DVD KUČE

srijeda, 12.05.2010.

TJEDAN PUN AKTIVNOSTI

Budući da smo već punim korakom ušli u mjesec svibanj, red bi bio obavijestiti Vas o našim aktivnostima kojih je bilo uistinu mnogo. Pa krenimo redom.....

Već u prvim danima mjeseca naša vrijedna mladež prisustvovala je vatrogasnom kupu u Krapinskim toplicama kako bi utvrdili koliko su zapravo spremne za predstojeće natjecanje. Djevojke su osvojile 6. mjesto, te po povratku kuči nastavile sa intenzivnim pripremama u kojima im svakodnevno pomažu i ostali članovi kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Nadalje, 04.05. nekolicina naših članova, točnije njih 8, prisustvovala je uz ostala društva naše župe Sv. Misi koja se ovoga puta održala u Mraclinu, a nakon mise i na druženju u Društvenom domu Mraclin.

08.05. Troje naših članova prisutvovalo je proslavi DVD-a Trešnjevka, a 4ero članova na desantnoj obuci u Kurilovcu.

No, uz sve ove aktivnosti nismo stali, te smo već u nedjelju 09.05. prisustvovali Svećanoj procesiji do kapele Sv.Florijana u mjestu i Svetoj Misi u našoj kapeli koju je predvodio naš župnik Đuro Sabolek.
Po završetku Mise župnik je blagoslovio novu sliku sa likom našeg zaštitnika, a naš predsjednik mu je u ime DVD-a uručio poklon povodom njegova 60.og rođendana te mu zahvalio na podršci u radu tijekom svih ovih godina.

Nakon mise smo se svi uputili u naše vatrogasne prostorije gdje su naši vrijedni kuhari spremili kotlovinu za sve naše članove i goste.
Moramo napomenuti da je po prvi puta na našem skromnom domjenku prisustvovao i naš župnik, a pridružili su mu se i članovi Mjesnog odbora na čelu s predsjednikom gosp. Berković Mirkom.
Proslavi Sv.Florijana odazvalo se 12 pripadnica naše mladeži te 23 naših aktivnih članova.


Tjedan pred nama rezervirali smo za vježbe ženske desetine mladeži kojima želimo sretan put u Šibenik!!!!
Cure pokažite što znate, predstavite se u najboljem svjetlu, onako kako samo vi znate!! Svi smo uz vas..... SRETNOOOOO :)))





















- 00:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #