Image Hosted by ImageShack.us DVD Donja Gračenica

12

nedjelja

rujan

2010

Đakovo završnica 5.kupa HVZ-a


Čekalo se je i to Đakovo da se napokon zbroji sav rad i ne rad i da se vidi tko je najbolji a tko nije!Na završnicu kupa zaputile su se naše 2 ekipe. Muška B ekipa odrađuje odličnu vježbu 37,49 i također i odličnu štafetu, ali potkrada se greška na štafeti koja ih baca na 6. mjesto u ukupnom poretku.

Image Hosted by ImageShack.us


13:00 došao je red na naš...žensku ekipu... Borba za 2. ili 3. mjesto! Treba napraviti brzu i dobru vježbu.Vrijeme vježbe 39.84... vrijeme greški 30 sec... Šta reći 2. mjesto u ukupnom poretku nam je izmaklo. I tako osvajamo 3. mjesto u ukupnom poretku HVZ-a.

Image Hosted by ImageShack.us


Muška "A" ekipa nije se pojavila u Đakovu, u ukupnom poretku zauzeli su 11. mjesto što nimalo ne zadovoljava njihove apetite.

Kup HVZ-a ove godine nije bio sretan za članove DVD-a Donja Gračenica. Razumijemo mi svi onu dobru staru da svako svog konja hvali, ali mislimo da ima potencijala i u nama. Kada samo pomislimo koliko vremena smo proveli na igralištu vježbajući, trčajući i onda kada nam se kaže da "treba vježbati" kako bi napravile vježbu debelo iznad 40 sec i tako bile prve, uzimajući u obzir krilaticu smišljenu na tribinama stadiona u Đakovu "veza je veza" sve je zaista moguće.ali budimo realni... bodovanje nije nimalo pravedno, i u ovim vremenima kada se konstantno priča o nekoj krizi o neimanju novaca jako je velik problem s 3 kvalitne ekipe otići put Hvara kako bi ugrabili nekih 300 bodova i kasnije bili nedostižni ostalim ekipamo bez obzira koliko je naša vježba kvalitetnija i brža bila. Gdje je tu fair play i pošteni natjecateljski duh?! Svaka čast ekipama koje su odradile ovaj kup s jednakom kvalitetom i srčanošču kao i do sada. Zaista postoji puno dobrih ekipa i osobno mislim da nam je svima u našim životima potrebam taj natjecateljski duh i rivalstvo. Konkurencija nas uvijek tjera da budemo bolji...brži..jači...ali molim iste uvjete i kriterije za sve.

Završio je i ovaj kup HVZ-a!! Zadovoljni?! Baš i nismo! Možemo svi bolje?! Naravno da možemo! Stoga vidimo se sljedeće godine..sve 3 naše ekipe ponovo če biti tu... Pozdrav svim ekipa uz želje da muška vremena idu ispod 30 i ženska ispod 40 sec.

Vidimo se u Čazmi i Zaprešiću gdje čemo zaključiti ovogodišnju sezonu!






Natjecanje u Našicama


U subotu 5.09. naši kauboji su se zaputili put Našica. Na red je došla vježba, vrijeme bolje vježbe šta je bilo 36,90 sec dovoljno za 2. mjesto u muškoj "A" kategoriji. S vremenom i drugim mjestom došao je red na super kup gdje su malo okušali sreću koje nažalost nije bilo ovaj put .Kasnije je uslijedila fešta uz naše "Najbolje tamburaše". Šta reći...solidno odrađena vježba...ali i još bolji provod...

Slike govore tisuću riječi...



Kako bi naši dečki rekli "Najbolji s najboljima"

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>