e-knjige

utorak, 04.06.2013.

R. L. Stine

R. L. Stine - Božićna strava

Badnjak je. U robnoj kući Dalby dječak Kenny s mlađom sestrom i mamom kupuje božićne darove. Kenny nije baš uzoran klinac, sve mu ide na živce, a pogotovo Božić, nije posebno obziran prema tuđim osjećajima i koristi svaku priliku da malo napakosti. Nakon što rasplače svoju sestricu i naljuti Djeda Božićnjaka, bit će prisiljen suočiti se sa svojim nepodopštinama, zatočen u robnoj kući, na Badnju večer, sam samcat.
No, ubrzo će Kenny shvatiti da ipak nije sam. U posjet mu dolaze tri duha koja se, baš kao i on, jako vole šaliti na račun drugih. Tko će se posljednji smijati?

R. L. Stine - Čitačica misli

Sedamnaestogodišnja Ellie oduvijek ima vizije i u mislima može vidjeti skrivene tajne te predvidjeti užase koji će se tek zbiti. Što i nije loše ako su događaji koje predviđa lijepi. Ali jednog će dana, šetajući s psom, u Šumi Straha začuti kako je koščata ruka zaziva iz plitkog groba, a ubrzo zatim i ugledati ruku. Njezine vizije ovaj će je put dovesti do tijela djevojke koja je ubijena prije dvije godine.
Hoće li Ellie uspjeti pronaći ubojicu prije nego što on pronađe nju?

R. L. Stine - Ne zaboravi me

Najveća Daniellina želja je da bude jedinica. Naime, njezina mlađeg brata Petera roditelji obožavaju, njezine prijateljice misle da je on najslađe stvorenje na svijetu, a Peter je zanimljiviji čak i dečkima s kojima bi ona htjela izlaziti.
Međutim, kad se presele u staru kuću u kojoj se podrumska vrata sama otvaraju, u kojoj se čuju zastrašujući glasovi, Peter se počne ponašati čudno i zaboravno, a njegova učiteljica tvrdi da nikad nije upoznala učenika po imenu Peter Warner, Danielle će poželjeti da svoju želju nije nikada naglas izrekla. Pa naravno da se samo šalila! Ali, u svijetu u kojem živi i najgroznije želje se ostvaruju.

R. L. Stine - Tajni tulum

Prošlo je godinu dana otkako je Evan poginuo u Šumi Straha i Ellen se odselila, pa Meg Dalton osjeća kako je izgubila najbolje prijatelje. Jednostavno se sve promijenilo, a čak se i njezin dečko Tony ponaša čudno. No vijest da se Ellen vraća, makar samo u posjet rodnome gradu, mogla bi značiti da će se stvari ponovno vratiti na staro, pa će Meg početi s pripremama za veliki tulum iznenađenja.
No onda će početi primati prijeteće pozive i netko će joj s druge strane prošaptati: otkaži zabavu ili… A taj netko zaista je odlučan u namjeri da spriječi zabavu i spreman je na sve: čak i na ubojstvo. I premda sluti da se istina krije u mračnim dubinama Šume Straha, Meg se ne usudi tamo je potražiti. Dok ne bude prisiljena.

R. L. Stine - Vikend u koledžu

Tina Rivers čvrsto je odlučila da njezin romantični posjet dečku u koledžu neće ništa pokvariti. Čak ni činjenica da sa sobom mora povesti i svoju rođakinju Holly.

Možete zamisliti njezino iznenađenje kada, odmah po dolasku, sazna da je Josh nestao. Prema riječima njegova cimera Christophera, tijekom izleta u planine pokvario mu se auto. No, zašto joj Josh uopće nije spominjao odlazak na nekakav izlet? Ubrzo nakon toga, stvari postaju još čudnije: Holly također nema traga ni glasa. I dok Christopher uopće nije zabrinut i ima spreman odgovor na sva njezina pitanja, Tina je isprva zbunjena, a što više vremena prolazi, val panike koji je obuzima sve je veći, a jedna stvar postaje joj sve jasnija: o ljubavi i o smrti naučit će više nego što je ikada htjela znati.



download:
R. L. Stine - sve knjige
download:
R. L. Stine - Božićna strava
R. L. Stine - Čitačica misli
R. L. Stine - Ne zaboravi me
R. L. Stine - Tajni tulum
R. L. Stine - Vikend u koledžu

04.06.2013. u 22:30 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Travanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (1)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (6)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (3)
Kolovoz 2013 (8)
Srpanj 2013 (20)
Lipanj 2013 (30)
Svibanj 2013 (22)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


E-knjiga ili elektronička knjiga (eng. e-book) je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi. E-knjiga može sadržavati i online časopise i digitalne knjige napravljene da budu slušane kao audio knjige. E-knjige su tehnologija koja se rapidno razvija i mijenja. Neke e-knjige se proizvode simultano s proizvodnjom tiskanih knjiga, iako se u mnogo slučajeva kasnije stavljaju u prodaju. Često se e-knjige proizvode nakon što su knjige već tiskane, obično skenirajem (Robotic Scanners), a ponekad se tekst unosi tipkovnicom.

Linkovi


PREPORUKA za čitanje

Dvojac bez kormilara