e-knjige

srijeda, 22.05.2013.

Becca Fitzpatrick

Becca Fitzpatrick - Tiho, tiho, anđele

Iako nije maštala o novoj ljubavi, nakon što upozna tajanstvenog Patcha, savjesna i ambiciozna srednjoškolka Nora Gray uvjerit će se kako zaljubljivanje nikad nije bilo lakše i opasnije. Nora s majkom živi na osamljenom imanju u okolici Portlanda, a susret s Patchem sve će promijeniti. Njegove crne oči nagoviještaju nevolje, ali Nora se ne uspijeva oduprijeti kemiji među njima. Unatoč vlastitim sumnjama, privlači je mistika koja ga obavija te zajedno s najboljom prijateljicom Vee odluči doznati što se krije iza njegova pogleda. No čini se kako je Patch u stopu prati i zna o njoj više nego što mu je ikada htjela priznati. Neobjašnjivi susreti i situacije u koje zapada Noru će natjerati da mu se obrati za pomoć kada je nitko drugi ne bude shvaćao ozbiljno. Ono što slijedi pokazat će joj kako Patch zaista nije tipični školski kolega već sasvim suprotno, pali anđeo protjeran iz raja na zemlju, gdje već stoljećima pokušava vratiti svoja krila. Nora se tako nepovratno upliće u nepoznat i opasan svijet u kojem se krivi potezi kažnjavaju smrću.

Becca Fitzpatrick - Crescendo

Nora i Patch zapliću se u nove pustolovine, a nakon svega što su prošli njihova je veza ponovno na kušnji. Unatoč svojoj anđeoskoj prošlosti, Patch je daleko od idealnog poimanja anđela čuvara. Progonjena tajnovitom sudbinom svog oca, Nora sve češće razmišlja o njemu i onome što se zapravo dogodilo one noći kad je krenuo u Portland i zauvijek nestao iz njezina života. Želeći rasvijetliti događaje oko očeva nestanka, Nora pokreće lavinu događaja koji ne slute na dobro. U potrazi za istinom shvatit će kako je njezin život daleko od života prosječne srednjoškolke i zapitati se je li u pozadini svega tajna loza palih anđela – nefila. No, Patch se počinje povlačiti i izbjegavati odgovore na pitanja. U svojoj će se potrazi Nora ponovno naći u životnoj opasnosti, ovaj put svjesna da možda ne može računati na Patchevu pomoć. Odavno se uvjerila da su njegove tajne mračnije od svega što je mogla zamisliti.

Becca Fitzpatrick - Tišina

Kad preostane jedino tišina, može li se napokon čuti istina?
U tišini svoje glave, bez sjećanja na protekle mjesece, Nora ne zna tko je Patch, ne prepoznaje tko joj je prijatelj, a tko neprijatelj. No, zna da je bila oteta i da pod svaku cijenu mora saznati tko joj je oduzeo slobodu, sjećanje i gotovo ju ubio. U njezinom se životu pojavljuje tajanstveni stranac, čija joj sama prisutnost budi sva osjetila i tjera je na nepromišljene poteze…
No, hoće li ljubav koju je osjećala prema Patchu probiti maglu začaranog zaborava, prije nego što joj njezin najveći neprijatelj do sada oduzme majku, sudbinu i budućnost?




download - sve knjige:
Becca Fitzpatrick - sve knjige

22.05.2013. u 20:58 • 7 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Travanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (1)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (6)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (3)
Kolovoz 2013 (8)
Srpanj 2013 (20)
Lipanj 2013 (30)
Svibanj 2013 (22)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


E-knjiga ili elektronička knjiga (eng. e-book) je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi. E-knjiga može sadržavati i online časopise i digitalne knjige napravljene da budu slušane kao audio knjige. E-knjige su tehnologija koja se rapidno razvija i mijenja. Neke e-knjige se proizvode simultano s proizvodnjom tiskanih knjiga, iako se u mnogo slučajeva kasnije stavljaju u prodaju. Često se e-knjige proizvode nakon što su knjige već tiskane, obično skenirajem (Robotic Scanners), a ponekad se tekst unosi tipkovnicom.

Linkovi


PREPORUKA za čitanje

Dvojac bez kormilara