DVD KUČE

ponedjeljak, 01.08.2011.

Eto da malo opišemo i "odmor" naše "zlatne mladeži" u vatrogasnom kampu u Fažani. Iako nas već drugu godinu nije poslužilo vrijeme tako da ono malo vremena koje smo imali ipak nismo mogli previše iskoristiti na plaži i u moru, ekipa ženske mladeži ipak se je zabavila.
Matea, Kristina, Marijana, Renata, Franciska, Mihaela, Klaudija i Anamarija u 8 dana boravka u vatrogasnom kampu sudjelovale su u jaaaakooooooooo puno vatrogasnih i sportskih igrica i iako su bile najmlađa i najmanja grupa uspjele su u nekoliko igrica biti u zlatnoj sredini a u odbojci na pijesku osvojile su vrijedno 2. mjesto.
Svaka čast ekipo (Renati i Marijani posebna pusa za igru)...............
Ono zbog čega sve ekipe idu u vatrogasni kamp je druženje i stjecanje prijateljstva a tu se bome ova ekipa može pohvaliti. Tjedno druženje bilo je sa svim ekipama a posebno ćemo izdvojiti Svetu Nedjelju, Klanu i Novi Marof....od kojih se sa ekipom Svete Nedjelje namjeravamo družiti i sada nakon kampa..............Bravo za sve!!!!!!!!!!!!!! Pusa svima koji su s nama bili u lijepim odnosima!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A i onima koji nisu......nek im bude žao!!!!!!!!!!!!!!!
Ove godine nismo imali sreću sa zapovjednikom tako da smo imali jako opterećeni dnevni raspored i za ono najvažnije nam je ostalo premalo vremena - za zabavu i kupanje te odlazak na plažu. No, nadamo se da dogodine bude više sreće.
S obzirom da ni kuhinja ove godine nije bila od prevelike pohvale (uhhhhhhh) tu je povremeno "uskakao" naš vrijedni "palačinka boy - Franky" i napravio nam ukusne palačinke koje smo z guštom popapale............hvala Franky!!!!!!!!!!!!!!
Sve u svemu................tjedan od 18. - 25. srpnja opet će ostati u sjećanju (nekom više lijep....nekom manje)...ali LIJEP!!!!!!!!!!!!!

Dosta odmora.............mladež kreće vježbati.................OPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





















- 14:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #