ZIMSKI KUP JOHOHOVEC!!!

petak , 06.01.2012.

Nakon svih blagdana i dočeka Nove Godine, svima koji su malo bolje upućeni u vatrogasna natjecanja znaju da je prvi u godini zimski kup Johovca u Križu. Tako smo i mi odlučile otići tamo kao i svake godine. Nakon nekoliko treninga ukrcale smo se u kombi i krenule u prafcu Križa. Standardna gužva i ljudi kojih smo se već zaželjele. Nakon čestitka (ovaj put samo novogodišnjih) krenule smo prema stazi....hop...hop...hop...tako mi pištolja!!!
Prva vježba dobra, dovoljna za drugo mjesto, ali V1 nije pravilno zavezala uže...druga vježba, labav tepih ko harmonika i usis koji puca i naravno...zakaj ne bi i nama puko?...ali dobro...motivacija za dalje je sad zagarantirana!!!
Fešta se naravno održavala u društvenom domu, stol su nam osigurali Johovčani, dok nam je stolce osigurala Tišina Erdetska. Koja runda i koji ples i evo proglašenja našeg dosad neosvojenog 10. mjesta i utješnih nagradi...
...(shvatile smo i da nije tolko loše gubiti)

I tako nastavljamo i dalje, do sljedećih natjecanja!!! Čestitke svima koji su sudjelovali i naravno pobjednicama i pobjednicima u svim kategorijama!!

Pozdrav!!!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.