DVD KUČE

nedjelja, 23.01.2011.

114. REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA

U subotu, 22.01.2011.god. u prostorijama našega društvenoga doma održana je naša redovna skupština, 114. po redu. 32 DVD-a poslalo je svoje predstavnike, a po prvi puta kao gosti bili su predstavnici DVD-a Sveta Nedjelja. Od "visokih" dužnosnika, prisutni su bili: zamjenik gradonačelnika grada Velika Gorica Stjepan pl. Kos, predsjednica Gradskog viječa grada Velika Gorica gđa. Vesna Škare Ožbolt, delegat VZGVG gosp. Mario Švehla, kapelan župe Pohoda bl. Djevice Marije Vukovina, Andrija Jambreuš, župan Plemenite općine Turopoljske, gosp. Franjo pl. Kos i kumovi zastave. Također su bili prisutni predstavnici naših mjesnih udruga, te neki od sponzora: autokuća "Štarkelj", pedikerski salon "Dijana", autolimarija "Lučić" i ostali. Nakon pročitanog izvještaja od radu za 2010.g, te blagajničkog izvještaja, te "prezentiranja" plana i programa za 2011.g, slijedila je pozdravna riječ gostiju, gdje nam je ostala u sjećanju rečenica našeg dogradonačelnika "Onoliko koliko ste tražili u izvještaju, toliko ćemo vam sigurno i dati" sretan . Predstavnici DVD-a Sveta Nedjelja, budući da su prvi puta na skupštini, nisu došli praznih ruku, već su u ime svog DVD-a darovali skormni poklon. Hvala im još jednom. U ime VZGVG, delegat nam je uručio priznanje, jer smo bili jedni od DVD-a koji su danonočno bili na dežurstvima kada je naš grad zadesila jedna od najvećih nepogoda- poplava. Na samom kraju šest naših članova (Renato Đuračić, Damir Đuračić, Marko Lučić, Mladen Antolčić, Zdenko Vitez i Marija Đuračić) dobilo je priznanja i plamenice za hrabrost i požrtvovnost, koji su prvi stigli na požarište kada je u 3. mjesecu u našem mjestu gorio stambeni objekt, dok je Radmila Đuračić dobila srebrnu plamenicu za požrtvovnost u radu sa mladeži koja je treći puta zaredom bila na državnom natjecanju i branila boje našega grada.
Nakon službenog dijela, slijedio je dobro nam već poznati gulaš, kojega su ove godine pripremali naši članovi Branimir i Vlado. Sve pohvale, bio je za prste polizati. belj A nakon što smo napunili baterije, grupa "Viking" je započela svoje prve taktove. Fešta je i ove godine bila na visokom nivou, te je trajala do ranih jutarnih sati. Dok se muzika odmarala, neizostavna tombola je našla svoje mjesto. 65 nagrada, samo je jedan od pokazatelja da se isplatilo kupit koju. Još jednom hvala svim sponzorima, a ove godine ih je bilo stvarno mnogo.
Hvala još jednom svima koji su prisustvovali našoj skupštini, kod nas nema odmora, slijedi naš odlazak po skupštinama naših prijatelja, te pripreme za 115. obljetnicu našega DVD-a koja je sljedeće godine. sretan


















- 22:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #