DVD KUČE

ponedjeljak, 19.09.2011.

GRADSKO NATJECANJE ZA SENIORE

18.09.2011. godine u Buševcu održano je Gradsko natjecanje za seniore VZGVG. Na natjecanje smo se po prvi puta uputili sa 3 ekipe (žene A, žene B i muški B), što je veliki uspjeh za naš DVD.
Samo natjecanje počelo je u 10 sati, te su naše "bajserice" već u 10.30 bile na stazi. Vježba je odrađena sasvim solidno, 71.8, uz jednu greškicu. Štafeta je mogla biti i bolje istrčana, al za njihove godine i prvi puta istrčanu štafetu, zadovoljni smo. Druga je ekipa bila žene A, koja je nakon skoro dva sata čekanja stigla na stazu. Oba dvije vježbe odrađene su jako dobro (51 i 54 sec), nazubljena cijev na usis i evo nam "poklona". Štafeta je odrađena jako dobro. Za sam kraj, dolaze naši "muži". Prva vježba odrađena je za 51.5 sec i jednu grešku, a na drugoj se štoperica zaustavlja na 45.6... Suci odrađuju svoj posao, i dolaze na sam kraj- i kad te neće, onda te neće. Sitka se otpojila. tuzan, te se uzima u obzir prva vježba. Štafetu su istrčali dosta dobro za svoje godine.
Čeka se proglašenje rezultata. Žene B, 3.mjesto, žene A 4. mjesto, i muški A 4.mjesto. Možemo biti zadovoljni jer su se sve tri ekipe plasirale na županijsko natjecanje sljedeće godine, no ostaje gorak okus na ustima, mogli smo i bolje. Ali ne stajemo, s vježbama se nastavlja, jer znamo da možemo. Sljedi kup u Zaprešiću gdje ćemo odmjeriti snage sa ekipama cijele Hrvatske.


















- 13:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Dok se naša mladež pripremala za županijsko natjecanje, naši dečki nisu odmarali. Uz to što su pomagali oko slaganja staze, požari im se nisu smilovali. Jedan od takvih bio je 11.09.2011. U 16.20 zvoni mobitel našega predsjednika, gori polje (tzv. "berek") na kraju sela. Dečki se dižu i u roku 5 min dolazi 15 naših članova. (dečki svaka čast sretan) ... Odlaze sa dva vozila na mjesto požara, te uz pomoć naprtnjača i metlanica gase požar. Strahovalo se da se požar ne proširi, jer je u blizini šuma, što bi moglo dovesti do još većih problema. Požar je ugašen u 17.45. No, nakon malog odmora, nekoliko naših članova odlazi na mjesto požara, gdje dežuraju do 23.00 zbog mogučnosti ponovnog zapaljenja jer je bilo još panjeva koji su tinjali.







- 11:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽUPANIJSKO NATJECANJE DJECE I MLADEŽI

12.09.2011.god u Križu, održano je županijsko natjecanje djece i mladeži Zagrebačke županije, što je bilo i izlučno natjecanje za državno natjecanje mladeži koje će se održati sljedeće godine u mjesecu rujnu.
Našu županiju predstavljalo je ukupno 13 ekipa, koje su izborile svoje mjesto na gradskom natjecanju održanom ove godine u mjesecu lipnju, među njima, bila je i naša zlatna ženska mladež.
Sati treniranja, mukotrpnog rada, zadnji dan mijenjanje ekipe, donjelo je našim djevojkama 4.mjesto. Drugo vrijeme vježbe u županiji, ali jedna mala greška odnijela im je plasman na državno natjecanje. No, zadovoljne rezultatom odlaze doma. Bile su druga najmlađa ekipa na natjecanju u kategoriji mladeži i pokazale da mogu daleko. Trenutak nepažnje i malo sportske nesreće ostavlja mali gorak okus. No, ipak, sljedeće godine predstavljaju našu županiju na Međunarodnom natjecanju Hrvatske i Slovenije, koje će se održati u mjesecu svibnju u Sloveniji.
Curke, glavu gore, znamo da možete i hočete, malo odmora i onda u nove pobjede.
Čestitke našoj zlatnoj mladeži!!!!!!!











- 11:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #