Image Hosted by ImageShack.us Natjecanje u Novom Vinodolskom - DVD Donja Gračenica - Blog.hr

03

ponedjeljak

kolovoz

2009

Natjecanje u Novom Vinodolskom

1.8. smo krenuli put Novog Vinodolskog na noćno natjecanje. I kada gle ono kolona 18 km na Lučkom, ali pošto naš voditelj Daniel zna poprečne puteve brzo i sretno smo stigle u Novi. Natjecanje je počelo u 19 sati, a mi smo bile na rasporedu u 23:30, dovoljno vremene da se malo spustimo do plaže i okupamo se. Došao je red i na malo ozbiljnosti da se odvježba kako treba, došle smo na stazu i usijedio je najprije probni usis , a zatim i vježba.

Image Hosted by ImageShack.us


Šta reči... usis je išao super i curke su gore bile odlične i eto vježbe 40,80 bila bi i brža ali šta je tu je mi smo prezadovoljne. I tako smo u konekurenciji od 12 ženskih ekipa zauzele 1. mjesto, i ne zaboravimo poklon protupožarni aparat.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Valjalo je i profeštati 1. mjesto, malo smo si odpjevale, puno odplesale i krenule put daleke Donje Gračenice. Sretno smo stigli kući i tu završava naša avantura u Novom Vinodolskom.

Image Hosted by ImageShack.us


Sada nastavljamo sa vježbama i mi cure i dečki, vježba se i dobra je vijest da se vremena polako spuštaju u pitanju su stotinke i sekunde. Nadamo se da će se naš trud i ispalatiti. Hvala svima što naš čitate i nadam se da ćete uveličati naš memorijal svojim dolaskom!!! Pozdrav od nas...



<< Arhiva >>