Blog DVD-a Biškupec

ponedjeljak, 13.10.2008.

Kako dalje...

Pošto je državno natjecanje iza nas, time su okončana i lokalna takmičenja te, što se tiče natjecateljskog djela završila je sezona i sad ćemo dalje na maleni zimski san... Naravno da nećemo, u Društvu je i dalje živo, sve je puno radoholičara, i stalno se nešto dešava.
Ove nedjelje članice našeg Društva, pobjednice Kupa Hrvatske i državnog natjecanja, zajedno s trenerom desetine posjetili su našu župu u Biškupcu, prisustvovali su misi kako bi zahvalili na uspjehu koji su postigli.
Ispred nas je nekoliko manjih i većih obaveza koje trebamo rješiti. Ove subote već je sastanak članstva na kome ćemo raspravljati o daljnjim događajima koji su pred nama, obveze koje moramo izvršiti ko članovi. Nakon sastanka nekolicina članova organizirat će malenu zabavu za sve članove kako bi uz malo druženje okončali ovu godinu što se tiče masovnih okupljanja u Društvu i formalnosti koje smo obavljali. Moramo napomenuti da je do sada bilo živo, svakodnevno je u DVD-u bilo i po četrdesetak članova, natjecatelja u tri desetine i članova koji su trenirali vježbe i štafetu kao dio priprema za državno natjecanje, družili se, razmjenjivali mišljenja i savjete za vježbe i uživali do kasnih večernjih sati.

Uskoro se javljamo s novim vjestima iz DVD-a!

13.10.2008. u 14:40 • 12 Komentara#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Ožujak 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Željom članova Društva i ljubitelja vatrogastva nastojimo ispuniti jedan od zacrtanih ciljeva - naći mjesto kojim ćemo povezati službene stranice Dobrovoljnog vatrogasnog društva Biškupec s vanjskih svijetom te stvoriti mjesto interakcije s drugim Društvima na području županije, ali i cijele Hrvatske. Tako otvaramo ovaj blog kako bi posjetitelji bloga mogli ostavljati svoje komentare, hvaliti ekipe s kojima se susreću na takmičenjima, davati savjete i postavljati upite preko online siteova koje ćemo vam ponuditi. Važnije i potpunije informacije bit će dostupne na službenim stranicama Društva koje će Vam biti uskoro predstavljane. S poštovanjem...

Ženska "B" ekipa:

Mara Bogović
Suzana Slatković
Blaženka Kuhar
Snježana Kuhar
Đurđica Golubić
Snježana Humić
Ljiljana Petrović
Brigita Pavličević
Violeta Mikac
Eva Podolnjak

Muška "A" ekipa:

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr