kada je bit u potpunosti shvaćena,život se odvija sam od sebe

petak, 04.03.2011.

Danas Majke u Močvari





Goran Bare u Močvari nastupa s novom postavom Majki, u kojoj se nalaze najbolji glazbenici na hrvatskoj sceni: Zoran Čalić (gitara), Damir Šomen (bubnjevi), Mario Rašić (bas gitara), Viktor Lipić - Lipa (klavijature), Damir Trkulja - Šiljo (gitara).

Nakon 30 godina rada, deset izdanih albuma i dva maxi singla, diskografskih nagrada, burnog života, Goran Bare i dalje ne silazi s vrha rock and roll scene.

Goran Bare je, nakon dvije godine, ponovno ušao u studio i radi na novom albumu. „Život je osjećaj“, „Ja nisam tvoj tvoj“, „Divlji svijet“, „Nestvaran san“ neke su od pjesama u kojima pjeva o svom životu, emocijama, željama, ovisnosti, skidanju, izgubljenosti,...

Koncert, na kojem će odsvirati svoje najpoznatije pjesme, ujedno je i promocija najavnog singla „Teške boje“ koji će izaći na novom albumu. A posebna informacija za sve fanove je da će Goran Bare i Majke na svom prvom koncertu u Močvari snimiti spot za istu pjesmu.

Upad u pretprodaji: 95 kuna,na dan koncerta na blagajni kluba: 115 kuna

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dallas, Masarykova 6; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; Kovač, Masarykova 14; Punkt13, Ilica 14; Rockmark, Berislavićeva 13 te online na eventim.hr

- 01:30 - reci,ne srami se (0) - Isprintaj - #