"Crne rupe nastaju
kad se um ubrza do beskonacnosti,
ali u negativnom smislu.
Tako da ti se cini da
onoga do cega ti je stalo
nema.
Nema zivota.
Nema sveta.
Nema drugih ljudi.
Nema cak ni tebe..."

Duh Koji Hoda

11.01.2006., srijeda

prometna katastrofa <

Da li ikad pomislis zasto je promet u gradu tako kaotican? Neorganiziran i gotovo nepodnosljivo kontraproduktivan!!!

Umjesto da ides autom i stignes brze i prije, stizes naknap ili cak i kasnis i svi u tvojim ocima vide bijes koji se nagomilavao na svakom semaforu. I uopce se ne trude pitati razlog, samo kimnu glavom i sve je u redu jer su i oni tek malocas stigli iz istog razloga.

Pomislis li da kod nas ne postoje ljudi sposobni napraviti red i organizaciju u prometu? Nije li lijepo da je cijela Vukovarska ulica gotovo "zeleni val" pri 90 km/h, a nije li tragicno da je zakonski ogranicena na 50 – 60 km/h (ovisno o dijelovima). Ako ne zelis prekrsiti zakon, moras stati na barem svakom trecem semaforu. I kad vec stanes na tom semaforu, gledas okolo i vidis samo nepoznata lica koja uopce ne zanima da li si ti sretna osoba, imas li problema? Ne, samo ih zanima kad ce vise zeleno i da li ce ovaj kreten u BMW-u ispred njih, koji inace ne slusa narodnjake, krenuti na vrijeme ili ce prvo promjeniti CD jer mu se vise ne slusa Thompson pa se zazelio Dragane Mirkovic.

Pomislis li da je to zbog murje? Ta neorganizacija? Pogledaj samo hrpe filmova sa jurnjavom automobilima. Hajde nek samo probaju te fore kod nas izmedju 12 i 19 sati? U to vrijeme jedini izbor koji uvijek imas je da li ces se zaletiti u aute, tramvaj, zid ili rasvjetni stup. Na taj nacin i da hoces negdje pobjeci, stici ces do treceg, cetvrtog ili petog semafora. Stoga, izvuci pouku, kradi i ubijaj maksimalno cetiri semafora od ruba grada.

- 10:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Svrha bloga

Duh Koji Hoda je osoba koja se prepozna u vecini ovih postova. Nista novo, samo napisano na MOJ nacin...

Linkovi