Aktivno započeta 2013. godina

srijeda , 20.02.2013.

Poštovani čitatelji bloga, dužan sam svima ispriku budući da nisam stigao objaviti nikakve novosti ove godine.
Nadam se, da ćemo od sada uz pomoć Facebook profila sve novosti objavljivati kako bismo sve upoznali s našim radom.
Pa krenut ću s objavom vijesti od Božića. Po prvi puta, ekipe djece i mladeži sudjelovale su u kićenju božićne jelke ispred vatrogasnog doma. Sličnu akciju održali su i operativci koji su se okupili na Silvestrovo u 12h kako bi uz kuhano vino i čaj ispratili staru godinu. Tradicionalno već po 4. puta organiziran je turnir u beli sa standarnim ekipama. Povodom božićnih blagdana, DVD je donirao osobna računala za 3 obitelji iz Oštarija.
I taman kako je počela nova godina, počele i nevolje. Najprije nas je u nekoliko navrata zatrpao snijeg kojeg je bilo gotovo 1m. Potom, uslijed naglog zatopljenja došlo je do otapanja snijega pa su nas zadesile poplave u Oštarijama i Skradniku kakve ne pamte ni oni najstariji. U tim vremenskim nepogodama, odrađeno je 14 intervencija, uglavnom tehničkih, vezanih za snijeg i poplave. Ove godine odrađena je i godišnja skupština, koja je bila zatvorenog tipa i izborna. Došlo je i do malih promjena u vodstvu pa je tako za predsjednika i dalje izabran Anton Božičević, dopredsjednik Neven Mihaljević, zapovjednik je postao Mladen Žilić, a zamjenici zapovjednika Josip Prebeg i Mario Kesner. Za novog tajnika izabran je Miro Rahan, a za blagajnika Damir Mihaljević. Izabran je i predsjednik nadzornog odbora Josip Vukelić. Uz ovakve promjene i reorganizaciju, vjerujemo u nastavak uspješnih godina. U tijeku je odrađivanje godišnjih skupština, a nadamo se i boljem vremenu kako bismo mogli u nove pobjede s novim zadacima. I još da ne zaboravim, sudjelovali smo svi u organizaciji mačkara.
Do sljedećeg javljanja pozdrav iz Oštarija. Pratite nas i na Facebook profilu.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se