petak, 30.07.2010.

Monthly update .7.2010

BATTLEFIELD: BAD COMPANY 2
Platforma: PlayStation 3
Rating: M (mature)
Ocijena: 9.3/10

Iskreno, nemam pojma zašto sam silia svoga 'trophy whorea' u usponu da mi posudi ovu igru, jer mi se ionako nije dopadala. Sve je počelo kod njega, singleplayer je bio poprilično dobar i ajde, zabavan, koliko može biti u jednom FPS-u (ionako su svi rađeni na istu šemu). Detaljnost krajolika i sama detaljnost likova je odrađena odlično, iako se okoliš ponekad zna malo dulje učitavati. Ono što me jedino veselilo kod ove igre je to da se okoliš i sva gradnja mogu uništiti, pa sam tako na svome prvom multiplayer meču samo rezala grmlje sa nožem. Da, to mi je u onom trenutku bilo jako zanimljivo. Ono što ne volim kod pucačina su glupi leveli i otključavanje svakakvih gluposti, zbog čega si od samog početka u slabijem položaju od drugih. To je u Unrealu odlično odrađeno, i sve se vrti oko toga dali znaš igrati ili si totalni noob. Ovdje to nije slučaj jel. Primi se đojstika i napuhavaj se kako imaš visok level. Također druga stvar koju jako zamjeram je mogućnost kupovanja svih oružja sa storea, što daje noobovima prednost (opet) jer nemaju pojma kako se igra, ali bitno da te ubije jer ima bolju pucaljku. Sve u svemu, igra je bila poprilično dobra, iako sam se trebala malo dulje navikavati na gameplay, pa je tako cijeli mjesec otišao samo na igranje toga. Ali dobro, mora se malo i smanjit sa igranjem ponekad :).

Comment (2) - Print - #

petak, 02.07.2010.

Monthly update .6.2010

EAT LEAD: THE RETURN OF MATT HAZARD
Platforma: PlayStation 3
Rating: T (teen)
Ocijena: 6.0/10
Ovo remek djelo od igre mi je posudila osoba koju obožavam, tak da sam se primila posla. Dakako, igru ne obožavam kao tog nekog, pa sam se prisiljavala da to čim prije završim i bacim u wc te polijem sumpornom kiselinom. Prvi prolazak igre mi je bio čak i zabavan na neki način, i uživala sam na nekim djelovima. Dok se kod drugog prelaska javila agresija i potrba bacanja krpe u LCD. Igra je postala toliko naporna i iritantna da mi je več bilo žao držat dualshock. Naime, radi se o pucačini iz trećeg lica, dakako bez multiplayera (hvala ti Matt Hazard). Zanimljivo je bilo napucavat se s puškama na vodu, i gađat ljude u svemirskim odjelima u dupe, no to drugi prelazak (na hard) sve pobije, te imate potrebu nekog ili nešto zaigrist (stol u mome slučaju). Za kraj ovu igru nikome ne preporučam jer je naporna i dosadna s vremenom.



GOD OF WAR COLLECTION
Platforma: PlayStation 3
Rating: M (mature)
Ocijena: 8.9/10

Situaciju je još više upropastio God of War Collection. Pošto ga nisam nešto previše voljela u doba PS2, rekla sam zašto ne odigrati na PS3 kad imam priliku. No, pošto sam nedavno završila God of War 3, zatim prošla dva puta God of War 1, zatim također dva puta God of War 2, Kratosa mi je dosta za cijeli život. Dakako, GoW serijal je jedna poučna priča koja prikazuje zapravo kako je ljudski rod jako sebičan. Toliko da smo spremni uništiti sve ispred sebe samo da ostvarimo svoj, ponekad i jako loš cilj.



ALONE IN THE DARK: INFERNO
Platforma: PlayStation 3
Rating: M (mature)
Ocijena: 5.5/10

Tu se dakako našao i Alone in the dark: Inferno, kojega se još dan i danas nisam prisilila završit. Svašta sam igrala no on je definitivno pobio sve sa svojim glupim kontrolama, vrhunskom grafikom i totalno glupom zamisli i realizacijom. Možda ga jednog dana i završim, dotad neka samo ponosno stoji na mojoj polici.



FALLOUT 3 GOTY
Platforma: PlayStation 3
Rating: M (mature)
Ocijena: 9.3/10

Mjesec mi je uspio uljepšati Fallout 3. Normalnog sam završila davno, no pošto sam se dočepala game of the year edicije, počela sam igrat ponovno, naravno, samo dodatke. Shvatila sam zapravo kako je fallout jedna igra u koju se totalno treba uživit, i dok se uživiš onda sati pred igrom lete. Svi nastavci su mi bili relativno dobri, i lutanje po wastelandu mi je bilo također jedno prekrasno iskustvo, ponovno. Jedina zamjerka je jako zamrzavanje igre, zbog kojeg sam morala par puta prisilno gasit ps3, no... sve se to zaboravi uz dobru uživanciju.

Comment (5) - Print - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off
Half fine, half not
Bipolar makes her rot
Constantly Shot
Programmed as a Robot

Currently playing:
Battlefield: Bad Company 2 (PS3)

My current desktop:




Why do you hate me?
Persecute me?
I've done no wrong.
Unless curiosity is a crime.
In that case arrest me!
Clap me in irons,
This is my escape,
I've already done my time!

Just because our society is different...
Rebellion??
Just because we're not prejudiced...
Rebellion??

Shunned by the public,
Burned by your lies.
Exaggerated.
The media sensationalise.
I experiment
And try to learn.
I outsmart you
That's what you despise!

(I don't remember...)
(When did we declare war?)
(I don't remember...)
(When did I die?)


Just because our society is different...
Rebellion??
Just because we're not prejudiced...
Rebellion??

provided by search engine optimization firm

Blog najbolje radi ako koristite:

Spread Firefox Affiliate Button

Every day I use you,
yet I wish to throw
you aside
like so much garbage,
But I cannot.
You are a part of my life
that has been
inextricably entwined
around the core
of my very being.

Why must I need you
this way?
Life would be so much
simpler if you were gone.

I try to turn away
but you beckon to me.
Use me! Use me! you cry.

Alas. All is lost.
I sit down.
I hit the switch.
You blink into life,
and the world is
just a mouseclick away.


Izdvojeno »
Monthly update:

.11.2010
.10.2010
.9.2010
.8.2010
.7.2010
.6.2010
.5.2010

Recenzije:
[coming soon]

Events:
E3 2010
Najbolje od 2009.
E3 2009 Awards
Najbolje od 2008.
E3 2008 Awards
E3 2008

click here to send me an email

PSN:
CyberChara