KUP ĐAKOVA

nedjelja , 09.09.2012.

Evo da se javimo...uz malo kašnjenje...

Zadnje kolo kupa HVZ-a - naravno Đakovoooo!!!

Nakon dojave zbog nama nepoželjne rukometne utakmice...otišle smo u podosta oslabljenom sastavu na zadnje kolo kupa HVZ-a. Nakon lagane vožnje kroz Je-Be, Iv.-Gr., pa sve do Dejanofca zafitiljile smo kombi ka Đakovu! Laganica u početku...a kasnije zahuktavanjem razgovora i Mireline desne papučice...ipak smo došle i prije predviđenog vremena. Razigrana ekipa sletjela je!!! Lagano rastrčavanje i generalna proba primopredaja bez probe...oooppp. postrojte se!!!! Prijemni odbor!!! Najstroži i najkritičniji do sada! Stav spetni! Ravno gledaj! Spusti rukave! Zakopčaj gumb! Kaciga nije zakopčana!!! Dva koraka naprijed! Ma ko me to gleda? Super kup - da ili ne? Datum rođenja...lopata...i liijepotica...uputile smo se na stazu. Uz prethodno dva puknuta usisa djevojaka, znale smo da treba zatezati (ko i uvijek), kaj smo i napravile s obzirom na to da je vježba bila 40,70, ali našoj zamjenskoj V2 luk je lagano skrenuo i odlučio se ne odmotati. Al kaj sad, idemo dalje...štafeta...laganica, krenimo...op-op-op-op 63,80 sec. Ajmo mi papati, piti, družiti se. Da ne zaboravim na spartaski, ups, spačvanski sladoled! Hvala slavljeniku!


Super kup smo odbile...ali smo ga odgledale uz ugodno društvo....

Kasnije je uslijedilo proglašenje... pobjedile smo na 10. kupu grada Đakova i osvojile 7. kup HVZ-a!!!



Naši kolege iz Deanovca također su osvojili i kup Đakova i kup HVZ-a!



Čestitke svim pobjednicima i sudionicima!!!

...ove godine ovo natjecanje nije kraj sezone...dolazi nam natjecanje koje svi čekamo već 4 godine. Državno natjecanje u Zadru! Zato, nema odmora!!!

Pozdrav svima i vidimo se!!!

KUP POSAVINE - D.TREBARJEVO

utorak , 04.09.2012.

Četvrto kolo kupa HVZ-a standardno se održava u nama blizu Desnom Trebarjevu. Vrućina, dolazak evropljanke, mornarke, purgerki, brzinske pripreme za djevojačku...i polazak sa samo 30 minuta kašnjenja. I eto...obukle se mi u odjela...kad ono sve kasni pola sata....pa i više.
Ulet u stazu nakon stroge kontrole na ulazu i opet lagano čekanje! I krećemo... 40,01 vježba, i štafeta 60,83 i naravno klasično u Trebarjevu prvo mjesto po treći put zaredom i prijelazni pehar u trajno vlasništvo!!!



Kasnije lagano druženje i apsurdi našeg Hvz-a koji su kasnije ispravljeni!



Naša ŽB ekipa, nakon trganja nepoželjnih amblema sa rukava krenule su na stazu i uz vježbu 66,78 i štafetu 79,72 osvojile su 6. mjesto!!!
Nakon proglašenja nažalost/nasreću smo se morale uputiti via Ivanić jer nas je već čekalo društvo na terasi za prvu djevojčku u našoj ekipi!!!

I tako je krenulo....udala se prva cura iz naše ekipe. Najbolja strojarka u RH Hrvatskoj!!!! Čestitke mladencima!!!!

Pozdrav svima i vidimo se u Đakovu na zadnjem kolu!!!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.