Image Hosted by ImageShack.us Đakovo završnica 5.kupa HVZ-a - DVD Donja Gračenica - Blog.hr

12

nedjelja

rujan

2010

Đakovo završnica 5.kupa HVZ-a


Čekalo se je i to Đakovo da se napokon zbroji sav rad i ne rad i da se vidi tko je najbolji a tko nije!Na završnicu kupa zaputile su se naše 2 ekipe. Muška B ekipa odrađuje odličnu vježbu 37,49 i također i odličnu štafetu, ali potkrada se greška na štafeti koja ih baca na 6. mjesto u ukupnom poretku.

Image Hosted by ImageShack.us


13:00 došao je red na naš...žensku ekipu... Borba za 2. ili 3. mjesto! Treba napraviti brzu i dobru vježbu.Vrijeme vježbe 39.84... vrijeme greški 30 sec... Šta reći 2. mjesto u ukupnom poretku nam je izmaklo. I tako osvajamo 3. mjesto u ukupnom poretku HVZ-a.

Image Hosted by ImageShack.us


Muška "A" ekipa nije se pojavila u Đakovu, u ukupnom poretku zauzeli su 11. mjesto što nimalo ne zadovoljava njihove apetite.

Kup HVZ-a ove godine nije bio sretan za članove DVD-a Donja Gračenica. Razumijemo mi svi onu dobru staru da svako svog konja hvali, ali mislimo da ima potencijala i u nama. Kada samo pomislimo koliko vremena smo proveli na igralištu vježbajući, trčajući i onda kada nam se kaže da "treba vježbati" kako bi napravile vježbu debelo iznad 40 sec i tako bile prve, uzimajući u obzir krilaticu smišljenu na tribinama stadiona u Đakovu "veza je veza" sve je zaista moguće.ali budimo realni... bodovanje nije nimalo pravedno, i u ovim vremenima kada se konstantno priča o nekoj krizi o neimanju novaca jako je velik problem s 3 kvalitne ekipe otići put Hvara kako bi ugrabili nekih 300 bodova i kasnije bili nedostižni ostalim ekipamo bez obzira koliko je naša vježba kvalitetnija i brža bila. Gdje je tu fair play i pošteni natjecateljski duh?! Svaka čast ekipama koje su odradile ovaj kup s jednakom kvalitetom i srčanošču kao i do sada. Zaista postoji puno dobrih ekipa i osobno mislim da nam je svima u našim životima potrebam taj natjecateljski duh i rivalstvo. Konkurencija nas uvijek tjera da budemo bolji...brži..jači...ali molim iste uvjete i kriterije za sve.

Završio je i ovaj kup HVZ-a!! Zadovoljni?! Baš i nismo! Možemo svi bolje?! Naravno da možemo! Stoga vidimo se sljedeće godine..sve 3 naše ekipe ponovo če biti tu... Pozdrav svim ekipa uz želje da muška vremena idu ispod 30 i ženska ispod 40 sec.

Vidimo se u Čazmi i Zaprešiću gdje čemo zaključiti ovogodišnju sezonu!






<< Arhiva >>