e-knjige

ponedjeljak, 03.06.2013.

Sylvia Day

Sylvia Day - Pred tobom

Kada se mlada pripravnica Eva Tramell i fascinantni magnat Gideon Cross sretnu u predvorju poslovnog tornja, oboje osjete trenutačnu i snažnu međusobnu privlačnost. No, kako Eva i Gideon imaju emocionalne ožiljke iz prošlosti, zdrava romantična veza potpuna im je nepoznanica. Upuštaju se u strastvenu seksualnu vezu koja vrlo brzo prerasta u obostranu tjelesnu i emocionalnu ovisnost. Dok u tom složenom odnosu istražuju vlastite granice, postaju jedno drugom svjetlo u tami.

Sylvia Day - U tebi

Prelijep, bogat i moćan, Gideon Cross je san svake žene. Samo Eva može otkriti mračnu tajnu iz njegove prošlosti, ona je jedina koja ga može osloboditi. Glad i potreba, plamteća žudnja koja raste sa svakim novim dodirom, potpuno ih je usisala u vrtlog međusobne ovisnosti. Kada su razdvojeni samo jedan dan, i Gideon i Eva osjećaju prazninu i ništavilo. Njihova ljubav opasna je i opsesivna, ali i spremna na najveću žrtvu koja može otjerati sve demone.

Sylvia Day - Tvoja

Od trenutka kada sam prvi put srela Gideona Crossa, u njemu sam prepoznala nešto što trebam. Nešto čemu ne mogu odoljeti. Vidjela sam opasnu i ranjenu dušu – toliko sličnu mojoj. Nešto me privuklo k njoj. Trebao mi je za život koliko i srce koje mi kuca u grudima. Nitko ne zna što je sve stavio na kocku zbog mene. Kakva mi je opasnost prijetila niti koliko će sjena naših prošlosti postati mračna i beznadna. Isprepleteni svojim tajnama, pokušali smo prkositi sudbini.

Sylvia Day - Sedam godina čežnje

Prije sedam godina, u predvečerje svog vjenčanja, uzorno odgojena lady Jessica Sheffield postala je slučajnom svjedokinjom razuzdanog prizora kakav nijedna nevina mlada gospođica ne bi mogla ni zamisliti. Zaprepaštena, ali i neobično zaintrigirana, sačuvala je tajnu o skandaloznom Alistairu Caulfieldu i otišla pred oltar sa svojim uzornim zaručnikom, kao što se od nje i očekivalo. Ipak, tijekom šest godina spokojnog, ni po čemu osobitog braka, Caulfieldova slika ostala joj je urezana u mislima i raspirivala zabranjene maštarije i snove…

Sylvia Day - Užitak noći

U izmaglici između sna i jave, došao je da ostvari njezine najskrivenije želje. Lyssa Bates nikada nije osjetila takvu ekstazu, ali ni takvu bliskost. Tko je taj prelijepi tajanstveni stranac safirnih očiju koji ju je opčinio? Besmrtni zavodnik i strastveni ljubavnik, Aidan Cross je samo Lyssino snoviđenje, sve dok ne osvane na njezinim vratima kao čovjek od krvi i mesa. Moćna uzajamna privlačnost između njih dvoje prerasta u nešto više, ali Lyssa ne sluti da je Aidan na tajnoj misiji o kojoj ovise njihove sudbine.
Može li takva ljubav premostiti bezdan između dvaju svjetova i imati sretan kraj?


Sylvia Day - Vrele noći

I ona u svom srcu zna da ovaj muževan i ranjen viking na njezinu kućnom pragu zasigurno nije iz ovoga svijeta. Vizija iz njezinih najtajnijih erotskih maštarija – veličanstven, božanstven muškarac – uzbuđuje je svojom neodoljivom, opasno senzualnom aurom. Duboko u duši, Stacey zna da bi podčinjenost takvom muškarcu donijela nezamislivu opasnost i propast u njezin život, a ipak mu ne može odoljeti jer on je gospodar slatkih užitaka i ispunjenje svih njezinih želja.
Ipak, ljubav prema Conoru sa sobom donosi teret kakav nijedna smrtnica ne može nositi. Premda nalazi utjehu u Staceynoj strasti i toplini njezina gostoljubiva tijela, njegov istinski svijet je mračno kraljevstvo snova, rastrgano nasiljem i sukobima, koji ga sada slijede u Staceyin svijet…

Sylvia Day - Čarolija

Max Westin. Utjelovljenje seksa. Mogla je to namirisati, osjetiti u njegovoj blizini. Sve u vezi njega bilo je pomalo grubo, pomalo odvažno. Primitivno stvorenje. Baš kakva je i sama bila.
Malo ju je predugo držao za ruku, njegov snažno prikovani pogled jasno je odavao namjere da je želi osvojiti. Ukrotiti…
„Viktorija.“ Njezino ime, samo jedna riječ, ali izgovoreno s toliko posjedovanja da je gotovo mogla osjetiti ogrlicu oko vrata. „To ti je u prirodi,“ promrmljao je. „Želja da te se uzme.“
U ovoj igri mačke i miša sve je iluzija, osim strasti koja ne može biti stvarnija…




download - sve knjige:
Sylvia Day - sve knjige

03.06.2013. u 19:05 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Travanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (1)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (6)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (3)
Kolovoz 2013 (8)
Srpanj 2013 (20)
Lipanj 2013 (30)
Svibanj 2013 (22)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


E-knjiga ili elektronička knjiga (eng. e-book) je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi. E-knjiga može sadržavati i online časopise i digitalne knjige napravljene da budu slušane kao audio knjige. E-knjige su tehnologija koja se rapidno razvija i mijenja. Neke e-knjige se proizvode simultano s proizvodnjom tiskanih knjiga, iako se u mnogo slučajeva kasnije stavljaju u prodaju. Često se e-knjige proizvode nakon što su knjige već tiskane, obično skenirajem (Robotic Scanners), a ponekad se tekst unosi tipkovnicom.

Linkovi


PREPORUKA za čitanje

Dvojac bez kormilara