DVD KUČE

nedjelja, 28.03.2010.

Prvi trening mladeži uspješno odrađen..............

...............kako dogovorismo, tako odradismo..........rekli bismo.......počinjemo sve prema p.s.-u.

Iako nas je kiša u dogovoreno vrijeme doslovno "oblila", 12 djevojaka MŽ to nije obeshrabrilo. Povukle smo se u veliki prostor unutar Društvenog doma i odradile prvi kondicijski trening istezanja i istrčavanja.

U isto vrijeme zapovjedništvo na čelu sa našim zapovjednikom Srećkom složilo je poligon, tako da od sada treninzi se sele --------nadamo se, van.

Sve u svemu.......uspješna subota........pa ako je suditi po početku i od sezone možemo očekivati mnogo..............sad samo molimo Boga zdravlja, dovoljno suhog vremena i barem malo sreće...........









- 19:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 21.03.2010.

Poinjemo, počinjemo!!!!!!!!!!!!!!

Eto okupila se i naša ekipa ženske mladeži i dogovorila "strateško vježbanje"...........hahahaha kažu,,,,,,,napad na Šibenik..........a mi kažemo...........samo...........vrijedno vježbati...........održavati kontinuitet,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a kad dođe vrijeme Šibenika .........kako kaže moj Drug........"živi bili pa vidjeli".........neka nas samo posluži zdravlje i sreća!!!!!!!!!!!


Maja, MIhaela, Manda, Jozefina, Lucija, Antonija, Joka, Marija, Patricija, Laura, Sandra, Mateja i Darija..........SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!

- 18:33 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 12.03.2010.

Požar stambenog objekta!

Nažalost........nakon dugogodišnjeg mira i naše je Društvo "zadesila" intervencija. I kako to već biva......ni mjesto ni vrijeme nesreće sami nikada ne birate......tako se i naša intervencija desila u "najgore" doba dana......10,50 sati.

Naravno, veliki dio aktivnog članstva je na svojim radnim mjestima, a ostatak biva po koje-kuda (sve u svemu......skoro nikoga u selu a požar kuće.....točnije "požar krova stambenog objekta u ulici Vladimira Nazora 30 vl. S. Lučića")

Brzom prisebnošću naše članice Marije Đuračić koja je dobila neobičnu dojavu o tom požaru, aktiviran je SMS sustav i u roku 4 minute prvih pet operativaca (Damir Đuračić, Renato Đuračić, Vitez Zdenko, Antolčić Mladen i Marko Lučić) bili su u garaži i već su ih tamo Marija i naš spremištar Ivek dočekali i opremili i oni su u roku sljedeće 3 minute otišli na požarište.
U sljedeće 3 minute priključili su im se sljedeća 4 člana, a u narednih 4 minute još 3 člana tako da smo u roku 15 minuta na mjestu požara imala cijelu interventntnu ekipu koja je tamo stigla istovremeno sa našom JVP Velika Gorica.

Ubrzo je krenula "borba" sa vatrom koja je trajala puna 2 i pol sata i moramo pohvaliti sve naše dečke koji su pokazali punu prisebnost, odvažnost i snalažljivost u ovakvoj situaciji jer same slike govore kako ovaj požar nije bio bezazlen.

Sreča u cijeloj situaciji je da nije bilo ljudskih žrtava.

















- 06:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 06.03.2010.

ČIŠĆENJE PROSTORIJA

U srijedu, 3.3.2010.g na održanom sastanku cijeloga društva, odlučeno je da se u petak, 5.03.2010.g u 18.00h sastanemo ponovno i krenemo sa prvim ovogodišnjim čišćenjem prostorija našega doma, a razlog tome, bilo je već prije spomenuto stavljanje knaufa i plafonjera. Kako vam je već poznato, radnici nikad ne očiste ništa za sobom, naše prostorije su trebale obnovu. I krenulo se sa čišćenjem, primile su se krpe i metle u ruke, te svi dedardženti koji su bili prava pomoć. Čišćenje je trajalo puna tri sata, a nakon toga slijedila je zaslužena večera, ribice koje nam je donio naš dragi prijatelj iz Promoštena, te pizze naše lokalne pizzerije "Palir". Također se jeo i domači sir. Kako naši dečki ne bi bili žedni, pobrinuo se i naš šredsjednik mjesnog odbora, koji je donio gajbu Pana, da im osvježi večer nakon napornog rada. belj, ali i naš član Frenki, koji se također "isprsio" i donio još jednu gajbu. Ribice su bile zalijanje kvalitetnim vinom, jer nisu bili svi ljubitelji Pana. belj
Druženje je trajalo do dugo u noć, a nastavak slijedi uskoro. Evo stavljamo vam i par slikica da vidite kako se radilo, a ne samo jelo i pilo.











- 16:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #