Image Hosted by ImageShack.us DVD Donja Gračenica

29

četvrtak

listopad

2009

Kraj natjecateljske sezone 2009. godine ....

Kao što znate s natjecanjem u Zaprešiću došao je i kraj natjecateljske sezone, tako je ženska "A ekipa", kako bi našli rekli, išla "izletnički", vrijeme vježbe odlično, ali greške i eto nas na 12. mjestu.

Ova sezona je za DVD Donja Gračenica bila i više nego odlična. Da počnemo od naše muške "B" ekipe, koja je uvijek konstantna u svojim vježbama i nastupima, važno je opet napomenuti njihov odlazak na olimpijadu i 2. mjesto u kupu HVZ-a.

Muška "A" ekipa uvijek tu kako bi osvijetlila obraz našeg malog mjesta Donje Gračenice, što nam govore i 9 prvih mjesta na natjecanjima širom lijepe naše, i nažalost 2. mjesto u ukupnom poredku kupa HVZ-a.

Ženska "A" ekipa kao ljepša polovica našeg DVD-a, ostvarila je jako dobre rezultate u ovoj sezoni, jer trebamo uzeti u obzir da im je ovo prva sezona natjecanja. Vrijeme se je spuštalo par puta ispod 40 sec što će, čini nam se, postati svakodnevnica kako i nama tako i drugim ženskim "A" ekipama.

Image Hosted by ImageShack.us


Iako je i ova sezona donekle zadovoljila sve naše želje, uvijek težimo ka višem i nadamo se da ćemo sljedeče godine biti još bolji, još brži, bez grešaka. Kako bi samo bilo da sVe 3 ekipe osvanu na prvom mjestu. Živi bili pa vidjeli, dobro je poznato da se granice muških, a pomalo i ženskih vremena pomiču sve niže i niže i uvjereni smo kako će sljedeča natjecateljska sezona biti jako uzbudljiva s obzirom na konkurenciju koja iz godine u godinu raste.




DVD DONJA GRAČENICA NA OKUPU

Image Hosted by ImageShack.us


Pozdrav svim vatrogascima diljem Hrvatske i svima koji nas čitaju!!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>