DVD KUČE

nedjelja, 16.10.2011.

NOVA INTERVENCIJA

Dana 16.10. 2011.god. u popodnevim satima, točnije u 13.42 min, oglašavaju se mobiteli naših članova, te dolazi poruka "DVD, HITNO POŽAR"... Opet intervencija i dizanje od ručka. Gorilo je polje u našem selu, ali je u opasnosti bio i vočnjak, pa su dečki morali intervenirati. 7 naših članova dolazi na intevenciju, uz pomoču naprtnjača i metlanica u roku 45 min rješavaju stvar.







- 16:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UGODNO POPODNE VATROGASNE MLADEŽI U SVETOJ NEDJELJI!!!!!!!!!!!!

15.10.2011.G.

Na poziv voditeljica vatrogasne mladeži DVD-a Sveta Nedjelja ...... Vedrane i Tine.....a sve nakon ugodnog upoznavanja naše mladeži ove godine u vatrogasnom kampu u Fažani......pošli smo sa 8 pripadnica naše vatrogasne mladeži u njihov DVD u subotu 15.10. u 11,00 sati.........

Oni su nas veselo dočekali u svom DVD-u, zajedno sa DVD-om Krapina, nakon nas stigi su i DVD Virje i napokon DVD Novi Marof.
Puno domaćih kolača, sokova.......truda kojeg su oni uložili u ovaj susret govori koliko im je bilo stalo da se ovaj susret održi kako treba.....a u konačnici je održan jednom riječju......SAVRŠENO!!!!!!!!!

Djeca su uživala u vatrogasnim igricama.....kuglani, vatrogasnom slalomu zavezanih očiju, spajanju cijevi i slalomu u paru. Bez svađe.....sa puno smijeha i uz puno igre proveli su jedno prekrasno zajedničko popodnevno druženje bez potrebne intervencije bilo kojeg voditelja.

Iako je vrijeme bilo malo prohladno, kada je stigao trenutak za polazak kučama bilo je čak i suza tako da će se ponovni susret spomenutih ekipa čekati sa svih strana.

Komentari odraslih bili su........djeca su prekrasna i znaju se zabavljati i vole se igrati međusobno samo ih se treba na pravilan način animirati.............čestitamo DVD-u SVETA NEDJELJA!!!!!!!! ovoga puta vam je to u potpunosti uspjelo................proveli smo kod vas prekrasno popodne.........za pamćenje!!!!!!!!!!!!!
















- 16:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BILI SMO U ZAPREŠIĆU!!!!!!!!!!!!!!!!

02.10.2011.g.

Eto nakon ljetnog (možemo čak reći vrijednog) vježbanja i ženske "B" i muške "B" ekipe odlučili smo malo se zabaviti i na kraju natjecateljske sezone otići na Memorijal bana Josipa Jelačića u Zaprešić, a nakon toga zajedno u našim prostorijama "profeštati".
Nakon tisuća radnih sati vježbanja ovih ekipa, u konačnici taj trud se i treba proslaviti jednim ovakvim zajedničkim okupljanjem.

Iako smo u Zaprešić išli više iz zabave na kraju je ženska "B" ekipa odradila svoju vježbu zadovoljavajuće bez greške i zauzela 15. mjesto, a muški "B" nešto manje dobro, no u konačnici opet zadovoljavajuće 16. mjesto, gledajući da smo iza sebe sebe ostavili mnogo "jače" natjecateljske ekipe.

Nakon dolaska pred naše prostorije prionuli smo zajedničkim snagama pečenju pripremljenog roštilja i do dugo predveče se zabavljali i tako zaokružili jednu možemo reći veoma uspješnu natjecateljsku sezonu.
















- 15:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #