrašujuće te dovoljno moćne da im unište šansu za zajednički život. Hoće li Ethan uspjeti spasiti Brynne od prošlosti koja je drži skamenjenu u strahu? Hoće li ikad više osjetiti toplinu njezina dodira i čvrstoću njezina povjerenja? Ovo je zaljubljeni muškarac koji je spreman učiniti što god je potrebno kako bi posjedovao srce žene koju voli.

Raine Miller - Oči širom otvorene

Na vidiku su velika iskušenja za Ethana i Brynne - demoni prošlosti prijete uništenjem strastvene veze koju su izgradili. Brynne i Ethan lako bi mogli izgubiti sve. Hoće li popustiti pred okolnostima izvan nji8hove kontrole ili će se boriti do posljednjeg atoma snage kako bi spasili jedno drugo i osvojili najveću nagradu - zajednički život?



download - sve knjige:
Raine Miller - sve knjige

30.06.2013. u 15:20 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Travanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (1)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (6)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (3)
Kolovoz 2013 (8)
Srpanj 2013 (20)
Lipanj 2013 (30)
Svibanj 2013 (22)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


E-knjiga ili elektronička knjiga (eng. e-book) je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi. E-knjiga može sadržavati i online časopise i digitalne knjige napravljene da budu slušane kao audio knjige. E-knjige su tehnologija koja se rapidno razvija i mijenja. Neke e-knjige se proizvode simultano s proizvodnjom tiskanih knjiga, iako se u mnogo slučajeva kasnije stavljaju u prodaju. Često se e-knjige proizvode nakon što su knjige već tiskane, obično skenirajem (Robotic Scanners), a ponekad se tekst unosi tipkovnicom.

Linkovi


PREPORUKA za čitanje

Dvojac bez kormilara