VOZILA

TO JE SKROMNI VOZNI PARK DVD-A

PROŠLOGODIŠNJI POSJET GRADU VUKOVARU !


VATROGASNI DOM DVD-a "MLADOST" SISAKŽENSKA "B" EKIPA DVD-a "MLADOST" SISAK
3. Na kupu HVZ-a u Hrvatskoj u 2007.g
MUŠKA "A" EKIPA DVD-a "MLADOST" SISAKMUŠKA "B" EKIPA DVD-a "MLADOST" SISAKDJECA I MLADEŽ DVD-a "MLADOST" SISAK

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (5)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Lipanj 2008 (5)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (8)
Veljača 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


sad ih vidis/sad ne

Opis bloga

wavewave Ovdje ću pokušati prikazati zbivanja u DVD-U "Mladost" Sisak i oko njegawavewave


KONTAKT OSOBA:

cocta-sk@net.hrwavewave FOTO ALBUM
wavewave

Expedia Coupons
Expedia Coupons

Linkovi


Myspace layoutsMyspace layouts


FOTO ALBUM
VATROGASNI PORTAL
VATRENEKACIGE
DVD DESNO TREBARJEVO
DVD MLADOST KAŠTEL SUĆURAC
DVD SAMOBOR
DVD DEANOVEC
DVD TOPUSKO
DVD OŠTARIJE
BLAŽ
ZMAJAA
GORMOLAND
SLAVEK TUHELJ
ISKRENI
TONKA MLADOST
TEHNOSERVIS
VATROPROMET
MG-RIJEKA

nedjelja, 11.05.2008.

POVODOM «MJESECA ZAŠTITE OD POŽARA» ODRŽAN VATROGASNI KARAVAN


Danas, 11.05.2008. g. Vatrogasna zajednica grada Siska organizirala je vatrogasni karavan. Povorka različitih vatrogasnih vozila iz DVD-a Mužilovčice, Kratečkog, Čigoća, Velikog Svinjičkog, Gušća, Prelošćice, Topolovca, Budaševa, Palanjka, Siska, «Mladost» Sisak, Odre Sisačke, Jazvenika, Stare Drenčine, Sela i Grede te Profesionalne vatrogasne postrojbe grada Siska, Profesionalne postrojbe u gospodarstvu «Sinaco» d.o.o. Sisak i zapovjedno vozilo VZG Siska sa po 4 vatrogasca iz svakog društva kretala se svim prigradskim naseljima koja imaju dobrovoljna vatrogasna društva kao i ulicama Grada Siska. Na svom putu koristeći se svjetlosnom i zvučnom vatrogasnom signalizacijom željelo se upoznati pučanstvo s dijelom vatrogasne tehnike koju posjeduju naši vatrogasci a iz letaka koje su na svom putu dijelili upozoravali su na opasnosti od nastanka požara te načine preventivnog djelovanja. Ovu je vatrogasnu manifestacija inicirao predsjednik Ivica Šolaja a svi članovi predsjedništva su prijedlog jednoglasno prihvatili. Zadnji puta su sličnu manifestaciju provodili vatrogasci prije više od 20 godina. Svojim prolaskom kroz naseljena mjesta željelo se upoznati građanstvo na humani rad dobrovoljnih vatrogasaca koji ne pitaju čije gori već se odazivaju na zvuk vatrogasne sirene i spašavaju tuđe živote i njihovu teško stečenu imovinu.
Manifestaciju VZG Siska kao i nesmetan prolazak ulicama Grada Siska popratili su djelatnici Prometne policije Sisak, kojima se vatrogasci zahvaljuju na suradnji.
Svi su sudionici karavane zadovoljni ovakvim načinom prezentiranja vatrogasne organizacije te predlažu da se vatrogasni karavan održava svake godine.
| ...reci nesto pametno (17) | ili | bolje suti.... |

ponedjeljak, 05.05.2008.

JUČER PROSLAVLJEN SVETI FLORIJAN ZAŠTITNIK VATROGASACA

Vatrogasci našeg DVD-a «Mladost» Sisak sa bratskim društvom DVD TOPUSKO u nedjelju, 04.05.2008.g. svečano su obilježili blagdan Svetog Florijana – zaštitnika vatrogasaca misom u našoj kapelici Srca Isusovog. Misno slavlje predvodio je vl. Blaž Prucha koji je istaknuo veliku važnost humanog rada vatrogasaca i zaželio im da ih nebeski zaštitnik sveti Florijan štiti i čuva u obavljanju njihovih zadaća. U svojim molitvama prisjetili smo se svih umrlih i poginulih vatrogasaca kao i Mate Jerkovića – jednog od osnivača DVD-a kojeg smo pred nekoliko dana ispratili na vječno počivalište.
Nakon mise svi smo se okupili u našim društvenim prostorijama na druženju uz svečani domjenak i dobru glazbu.


| ...reci nesto pametno (3) | ili | bolje suti.... |

petak, 02.05.2008.

VATROGASCI VZG SISKA PRIMLJENI KOD GRADONAČELNIKA SISKA GOSPODINA DINKA PINTARIĆA !

U petak 2. svibnja 2008., u prigodi blagdana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, gradonačelnik Dinko Pintarić primio je u Gradskoj vijećnici delegaciju predsjednika dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice Grada Siska koju je predvodio predsjednik zajednice Ivica Šolaja. Gradonačelnik Pintarić je, čestitajući vatrogascima predstojeći blagdan njihovog zaštitnika, naglasio kako Grad Sisak cijeni ono što za ovaj grad čine vatrogasci, a tu se osim Vatrogasne zajednice i Vatrogasne postrojbe Grada Siska, podrazumijeva i rad dobrovoljnih vatrogasnih društava kojih je na području grada Siska ukupno 18. Gradonačelnik Pintarić je istaknuo kako u prilog tome govore i značajna sredstva koja se iz gradskog proračuna izdvajaju za vatrogastvo. Tako je u 2008. godini predviđeno ukupno 12 i pol milijuna kuna, od čega je više od milijun namijenjen za nabavu opreme i izgradnju i uređenje domova DVD-ima. Upravo ti domovi, centar su zbivanja u ruralnim sredinama, a DVD-i često predstavljaju jedine organizacije koje oko sebe okupljaju stanovnike naselja. Vatrogasci su se zahvalili gradonačelniku na prijemu i uručili mu prigodni poklon, kip sv. Florijana.| ...reci nesto pametno (3) | ili | bolje suti.... |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.