PROGLAS: KOALICIJA “SVI ZAJEDNO” - Demokratska stranka žena - Blog.hr

Demokratska stranka žena

petak, 12.04.2013.

PROGLAS: KOALICIJA “SVI ZAJEDNO”

PROGLAS: KOALICIJA “SVI ZAJEDNO”

Političke stranke :
- Akcija socijaldemokrata Hrvatske, (ASH);
- Demokratska stranke žena, (DSŽ);
- Savez za promjene, (SP);
- Stranka umirovljenika Hrvatske-blok umirovljenici zajedno (SUH)
LISTA BROJ 4

na izborima za EU Parlament uz sveopću potporu Sindikata nezaposlenih Hrvatske, Akcije nezaposlenih Hrvatske, Zajednice udruga nezaposlenih Hrvatske, udruge Stop deložacijama, velikog broj aktivista ŽIVOG ZIDA, te mnoštva drugih udruga i pokreta izašle su zajednički na izbore za EU Parlament.
Nama nije bio motiv plaća naših zastupnika, jer ćemo taj novac ionako potrošiti spašavajući Vas od banaka i ove vlasti da Vas ne izbace iz Vaših domova ili za osmišljavanje i realizaciju programa za smanjenje nezaposlenosti, jer smo to do sada plaćali iz vlastitih džepova. Izlaskom na ove izbore imali smo namjeru da pokažemo narodu što možemo učiniti kada se udružimo “SVI ZAJEDNO”
Od samoga početka nismo sumnjali u svoju snagu, jer ovako udruženi bez ikakvih problema probijamo sve izborne pragove, to je jasno svima koji se imalo razumiju u politiku.
To je pokazala i prva anketa IPSOS PULSA po kojoj sa 4,7% naša koalicija prolazi u Parlament, a po svi realnim procjenama ima šansu da postigne i još veće iznenađenje od ovih prvih rezultata i da postane pravo iznenađenje ovih izbora.
Međutim, u prvom trenutku nastupio je zbog iznenađenja i pomršenih računa pravi medijski muk i skrivanje rejting rezultata.
Od samog početka se nastojalo oštetiti ovu koaliciju, te su mediji objavili samo tri stranke ove koalicije bez Demokratske stranke žena, koja je vrlo važan stup ove koalicije/izvor informacije HINA.
Nakon toga javni mediji poput HRT-a na svome portalu i teletekstu, vrše totalne manipulacije sa objavljivanjem redosljedom predstavljanja, te se tako njihovi favoriti, a i stranke koje nemaju nikavog izgleda sa 0,1% danima nalaze na njihovom ekranu.
Uputili smo i najoštriji prosvjed HRT-u ali niti to nije pomoglo, jer uglavnom pošteni novinari očito moraju po zadatku odraditi svoj posao u ovoj prljavoj kampanji.
Treći primjer RTL koji na predstavljanju naše koalicije ASH iako kandidat na početku predstavljanja jasno i glasno kaže svoje ime, u titlu se navodi sasvim neko nepoznato ime i to dva puta, čime se opet nanosi šteta našoj koaliciji, a mogli bismo navoditi i još niz primjera iz drugih medija.
Nažalost i većina drugih medija ili navija za svoje favorite ili prikriveno poziva građane da bojkotiraju izbore što odgovara jedino HDZ-u i SDP-u sa svojom vojskom discipliniranih birača.
Malo im je to, pa su počeli naručivati i lažne ankete, po kojima su preko noći građani Hrvatske poludjeli za SDP-om i HDZ-om.
U kratkom vremenu i previše slučajnosti a da bismo u to naivno povjerovali, te je ovo samo još jedan čvrst dokaz za zagovornike teorije zavjere.
SVE OVO NAS NAVODI I NA VELIKU SUMNJU DA NAS NE POKRADU NA OVIM IZBORIMA!!!
Mi autentični predstavnici radnika, nezaposlenih, žena, mladih i umirovljenika pružamo ruku svim građanima za ostvarenjem sveopćeg društvenog konsenzusa, socijalne pravde i harmonije među svim društvenim slojevima.
Više nema vremena za čekanje, izađimo masovno na ove izbore, ovo je naš referndum, pokažimo što mislimo o onima koji su nas doveli na rub bijede i siromaštva i zabili nam glave u kante za smeće.
Izvršimo korjenite promjene već na ovim izborima, izaberimo najbolje i najsposobnije, a onda će nam zajedno biti lako urediti i našu Hrvatsku i imati je kakvu smo ju oduvijek željeli.
I zato, svi vi koji ste u našim strankama, naši simpatizeri , radnici, nezaposleni, žene, mladi, umirovljenici, kao i svi ostali koji želite istinske i korjenite društvene promjene, pridružite nam se i pobjedimo na ovim izbirima, jer to možemo učiniti samo SVI ZAJEDNO.
LISTA NAŠEG SPASA
LISTA BROJ 4


ZA SNH/ANH i koaliciju SVI ZAJEDNO
Predsjednica DSŽ i SNH/ANH
Marija Jelinčić

12.04.2013. u 10:17 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



< travanj, 2013 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Komentari da/ne?

Opis bloga

VAŽNA OBAVIJEST
SASTANCI DEMOKRATSKE STRANKE ŽENA
ODRŽAVAJU SE SVAKI PRVI UTORAK U MJESECU
OD 18,00-20,00 SATI,
U ZAGREBU, PROSENIKOVA 9 /U PROSTORIJAMA MJESNE SAMOUPRAVE.

/Pobliže o lokaciji: Prostorije Mjesne samouprave se nalaze na velikom platou 150 m južno od Jarunskog placa – prolazi se ravno pored Privredne banke, a na istom platou je i popularna picerija EDO.
Kada se dolazi tramvajem, silazi se na stanici na Jarunu kod Crkve Sveta Mati Slobode koja je pored Crvenog križa, te se ide 100 m prema sjeveroistoku./

NA SASTANKE POZIVAMO SVE ČLANOVE I
SIMPATIZERE DEMOKRATSKE STRANKE ŽENA



Webstilus.net - Portal za pisce, umjetnike, novinare i znanstvenike
Sve informacije o inicijativi ODLUKA NARODU –NATO NA REFERENDUM možete dobiti na http://www.natonareferendum.org/

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Demokratska stranka žena
Zadnji trenutak za promjene!
IZBORNI PROGRAM DSŽ!
PRIDRUŽITE NAM SE!
dszena@gmail.com


Image Hosted by Webstilus.net
Predsjednica DSŽ:
Marija Maja Jelinčić
099 45 99999

OPĆA PROGRAMSKA NAČELA:
Demokratska stranka žena svoj program aktivnosti temelji na pojedinačnim i zajedničkim vrijednostima koje Republiku Hrvatsku čine demokratskom, pravnom i socijalnom državnom zajednicom, te na objektivnoj potrebi za političkom i društvenom ravnopravnošću među spolovima. U afirmiranju demokratske, pravne i socijalne države vrijednosti kao što su sloboda, prava i jednakost izražavaju se u: slobodi govora, organiziranja izbora, nepovredivosti osobnosti žena, slobodi rada, stvaralaštva na temeljima tržišnog gospodarstva, slobodi sudjelovanja u društvenom životu radi postizanja organizirane sigurnosti žena, jednakosti u socijalnim pravima, političkoj i drušvenoj participaciji, znanosti, kulturi i ostvarivanju građanskih i političkih prava žena, ravnopravnoj zaštiti ljudskih prava garantiranoj Ustavom Republike Hrvatske, te pravu žena na stručnu ekspertizu.






Google