DRŽAVNO U ZADRU

srijeda , 03.10.2012.

Duggooooooočekivani wikend je došao!!!
Čim smo krenule na vrijeme znale smo da je nekaj čudno u zraku. Putem smo susretale vatrogasne kombije i razno-razne čudne ljude...uz glavnu glumicu u kombiju nije bilo tišine...pred sam mrak evo nas malo dalje od Zadra...Sukošan. Doček domaćice, cijele svadbe, izvrsne glazbe (oko 4:00 nam više i nije bila izvrsna) i mnoštvo komaraca koji su uzrokovali i škripanje kreveta....zanimljiva večer!
Subota - dan D - doručak, okupljanje i polazak na stazu uz nervozno traženje (i)legitimacijskih koje su samo počele nestajati!!!!
Traženje Višnjika otežali su nam radovi na cesti...i baš kad nam je došlo do grla svih dalmatinskih naputaka - dvi livo, onda samo ravno, onda ćeš vidit ovo, pa ono... pa se opet drži live strane....doletio je naš galeb sa autom i upita nas kamo?... a mi Višnjik!!! Kroz razna prakirališta gospodin nas je turistički proveo po Zadru i pravo na stadion! Hvala!!!
Vježba 36,94 i štafeta 64,50 omogućile su nam ovaj put samo 2. mjesto! Očekivale smo bam-bum-tres...kad ono ovaj put zaprešičanke su se zaletile malo prebrzo!!! Rezultat solidan s obzirom na naše okolnosti....mi zadovoljne!



No nismo zadovoljne odlučnošću HVZ-a i stalnim promjenama oko odlaska u Francusku. No bilo kako bilo...i nakon dobrog plasmana na državnom...borba za odlazak nije gotova!!! Pa kaj da velimo??...ovo je RH Hrvatska i ništa nije nemoguće!!!



Naravno da ne smijemo zaboraviti čestitati curama iz Zaprešića...a naravno i Paukofčanima, O. Samoborčanima, Dejanofčanima, Gređankama, Gračanima/kama, Johofčanima i Čažmancima!!!

Vratimo se mi fešti...dugo u noć...razne priče prije spavanja!! Naravno opet nam je svirala muzika preko puta. Palačinke, koji -OH sastojak....i evo jutra!


Na kraju ...put prema doma...doček...

Fešta nije bila velika jer nam se bliži 120. obljetnica društva koja će se održati 13.10. Bit će to prava fešta!!!

Hvala našim navijačima koji su uvijek uz nas!!!! coolsmokin

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.