POCEPANI DZEP

08.04.2007., nedjelja

Sinner strikes again

Ne, nisam nestao.

Samo sam se pritajio...

Već desetak dana sam na Kosovu, u Mitrovici, praznici su pa ko i svi studenti iz provincije, odlučio sam da praznike provedem sa porodicom. A kakav je ovo period bio... ako kaćem da ovo pišem naduvan, a da ispred sebe imam još samo jedan krosan sa kremom i jedno litar i po vode, onda je sve jasno... i plus Underworld "Born slippy" pichi sa kompa... Što bi reko jedan moj drug "Urađen sam ko Maradona" smokinnutsmokin

Ovo je nedelja Hristovog stradanja, koja se završava Uskrsom. By the way, po definiciji je Uskrs najveći hrišćanski praznik, ali meni je nekako najdraži Božić... elem, kažem ovo je bila nedelja Hristovog stradanja, ali ni meni baš nije bilo lako... Bog će mi oprostiti ako hulim. Mislim da sam od zadnjih 10 dana jedno 9 ubijen... smokinsmokinsmokin razradio sam pluća, i to sam ih baš razradio. Baš smo stradali, ja i ortak. Pa pre neki dan smo pušili na jednom brdašcu iznad grada odakle se vidi cela Mitrovica... Sine, kakav je to trip bio, ti na vrhu brda, svet oko tebe, strava. I posle toga odemo kući, svako svojoj, istuširamo se i odemo na fudbal. Imao sam 6 stopostonih šansi, ali sam tri puta pogodio stativu, i tri puta mi je golman skinuo lopte... I suck... neće narkotici i fudbal zajedno. A da ne pričam što mi je duša bila u nosu, sa kondicijom sam skroz u lošim odnosima.

I sad opet nazad u glavni grad... jedno dan aklimatizacije, pa ponovo u knjigu... fuckin international affairs... Sad ću morati nekako da probudim ozbiljnog studenta u sebi, ako je još tu, ako nije pobegao.

I, jel gledao neko epizodu South Park-a kad šumske životinjice kao slave praznik, šumski Božić? headbangheadbangheadbang EXTRA! ludludlud najjača serija ikad napravljena!

Srećan Uskrs svima.


- 00:56 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

Ko je Dzep?

Džep obično kaže...