e-knjige

srijeda, 29.05.2013.

Deborah Harkness

Deborah Harkness - Otkrivanje vještica

Otkriće tajanstvenoga alkemičarskog rukopisa u oxfordskoj knjižnici Bodleiani povjesničarku Dianu Bishop, jedinu osobu na svijetu koja ga može otvoriti, odvest će u neslućenu potragu za porijeklom. Diana Bishop moćna je vještica iz slavne američke vještičje obitelji, ali od najranijeg djetinjstva i nasilne smrti roditelja ne želi upotrebljavati ni razvijati svoje moći. Snažna magija oslobođena iz izgubljene knjige u Oxford privlači stvorenja koja uz ljude nastanjuju svijet – vještice, vampire i demone. Svi oni žele se dočepati moćne knjige koja krije tajnu o postanku vrsta. Diana Bishop u životnoj je opasnosti, a pomoći će joj genetičar Matthew Clairmont, vampir star više od 1500 godina. No ljubav vještice i vampira zabranjena je od davnina...

Deborah Harkness - Sjena noći

Nakon pronalaska alkemičarskog rukopisa označena kao Ashmole 762, vrsna povjesničarka i osrednja vještica Diana Bishop sa svojim novopečenim suprugom vampirom Matthewom de Clairmontom kreće na put kroz vrijeme. Odredište njihovoga vremenskog putovanja Matthewova je Stara kuća u Oxfordu. Godina je 1590. i Diana upada među sve najslavnije ljude toga doba – od Waltera Raleigha i Williama Shakespearea do same kraljice Elizabete I.

Deborah Harkness - Knjiga života

...Jedino što može sačuvati njihovu ljubav jest sastavljanje tajnovitog rukopisa s tri izgubljene stranice. Matthew, Diana i njihovi malobrojni prijatelji diljem svijeta, od londonskih palača do sveučilišnih laboratorija Nove Engleske, pomoću drevnih znanja i postignuća moderne znanosti traže izgubljene stranice i tajnu koju one kriju. U najnapetijem nastavku Diana Bishop morat će osloboditi sve svoje moći da pomogne svome mužu i da zajedno osiguraju budućnost za svoju djecu.
Knjiga života maestralan je krešendo trilogije All souls u kojem su vještice, vampiri i demoni prikazani dojmljivo trodimenzionalno, roman prepun strasti koji govori o nama danas i vječnoj ljubavi za kojom svatko traga. S više od milijun primjeraka prodanih samo u Sjedinjenim Američkim Državama i s prijevodima na trideset četiri jezika trilogija Deborah Harkness jedan je od najuspješnijih serijala proteklih godina.



download - sve knjige:
Deborah Harkness - sve knjige

29.05.2013. u 20:23 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Travanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (1)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (6)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (3)
Kolovoz 2013 (8)
Srpanj 2013 (20)
Lipanj 2013 (30)
Svibanj 2013 (22)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


E-knjiga ili elektronička knjiga (eng. e-book) je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi. E-knjiga može sadržavati i online časopise i digitalne knjige napravljene da budu slušane kao audio knjige. E-knjige su tehnologija koja se rapidno razvija i mijenja. Neke e-knjige se proizvode simultano s proizvodnjom tiskanih knjiga, iako se u mnogo slučajeva kasnije stavljaju u prodaju. Često se e-knjige proizvode nakon što su knjige već tiskane, obično skenirajem (Robotic Scanners), a ponekad se tekst unosi tipkovnicom.

Linkovi


PREPORUKA za čitanje

Dvojac bez kormilara