DVD Turopolje

22.12.2013., nedjelja

Božićni domjenak

Kako bi se svi skupa malo podružili i prisjetili se svih uspjeha postignutih prošle godine, 21. prosinca 2013. godine, u prostorijama društva, za sve naše članice i članova, male i velike, organizirali smo skroman Božićni domjenak. Prikazivani su slajdovi i filmovi o protekloj godini, povijesti društva i združenoj vatrogasnoj vježbi, koja je održana 18. svibnja 2012. godine u Turopolju. Naši klinci okitili su Božićnu jelku, klapa Leštant izvodila je svoje svjetski poznate hitove, pjevalo se i plesalo. Podijeljeni su i kalendari sa fotografijama dobrovoljnih vatrogasnih društava Donjeg Turopolja, a ovim putem se zahvaljujemo i predsjedniku DVD-a Staro Čiče g. Marijanu Matejiću, na poklonjenim kalendarima. I da ne zaboravimo, hvala našim vrijednim članicama koje su ispekle fine kolačiće za domjenak.

I eto, još jedna uspješna godina je iza nas i veliko hvala svim našim članicama i članovima na tome ! Nova će, vjerujemo, biti još i bolja ! Svima koji ovo čitaju, Dobrovoljno vatrogasno društvo Turopolje želi čestit i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu !

Od Božićni domjenak 2013

Od Božićni domjenak 2013

Više fotografija pogledajte na web albumu:
Božićni domjenak 2013

- 12:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.12.2013., nedjelja

2. Kup Josipa Radanovića u Čazmi.

14. prosinca 2013. godine, ženska "B" ekipa DVD-a Turopolje nastupila je na 2. Kupu Josipa Radanovića u Čazmi. Na ovom natjecanju, u brzom spajanju usisnog voda, ekipa je osvojila 4. mjesto. Ekipa ( i logistika) posjetila je i " Božićnu priču" - Obitelji Salaj u Grabovnici. Zahvaljujemo DVD-u Čazma na ulaznicama !

Od 2. Kup Josipa Radanovića - Čazma

Od 2. Kup Josipa Radanovića - Čazma

Više fotografija na web albumu:
2. Kup Josipa Radanovića - Čazma

- 14:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.12.2013., ponedjeljak

Požar čađe u dimnjaku

Dana 08.12.2013. godine, u 21:26 izlazimo na intervenciju u ulicu Drage Lučana br. 6, sa kombi vozilom i posadom od 3 vatrogasca. Radilo se o požaru čađe u dimnjaku.

NAPOMENA:

Uslijed neredovitog čišćenja dimovodnih kanala smola i čađa talože se na stijenke dimnjaka i čađa se može zapaliti. Ukoliko dimnjaci nisu pravilno i kvalitetno izgrađeni i ožbukani, požar se može prenijeti na drvenu konstrukciju krovišta i međustropnih konstrukcija objekta.

NE UBACUJTE VODU U DIMNJAK.

Gasiti vodom smijete samo okolni gorivi materijal, ne ulijevajte vodu u dimnjak jer bi došlo do eksplozije vodene pare, ili pucanja stijenki. Kada čađa izgori i dimnjak se ohladi, može se obaviti čišćenje.

Od Požar čađe u dimnjaku - Drage Lučana 6

Od Požar čađe u dimnjaku - Drage Lučana 6

Od Požar čađe u dimnjaku - Drage Lučana 6

Više fotografija pogledajte na web albumu:
Požar čađe u dimnjaku - Drage Lučana 6

- 08:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.12.2013., nedjelja

1. Kup Sv. Lucije

07. prosinca 2013. godine u u dvorani srednjih škola u Velikoj Gorici, u sklopu Lucijinih dana i povodom Dana Grada Velike Gorice (Sv. Lucija, 13. prosinca) , održan je 1. Kup Sv. Lucije. Vatrogasno natjecanje u brzom spajanju usisnog voda, organizirala je Vatrogasna zajednica Grada Velike Gorice, dok je pokrovitelj bio Grad Velika Gorica. Za DVD Turopolje nastupila su dva natjecateljska odjeljenja. Muška "B" ekipa zauzela je 6. mjesto, dok su Žene "B" - trostruke prvakinje Grada Velike Gorice, pod vodstvom novog trenera Danijela Kukora, briljirale i osvojile 1. mjesto u svojoj kategoriji. 8 najboljih ekipa natjecanja, među kojima je bila i naša ženska "B" ekipa, nastupile su u Super kupu. U žestokoj konkurenciji osvojile su izvrsno 2. mjesto (i nagradu od 1 000 kn) !

Čestitamo svim natjecateljskim ekipa na ostvarenim rezultatima !

Od 1. Kup Sv. Lucije

Od 1. Kup Sv. Lucije

Više fotografija pogledajte na web albumu:
1. Kup Sv. Lucije

- 10:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra DVD-a Špičkovina

Dana, 07. prosinca 2013. godine članovi DVD-a Turopolje imali su čast prisustvovati Novogodišnjem koncertu Puhačkog orkestra DVD-a Špičkovina. Orkestar je osnovan davne 1939. godine kao sekcija prijateljskog nam društva DVD-a Špičkovina. Ako se sjećate, taj orkestar je uveličao proslavu 70. godina našega društva u srpnju 2011. godine. Koncert s bogatim i kvalitetnim programom održan je u O.Š. Ksavera Šandora Gjalskog u Zaboku, s početkom u 18:00 sati. Iz bogatog repertoara ovaj puta su izdvojili :

PROGRAM KONCERTA:

- HENSON - POTLE - THE MUPPET SHOW THEME
- arr. BILL HOCOMBE - BEETHOVEN`S "FIFTH"
- arr. RON SEBREGTS - HEAL THE WORLD

GOSTI
- STJEPAN HORVAT - PEVEC - NACTTURNO
- NARODNA - KRAJ KAPELE SV. ANE
- NARODNA - VU PLAVEM TRNACU

- STEFAN NILSSON - GABRIELLA`S SONG
- JOHANN STRAUSS - AN DER SCHONEN BLAUEN DONAU
- arr. IVAN KŠENEK - MY WAY
- JAMES SWEARINGEN - BLUE RIDGE SAGA
- AUGUSTIN PUTAREK - OKO JENE HIŽE

Još jednom zahvaljujemo DVD-u Špičkovina na pozivu !




- 09:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

LINKOVI

VIŠE O NAMA

FOTO