U spomen...

četvrtak , 30.08.2012.


NEKA IM JE VJEČNA SLAVA I HVALA!

Image and video hosting by TinyPic

Novosti u kolovozu

ponedjeljak , 13.08.2012.

Proteklih dana nismo mirovali. Čim sam se hvalio da je mirno, odmah se priča okrenula. Već u srijedu naši vatrogasci gasili su požar otvorenog prostora kod Plaškog s jednim vozilom i 6 vatrogasaca s kolegama iz JVP Ogulin. Nedjeljni odmor također je prekinuo poziv pa izlazimo na požar otvorenog prostora u Oštarijama koji je izbio uz željezničku prugu uslijed prolaska vlaka. Na intervenciju izišao DVD Oštarije s jednim vozilom i 5 vatrogasaca te JVP Ogulin. U pripremi u DVD-u ostalo je 11 vatrogasaca. Predvečer dolazi također poziv za izvanrednu dislokaciju u Šibensko-kninsku županiju gdje odlazi naš jedan član Mario Kesner.
Za kraj donosim i puno ljepše vijesti tj. da smo još jednom na vatrogasni način ispratili mladence Valentinu Rendulić i Miru Rahana.
I da ne zaboravim, članovi DVD-a Oštarije nastupili su i na Jezerskim igrama na jezeru Sabljaci te osvojili odlično 3.mjesto.
Do sljedećeg javljanja lijep pozdrav.

Image and video hosting by TinyPic
Mario Kesner na požaru kod Skradina (foto: 24 sata)

Image and video hosting by TinyPic
Mladenci u akciji

Aktivni na svim područjima, a vremena malo

četvrtak , 02.08.2012.

Nakon duuuugo vremena konačno smo stigli do bloga.
Toliko je posla bilo da nismo znali ni otkud početi, ali nikad nije kasno.
Od zadnjeg posta odrađene su tek dvije manje intervencije pa smo po tom pitanju bili pošteđeni. U to vrijeme češća su bila i dežurstva u DVD-u, odrađivane radne akcije, pripremali se za natjecanja, pregledali hidrantsku mrežu... Ni sam ne znam na kojem području smo bili angažirani.
Po natjecanjima smo redovito odlazili. Ekipe djece, mladeži, seniora i seniorki nasupale se po najecanjima u Novigradu na Dobri, Ribarićima, Dubravcima, Turnašici, Donjem Mekušju, Donjoj Gračenici, Bobovcu, Svetoj Nedelji, Zaprešiću, Paukovcu, Kaštel Sućurcu, Bijeloj Gorici... Hrpa pehara nakupila se i tu da već moramo novu prostoriju zidati.
Dva člana DVD-a odradili su smjenu na dislokaciji na Dugom otoku u mjestu Božava, a prošli tjedan tri člana bili su dio interventne postrojbe na požaru kod Crikvenice.
Najvažnija vijest i veliki dan za naš DVD bio je i dolazak novog kombija Renault Trafica koje je nabavljeno u suradnji s općinom Josipdol.
Odradili smo i jednu vatrogasnu svadbu, a uskoro ćemo i drugo pa će i vijesti vrlo brzo.
Srdačan pozdrav svima!!!


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se