DVD Turopolje

24.11.2013., nedjelja

1. Zimski kup DVD-a Staro Čiče

Dana 23.11.2013. godine, u sportskoj dvorani O.Š. Vukovina, održan je, 1. po redu, Zimski kup DVD-a Staro Čiče. Na ovom smo natjecanju, u brzom spajanju usisnog voda, nastupili sa dvije natjecateljske ekipe. Ženska "B" ekipa zauzela je 6. mjesto, dok je muška "B" ekipa bila 12. Vremena vježbi su bila dobra, ali bile su tu nažalost i greške (događa se). No naravno, našim ekipama to nije smetalo da se poslije natjecanja dobro zabave u vatrogasnom domu DVD-a Saro Čiče, a kasnije i u našim društvenim prostorijama.

Čestitamo svim ekipama koje su nastupile, a našima želimo više sreće drugi put. "Popravni" je već 7.prosinca 2013. godine - 1. Kup Sv. Lucije, koji organizira Vatrogasna zajednica Grada Velike Gorice u dvorani srednjih škola u Velikoj Gorici.

Od 1. Zimski kup DVD- Staro čiče

Od 1. Zimski kup DVD- Staro čiče

Više fotografija pogledajte na web albumu:
1. Zimski kup DVD- Staro čiče






- 09:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

19.11.2013., utorak

Turopolje ne zaboravlja Vukovar

Na inicijativu Vijeća mjesnog odbora, 18. je studenog 2013. godine, u Turopolju zasvijetlilo stotine lampaša. Paljenju lampaša i odavanju prisustvovale su sve udruge koje djeluju u mjestu, kao i brojni mještani. U povodu dana sjećanja na žrtve Vukovar turopoljci su se okupili oko raspela kod društvenog doma, gdje su se, uz molitvu i paljenje lampaša, prisjetili svih poginulih branitelja i vukovarskih žrtava. Nakon toga krenulo se kod nogometnog kluba gdje su se počeli paliti lampaši. Stotine ih je postavljeno duž cijele ulice Drage Lučana, pa sve do društvenog doma u Rakitovcu, gdje su se spojili sa lampašima koje su postavili mještani Rakitovca duž svoje glavne ulice, sve do kipa Sv. Florijana. Bilo je prekrasno vidjeti kako su dva susjedna mjesta zajednički napravili nepreglednu kolonu lampaša za naš Vukovar.

DA SE NIKAD NE ZABORAVI !






- 07:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Rock festival u Turopolju - OSIGURANJE

16. studenog 2013. godine , u društveno - vatrogasnom dojavascript:%20void(0);mu Turopolje, održan je drugi po redu festival demo bandova "ROCK TUM 2". Ovaj događaj organizirala je, pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice, Udruga TUM (turopoljska udruga mladih). Svoj doprinos dalo je i Dobrovoljno vatrogasno društvo Turopolje, koje je sa svojih 6 članova osiguravalo festival.


- 07:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.11.2013., ponedjeljak

Uklanjanje stabla / telefonskog stupa

Dana 11.11.2013. godine, u 08:15, izlazimo na tehničku intervenciju u ulicu Drage Lučana 22 - ambulanta Turopolje, sa kombi vozilom i posadom od tri člana. Radilo se o uklanjanju stabla i telefonskog stupa sa prometnice i parkirališta. Olujno nevrijeme, koje je pogodilo Zagreb i širu okolicu, srušilo je staro i dotrajalo stablo koje je palo na telefonski stup i kablove te je prekinut dio telefonskih linija za Turopolje.

Od Uklanjanje drveta / telefonskog stupa
Od Uklanjanje drveta / telefonskog stupa

Od Uklanjanje drveta / telefonskog stupa

Od Uklanjanje drveta / telefonskog stupa

Više fotografija pogledajte ovdje:
Uklanjanje drveta / telefonskog stupa



- 10:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

LINKOVI

VIŠE O NAMA

FOTO