Image Hosted by ImageShack.us Paukovec...pa Johovec... - DVD Donja Gračenica - Blog.hr

15

četvrtak

srpanj

2010

Paukovec...pa Johovec...

Muška A ekipa nastupila je na natjecanju u Paukovcu gdje su sa vježbom 33,50 zauzeli 3. mjesto i time ušli u super kup gdje su naši kauboji napravili solidne vježbe s obzirom na izbivanje 2 člana ekipe koja su u super kupu bila zamjenjena posuđenim prijateljima vatrogascima.

Cure to jest ženska A ekipa zaputila se je u subotu na natjecanje u Johovec, i tako smo došle tamo oko 18 sati i nastupale među zadnjima. Došla je na red prva vježba usis idealan i ide vodna a kada ono naš v1 koji već neko vrijeme ima problwma sa koljenom pada, ali se je još brže i ustala i eto vrijeme 41,5. S obzirom na padove i uspone sasvim zadovoljavajuće i dovoljno za 2. mjesto iza koga drugoga nego cura iz Ivanić Grada. I tako smo si malo odplesale, zabavile se i sretno stigle kućama.

Image Hosted by ImageShack.us


Evo da Vam priopčimo novost... s vježbom je počela druga ženska A ekipa!!! Malo smo pokupile i zainteresirale mlade cure za vatrogasce i vježbu. Curke vježbaju i polako ali sigurno sve ide kak bi trebalo, na kraju krajeva treba netko nastaviti ove uspjehe i neuspjehe koje svi mi zajedno nižemo...na mladima svijet ostaje!

Sada nam slijedi mali predah od vježbanja, pa onda opet u nove avanture, prvo natjecanje na redu Novi Vinodolski.

Pozdrav od vatrogasaca i vatrogaskinja iz Donje Gračenice!!

<< Arhiva >>