DVD LUDBREG

srijeda, 03.09.2008.

REGIONALNO NATJECANJE

Ludbrežani najuspješniji!
Poznati su i službeni rezultati s regionalnog natjecanja vatrogasaca općina Veliki Bukovec, Mali Bukovec, Sveti Đurđ, Martijanec i grada Ludbrega koje je ove godine održano u sklopu obilježavanja Svete nedjelje. Natjecanje je održano na poligonu kod vatrogasnog doma u Ludbregu, a domaćin natjecanja DVD Ludbreg imao je najviše uspjeha odnosno najviše osvojenih prvih mjesta, čak četiri, te još nekoliko postolja. Opet su se iskazale i djevojčice iz DVD-a Čukovec. Rezultati su se priznali i za općinska odnosno i za natjecanje na gradskoj razini.
U konkurenciji djevojčica od 6 do 12 godina prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Čukovec ispred ekipa iz Hrastovskog i Vrbanovca. Ekipa djevojčica DVD-a Ludbreg zauzela je četvrto mjesto.
Kod dječaka uzrasta od 6 do 12 godina pobijedila je ekipa DVD Ludbreg 2, ispred ekipe DVD Ludbreg 1, a treća je bila ekipa DVD-a Slokovec. U ovoj konkurenciji na natjecanju je bilo najviše, čak 14 ekipa s područja čitave ludbreške regije, što govori da se u društvima puno pozornosti posvećuje na okupljanju najmlađih i u radu s njima. Iza ekipa na postolju plasirale su se redom ove ekipe: Sveti Đurđ, Slanje, Hrastovljan, Hrastovsko, Martijanec, Mali Bukovec, Veliki Bukovec 1, Županec, Veliki Bukovec 2, Hrženica i Bolfan.
Najmanje konkurencije odnosno ekipa bilo je kod dječaka i djevojčica uzrasta od 12 do 16 godina, pa su ekipe DVD-a Ludbreg osvojile prvo mjesto.
U kategoriji žene 'A' najviše uspjeha imala je ekipa DVD-a Sveti Đurđ ispred Martijanca i Hrženice, a Ludbrežanke su bile pete.
Brojna je bila i konkurencija seniora. Zanimljivo je da je prvo mjesto osvojila jedna od ekipa DVD-a Ludbreg sastavljena od članova iz Bednjanske, Sajmišne i Vinogradske ulice koji su se prestali aktivno natjecati prije nekoliko godina. Stariji su tako pokazali mlađim kolegama da su još uvijek brzi, precizni i spremni vatrogasci. Drugo mjesto osvojila je ekipa iz Hrženice, a treće još jedna ekipa DVD-a Ludbreg. Poredak ostalih: Sveti Đurđ, Vrbanovec, Martijanec, Veliki Bukovec, Mali Bukovec, Karlovec, zatim DVD Sigetec i Dubovica.
Vatrogasne zajednice grada Ludbrega i općina ludbreškog kraja svoje ponajbolje ekipe nagradile su prigodnim odličjima.
Najuspješnije ekipe s regionalnog izborile su pravo sudjelovanja na natjecanju najboljih vatrogasnih ekipa Varaždinske županije.
- 14:08 - Komentari (21) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>