Blog DVD-a Biškupec

četvrtak, 31.07.2008.

Lokalna takmičenja vatrogasaca (LUDBREG)

Iza nas je takmičenje održano prošle subote, 26. srpnja 2008 u Ludbregu gdje su nastupile 4 takmičarske ekipe. u kategoriji djece jedna ekipa, u kategoriji mladeži jedna ekipa te dvije muške desetine. Nakon cjelodnevog boravka u Ludbregu te dobrog domaćina slijedilo je proglašenje i podjela pehara ponajboljim ekipama.
S moje strane pohvala domaćinu što je osigurao prijelazne pehare za sve kategorije te time dodatno nagradio najbolje ekipe u pojedinačnim kategorijama.
Nakon proglašenja uslijedila je zajednička slika naše mladeži, prvoplasirane ekipe Biškupca, drugoplasirane ekipe Biškupca i naših dobrih prijatelja iz DVD-a Zbelava koji su pokazali da napreduju iz dana u dan i da neodlazak na državno u desetom mjesecu nije prepreka da bi pokazali da mogu napraviti vježbu za 32 sec što na proljeće nisu još pokazali te time konkuriraju muškoj "A" desetini DVD-a Biškupec na lokalnim natjecanjima. Pohvala Zbelavi na trećem mjestu i na napretku koji pokazuju na svakom takmičenju uz želju da samo tako nastave u daljnim nastojanjima napretka na tom području. Ta zajednička slika bit će objavljena na službenim stranicama Društva koje su trenutno još u izradi ali svakim danom smo bliže ostvarenju i tog cilja.
Vratili smo se kući s 5 pehara što je još jedan od izuzetnih uspjeha i pokazatelj da na tom području Društvo konstantno napreduje i usavršava svoje takmičare i da nikako ne zaboravimo mušku "B" ekipu koja pokazuje da će biti veliki konkurent na državnom takmičenju ove godine.

Sebastijan Cikač

31.07.2008. u 12:53 • 2 Komentara#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

  srpanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Ožujak 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Željom članova Društva i ljubitelja vatrogastva nastojimo ispuniti jedan od zacrtanih ciljeva - naći mjesto kojim ćemo povezati službene stranice Dobrovoljnog vatrogasnog društva Biškupec s vanjskih svijetom te stvoriti mjesto interakcije s drugim Društvima na području županije, ali i cijele Hrvatske. Tako otvaramo ovaj blog kako bi posjetitelji bloga mogli ostavljati svoje komentare, hvaliti ekipe s kojima se susreću na takmičenjima, davati savjete i postavljati upite preko online siteova koje ćemo vam ponuditi. Važnije i potpunije informacije bit će dostupne na službenim stranicama Društva koje će Vam biti uskoro predstavljane. S poštovanjem...

Ženska "B" ekipa:

Mara Bogović
Suzana Slatković
Blaženka Kuhar
Snježana Kuhar
Đurđica Golubić
Snježana Humić
Ljiljana Petrović
Brigita Pavličević
Violeta Mikac
Eva Podolnjak

Muška "A" ekipa:

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr