DVD Turopolje

28.09.2014., nedjelja

Pomladak - uspješna sezona !

Djeca od 6 do 12 godina starosti, odnosno pomladak DVD-a Turopolje i ovu su sezonu bila više nego uspješna. Svojim su trudom, upornim i marljivim vježbanjem, pod vodstvom dvaju trenera Hrvoja Mihalića i Marija Blaguševića, potpomognuti Zvonimirem Golubićem, u 2014. godini ostvarili izvrsne rezultate.

Na ukupno 14 vatrogasnih natjecanja na kojima su nastupili sa dvije ekipe (ženska i muška) osvojili su ukupno dva zlata, četiri srebra i četiri bronce. Od važnijih rezultata izdvajamo 3. mjesto osvojeno na Gradskom natjecanju VZG VG i nastup na Županijskom natjecanju VZZŽ (pomladak - ž).

Čestitamo ekipama, trenerima i svima koji su ih vjerno pratili i pomagali im, na još jednoj uspješnoj sezoni!
Čestitamo i djeci te njihovim voditeljima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novo Čiče, sa kojima smo se ove sezone družili i zajedno trenirali ! Veselimo se budućim druženjima !

Za djecu jednog i drugog DVD-a u vatrogasnom domu Novo Čiče, 27. rujna 2014. godine, organiziran je prigodan "tulum" za uspješan završetak natjecateljske sezone. Kako je bilo pogledajte na fotografijama:
Pomladak - uspješna sezona - tulum DVD Novo Čiče!

- 12:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.09.2014., utorak

Ispumpavanje podruma - Turopolje, Odranska 1

15.09.2014. godine, u 18:49 sati izlazimo sa kombijem i posadom od 3 vatrogasca na intervenciju - ispumpavanje podruma, u Turopolje - Odranska 1. Motornom pumpom (Honda) ispumpan je podrum obiteljske kuće.






- 11:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.09.2014., ponedjeljak

Obrana od poplave - Čička Poljana

Zbog mogućeg scenarija već viđenog ove godine, odnosno mogućnosti povratnog vala iz Siska (sudar dva rekordna vala Save i Kupe) u Čičku Poljanu, sastao se Stožer za zaštitu i spašavanje Grada Velike Gorice. Očekujući najgore, operativni članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava VZG VG punili su vreće sa pijeskom i izrađivali zečje nasipe oko ugroženih kuća. DVD Turopolje odradilo je svoju smjenu 14.09.2014. godine, od 05:00 do 13:00 sati, sa 6 vatrogasaca. Sveukupno je napunjeno 10 000 vreća, koje su postavljene na ulaze kuća, a u rezervi ih je još 2 500 napunjenih.





- 22:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.09.2014., subota

Obrana od poplave - Rakitovec

12. rujna 2014. godine, u 18:07 sati izlazimo sa kombi vozilom i posadom od 9 (+1) vatrogasaca, na intervenciju - obrana od poplave, u selo Rakitovec. Zbog obilnih padalina nabujao je potok Vranic, koji je, kao i u veljači ove godine, zaprijetio okolnim kućama. Kuće smo zajedno sa lokalnim DVD-om, uspijeli obraniti. Pohvala svim operativnim članovima jednog i drugog društva, koji su na terenu dali sve od sebe i koji su na kraju uspjeli obraniti selo!

Od Obrana od poplave - Rakitovec

Od Obrana od poplave - Rakitovec

Od Obrana od poplave - Rakitovec

Od Obrana od poplave - Rakitovec

Više fotografija pogledajte na web albumu:
Obrana od poplave - Rakitovec

- 13:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.09.2014., utorak

Malonogometni turnir Drnek

07. rujna 2014. godine, nastupili smo sa naše dvije ekipe (muška A i muška B), na vatrogasnom malonogometnom turniru u Drnku. Turnir je održan u povodu Dana mjesnog odbora , a organizator je bilo prijateljsko nam dobrovoljno vatrogasno društvo Drnek, kojima se i ovim putem zahvaljujemo na gostoprimstvu.

Rezultat nije toliko ni bitan, ali moramo spomenuti izvrstan (prekrasan) pogodak glavom našeg Zvonimira Golubića i požrtvovnu igru svih naših igrača, naročito našeg golmana Nikolu Dianeževića, koji je poslije turnira završio na hitnoj, a kasnije i na štakama. Pozdrav i Mariju Blaguševiću, koji je također ozlijeđen. Dečki želimo Vam brz oporavak!

Od Malonogometni turnir - Drnek

Od Malonogometni turnir - Drnek

Od Malonogometni turnir - Drnek

Više fotografija pogledajte na web albumu:
Malonogometni turnir - Drnek

- 08:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.09.2014., ponedjeljak

Županijsko natjecanje VZZŽ - pomladak - 2014

06. rujna 2014. godine, nastupili smo na županijskom natjecanju Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije za djecu od 6 do 12 godina starosti. Domaćin natjecanja bila je Vatrogasna zajednica Grada Samobora, odnosno Dobrovoljno vatrogasno društvo Bregana. Iako smo imali jako dobru ekipu djece - žene, želja za što boljim rezultatom bila je prevelika. Vrijeme štafete bilo je izvrsno, ali u samoj su se vježbi dogodile greške i na kraju su cure zauzele tek 19. mjesto.

Bilo kako bilo, još jedna uspješna sezona je iza naše djece, ženske i muške, i zato im čestitamo od sveg srca na velikom trudu i rezultatima koje su ove godine ostvarili. Posebno se zahvaljujemo našim trenerima Hrvoju Mihaliću i Mariju Blaguševiću i naravno Zvonimiru Golubiću (našem vozaču) te svima koji su ih pratili na vježbama i natjecanjima!

Čestitamo i svim drugim ekipama na ostvarenim rezultatima, a naročito DVD-u Novo Čiče, sa kojima smo proteklu sezonu izvrsno surađivali, zajedno vježbali i družili se. Čestitamo im na osvojenom 2. mjestu! Veselimo se nastavku ovog našeg prijateljstva!

Od Županijsko natjecanje VZZŽ - pomladak - 2014

Od Županijsko natjecanje VZZŽ - pomladak - 2014

Od Županijsko natjecanje VZZŽ - pomladak - 2014

Više fotografija pogledajte na web albumu:
Županijsko natjecanje VZZŽ - pomladak - 2014



- 22:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

LINKOVI

VIŠE O NAMA

FOTO