DVD Turopolje

23.01.2015., petak

Ostvarujemo zadane ciljeve

ODJELJENJE MLADEŽ - ŽENE

Novoformirano žensko natjecateljsko odjeljenje mladeži (djeca od 12 do 16 godina starosti), koje ukupno broji 11 članica, krenulo je sa vježbama i pripremama za predstojeća natjecanja. Njihov voditelj biti će Hrvoje Mihalić, a njegova desna ruka - Zvonimir Golubić. U planu su natjecanja na području Grada, Županije, odnosno cijele Republike. Za naše cure već su u izradi i nove radne uniforme, a u planu je nabavka i novih natjecateljskih kaciga. Ukupno, Dobrovoljno vatrogasno društvo Turopolje sada broji 5 natjecateljskih odjeljenja:
- pomladak – žene – 6 – 12 god.
- pomladak – muški – 6 – 12 god.
- mladež – žene – 12 do 16 god.
- seniori B – žene
- seniori B – muški,
U planu je formiranje i muškog natjecateljskog odjeljenja mladeži.



NOVE SPRAVE I OPREMA

Na prošloj vatrogasnoj Skupštini našega Društva pokrenuli smo projekt nabave / izrade natjecateljskih sprava potrebnih za vježbanje ali i natjecanje vatrogasnih odjeljenja (ženska / muška) u dobi od 12 do 16 godina starosti. Sprave smo izradili, uz financijsku pomoć prijatelja Društva, vlastitim trudom i zalaganjem, a njihova vrijednost je otprilike 40.000,00 kuna. U izradi sprava najveći doprinos dali su, uz ostale, naši članovi Zvonimir Golubić i Željko Marinić. Za financiranje ovog projekta zahvaljujemo najviše našoj dragoj kumi gđi. Vesni Škare Ožbolt, gđi. Nikolini Babić, odnosno tvrtki PANA d.o.o. - Turopolje, Vatrogasnoj zajednici Zagrebačke županije, predsjedniku VMO Turopolje - gosp. Zlatku Mihaniću, gosp. Dubravku Severu, odnosno tvtki SEVER TRADE d.o.o. - Rakitovec, DVD-u Kučilovina te svim ostalim dobrovoljnim vatrogasnim društvima i prijateljima, koji su nam pomogli.



VATROGASNI POLIGON TUROPOLJE

U 2014. godini pokrenuli smo, uz potporu Vijeća mjesnog odbora Turopolje i Grada Velike Gorice, projekt „Vatrogasni poligon Turopolje“. Poligon, koji će se nalaziti na zemljištu uz sami društveno – vatrogasni dom Turopolje, je u izradi i trebao bi biti gotov ove godine. Poligon će služiti za uvježbavanje, ali i natjecanja za sve kategorije vatrogasnih natjecateljskih odjeljenja (pomladak, mladež i seniori).




2014. godinu "stisnuli" smo u samo 8 i pol minuta.
Zahvala svima zbog kojih je naše Društvo ovakvo kakvo je !
OBAVEZNO POGLEDAJTE I UŽIVAJTE U VIDEU !


DVD Turopolje u 2014. - video
- 08:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.01.2015., nedjelja

2.Zimski kup DVD-a Ostrna

17. siječna 2015. godine, održan je 2.Zimski kup DVD-a Ostrna. Na ovom smo natjecanju, u brzom spajanju usisnog voda, nastupili sa jednim natjecateljskim odjeljenjem. Seniori – žene B osvojile su 4. mjesto. Čestitamo svim natjecateljskim ekipama na ostvarenim rezultatima !

Od 2.Zimski kup DVD-a Ostrna

Od 2.Zimski kup DVD-a Ostrna

Od 2.Zimski kup DVD-a Ostrna

Od 2.Zimski kup DVD-a Ostrna

Više fotografija pogledajte na web albumu:
2.Zimski kup DVD-a Ostrna

- 14:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.01.2015., srijeda

6. ZIMSKI KUP DVD-A JOHOVEC

05. siječna 2015. godine, održan je 6. Zimski kup DVD-a Johovec. Na ovom smo natjecanju, u brzom spajanju usisnog voda, nastupili sa jednim natjecateljskim odjeljenjem. Seniori – žene B osvojile su 3. mjesto. Čestitamo svim natjecateljskim ekipama na ostvarenim rezultatima !








- 10:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

LINKOVI

VIŠE O NAMA

FOTO